Το τέλειο συνοδευτικό για πολλά από τα φαγητά σας!
Υλικά:
- 1 κιλό πατάτες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ψιλοκομμένο δεντρολίβανο
- 1 σκελίδα σκόρδου, ψιλοκομμένη
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C . Πλένετε και στεγνώνετε με λίγο χαρτί κουζίνας τις πατάτες, χωρίς να τις ξεφλουδίσετε. Τις κόβετε σε σχήμα κυδωνιού και τις βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε τις πατάτες σε ένα ρηχό ταψί και τις ψήνετε στον φούρνο μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα, περίπου για 30'. Τις σερβίρετε ζεστές.
Καλή όρεξη!