Παραδοσιακοί ταραμοκεφτέδες για το σαρακοστιανό σας τραπέζι.
Υλικά (για 4 άτομα):
- 100 γρ. ταραμά
- 100 γρ. ψίχα ψωμιού
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. αλεύρι για το μείγμα και επιπλέον αλεύρι για το τηγάνισμα
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- πιπέρι
- λάδι για το τηγάνισμα
Διαδικασία:
Μουσκεύετε τον ταραμά σε χλιαρό νερό, για να ξαλμυρίσει. Τον στραγγίζετε και τον τοποθετείτε σε μια λεκάνη προσθέτοντας το τριμμένο ψωμί, το αλεύρι, τον ψιλοκομμένο άνηθο, το μαϊντανό και το πιπέρι. Σοτάρετε το κρεμμύδι με λίγο λάδι στο τηγάνι και το προσθέτετε στο μείγμα του ταραμά. Ζυμώνετε όλα τα υλικά μαζί. Πλάθετε τους κεφτέδες και τους αλευρώνετε. Βάζετε το λάδι να κάψει και τους τηγανίζετε και από τις δυο πλευρές. Τους σερβίρετε ζεστούς.
Καλή όρεξη!
Διαβάζονται Τώρα
- Ρωτήσαμε το Chat GPT ποιο είναι το πιο φθηνό ελληνικό νησί για διακοπές τον Αύγουστο. Και ιδού η απάντηση
- Ζώδια σήμερα (31/7): Ανάγκη για αναθεώρηση, ενδοσκόπηση και ουσιαστική κατανόηση - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο
- Όταν ο Σαλβαδόρ Νταλί σχεδίασε το logo για τα πιο διάσημα γλειφιτζούρια του κόσμου