Φιλέτα μπακαλιάρου με κόκκινη σάλτσα.
Υλικά (για 4 άτομα):
- 600 γρ. μπακαλιάρο
- 2-3 μεγάλα κρεμμύδια
- 400 γρ. τομάτες, ξεφλουδισμένες
- λάδι
- αλάτι
- αλεύρι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Βάζετε τον μπακαλιάρο να ξαλμυρίσει και στη συνέχεια τον κόβετε σε μεγάλα κομμάτια. Τα αλευρώνετε, τα τηγανίζετε σε μπόλικο καυτό λάδι και τα στραγγίζετε. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια, τα κόβετε σε φέτες και τα ρίχνετε να σοταριστούν ελαφρά σε μερικές κουταλιές λάδι. Προσθέτετε κατόπιν τις τομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνετε τη σάλτσα να σιγοβράσει. Δέκα λεπτά πριν κατεβάσετε το φαγητό από τη φωτιά, ρίχνετε μέσα τα κομμάτια του μπακαλιάρου.
Καλή όρεξη!
Διαβάζονται Τώρα
- 4 μαγαζιά στην Αθήνα για το καλύτερο παγωτό μηχανής - Κάθε χωνάκι και παιδική ανάμνηση
- 3 φράσεις που χρησιμοποιεί ένας τοξικός σύντροφος όταν τσακώνεται. Τις αναγνωρίζεις;
- Τα ζώδια της εβδομάδας από τη ζαρΑτούΣΤΡΑ (21 - 27/7/25) - Έρχονται στην επιφάνεια ανάγκες ελέγχου, επιβολής αλλά και βαθιές μεταμορφώσεις