Μία συνταγή για όσους αγαπούν τα καυτερά!
Υλικά:
- 8 κομμάτια κοτόπουλο
- 1 κ.σ. καυτερή σάλτσα τσίλι
- 4 κ.σ. σάλτσα κέτσαπ
- 4 κ.σ. σάλτσα τομάτας
- 1 κ.σ. μέλι
- λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 3 κ.σ. καστανή ζάχαρη
Διαδικασία:
Βγάζετε την πέτσα από το κοτόπουλο. Ανακατεύετε μαζί το τσίλι, το κέτσαπ, τη σάλτσα τομάτας και το μέλι. Αφού βάλετε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ένα ταψί, τα αλείφετε με το μίγμα που έχετε ετοιμάσει και ρίχνετε λίγη ζάχαρη. Ψήνετε το κοτόπουλο στους 180°C για 40'. Σερβίρετε με σάλτσα, τσίλι και ψιλοκομμένα κρεμμύδια.
Καλή όρεξη!