XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ψάρι με τομάτα


26 Αυγούστου 2013

Μία εύκολη συνταγή για να απολαύσετε το ψάρι στο καθημερινό σας τραπέζι.

Υλικά (για 4 άτομα):

  • 4 φιλέτα ψαριού
  • 500 ml  τομάτα αποφλειωμένη
  • 2 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία:

Πλάνετε το ψάρι, το αλατοπιπερώνετε και το βάζετε σε ένα ταψί. Ρίχνετε γύρω-γύρω την τομάτα, την αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε το ψάρι και την τομάτα με το ελαιόλαδο. Ψήνετε στους 180°C για μισή ώρα. Όταν ψηθεί από τη μια μεριά, γυρίζετε το ψάρι από την άλλη. Το σερβίρετε αν θέλετε με τηγανισμένο κρεμμύδι σε ροδέλες και μαϊντανό.

Καλή όρεξη!