XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρεβυθοκεφτέδες


26 Απριλίου 2013

Νόστιμοι κεφτέδες από ρεβύθια, για το σαρακοστιανό σας τραπέζι.

Υλικά (για 4 άτομα):

  • 1 ½ φλιτζ. ρεβύθια
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • λίγο μαϊντανό
  • λίγο δυόσμο
  • ½ φλιτζ. αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία:

Βάζετε από το βράδυ τα ρεβύθια στο νερό και την επομένη τα βράζετε, χωρίς να λιώσουν. Τα σουρώνετε, αφαιρείτε τα φλούδια και τα περνάτε από το μπλέντερ. Τα ανακατεύετε με το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι. Παίρνετε κουταλιές και τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι.

Καλή όρεξη!