Μία εύκολη συνταγή για να απολαύσετε το ψάρι στο καθημερινό σας τραπέζι.
Υλικά (για 4 άτομα):
- 4 φιλέτα ψαριού
- 500 ml τομάτα αποφλειωμένη
- 2 φλιτζ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Πλάνετε το ψάρι, το αλατοπιπερώνετε και το βάζετε σε ένα ταψί. Ρίχνετε γύρω-γύρω την τομάτα, την αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε το ψάρι και την τομάτα με το ελαιόλαδο. Ψήνετε στους 180°C για μισή ώρα. Όταν ψηθεί από τη μια μεριά, γυρίζετε το ψάρι από την άλλη. Το σερβίρετε αν θέλετε με τηγανισμένο κρεμμύδι σε ροδέλες και μαϊντανό.
Καλή όρεξη!