Εύκολη συνταγή για πατάτες με σάλτσα και σκόρδο.
Υλικά (για 6 άτομα):
- 1 ½ κιλό πατάτες μέτριες
- 4 ντομάτες κόκκινες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
- 5-6 σκελίδες σκόρδο, κομμένες φετάκια
- μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Κόβετε τις πατάτες σε ροδέλες, τις τοποθετείτε σε ένα ταψάκι ή σε ένα πυρέξ, προσθέτετε τις ντομάτες, το σκόρδο, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και το λάδι και τις ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45-60’, μέχρι να ροδίσουν. Τις σερβίρετε ζεστές.
Καλή όρεξη!