Για ένα ελαφρύ γεύμα ή ως συνοδευτικό.
Υλικά:
- 1 μέτριο λάχανο
- ½ φλιτζ. βούτυρο
- 4-5 κ.σ. ξύδι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 φλιτζ. ζεστό νερό
- λίγη πάπρικα
Διαδικασία:
Αφαιρείτε τα σκληρά κοτσάνια από το λάχανο και το κόβετε σε 6 ή 8 φέτες. Το βυθίζετε σε νερό που βράζει. Σε 3 λεπτά το στραγγίζετε και το βάζετε στην κατσαρόλα. Προσθέτετε το βούτυρο, το ξύδι, αλάτι, πιπέρι, το ζεστό νερό και την πάπρικα. Το ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοβράσει.
Καλή όρεξη!