XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρυζοσαλάτα


4 Ιουλίου 2013

Δροσερή σαλάτα με ρύζι για ένα ελαφρύ καλοκαιρινό γεύμα.

Υλικά:

  • 215 γρ. τόνο στραγγισμένο
  • 40 γρ. πράσινες ελιές
  • 40 γρ. μαύρες ελιές
  • 2 κ.σ. άσπρη σος για σαλάτα
  • 2 αυγά βρασμένα
  • 50 γρ. αντζούγιες στραγγισμένες
  • 50 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
  • 2 φλιτζ. βρασμένο και καλά στραγγισμένο ρύζι σπυρωτό
  • ½ φλιτζ. μαγιονέζα
  • κόκκινο πιπέρι

Διαδικασία:

Χωρίζετε τον τόνο σε μικρά κομμάτια και τον ανακατεύετε με όλα τα υλικά, τα οποία έχετε ψιλοκόψει. Προσθέτετε το ρύζι και ανακατεύετε. Τέλος, βάζετε τη μαγιονέζα. Αναμειγνύετε πολύ καλά. Σερβίρετε τη ρυζοσαλάτα δροσερή από το ψυγείο.

Καλή όρεξη!