Μία δροσερή πρόταση για σαλάτα με καρπούζι, φέτα και ξύδι μπαλσάμικο.
Υλικά (για 6 άτομα):
- ¼ καρπούζι
- 100 γρ. φέτα
- ½ μπουκετάκι βασιλικό
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
- πιπέρι
Διαδικασία:
Κόβετε το καρπούζι σε κύβους και αφού στραγγίξετε τη φέτα, την κόβετε και αυτή σε ανάλογα κομμάτια. Σε ένα μπολ, ανακατεύετε το ελαιόλαδο, το ξύδι και μία πρέζα πιπέρι. Πλένετε τον βασιλικό και τον κόβετε μέσα στο μπολ με το χέρι. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύετε τα κομμάτια της φέτας και του καρπουζιού και τα περιχύνετε με τη σως που ετοιμάσατε.
Καλή όρεξη!