Μια διαφορετική συνταγή για φασολάκια!
Υλικά (για 4 άτομα):
- 500 γρ. φασολάκια φρέσκα
- 50 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα και καθαρισμένα
- 80 γρ. βούτυρο
- χυμό λεμονιού
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Πλένετε, βράζετε τα φασολάκια και τα στραγγίζετε. Ψήνετε τα αμύγδαλα στον φούρνο. Βάζετε το βούτυρο να λιώσει, προσθέτετε τα φασολάκια και τα αμύγδαλα, ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και τα αφήνετε να ζεσταθούν σε σιγανή φωτιά. Τα σοτάρετε και πριν σερβίρετε περιχύνετε με χυμό λεμονιού.
Καλή όρεξη!