XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Nina Dobrev λατρεύει τη yoga


2 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι το μυστικό της υπέροχης σιλουέτας της.

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι όταν γυμνάζεται αισθάνεται ευτυχισμένη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, και ολοκληρωμένη. Από μικρή ηλικία συμμετείχε στην ομάδα βόλεϊ του σχολείου της. Ενώ οι φίλες της καθόντουσαν στις καρέκλες και μιλούσαν, εκείνη πήγαινε στην παρέα των αγοριών για να παίξει μαζί τους σε διάφορα αθλήματα.

Σήμερα για τις ανάγκες της δουλειάς της αλλά και επειδή η ίδια θέλει να έχει μία αψεγάδιαστη σιλουέτα κάνει μαθήματα yoga. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα ανάρτησε μία φωτογραφία την ώρα που κάνει yoga στο σπίτι της φορώντας το μαγιό της. Είναι ένα είδος γυμναστικής που δυναμώνει το σώμα της, της χαρίζει ευλυγισία, καίει τις περιττές θερμίδες και ταυτόχρονα της χαρίζει χαλάρωση και ευεξία. Φυσικά προσέχει πάντα τη διατροφή της χωρίς να κάνει υπερβολές. Πίνει αρκετά λίτρα νερού και αποφεύγει το αλκοόλ.

Γενικότερα στην καθημερινότητά της είναι πολύ fit. Όποτε έχει ελεύθερο χρόνο βγαίνει για περπάτημα στην πόλη της. Έχει άπλετη ενέργεια όπως λέει η ίδια και θέλει να την ξοδεύει. Δεν της αρέσει να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού της και να βλέπει τηλεόραση. Της αρέσει να είναι active όλη την ημέρα.

Η Nina Dobrev ανάρτησε στο προφίλ της μία ακόμη φωτογραφία από τις διακοπές της με τις φίλες της. dobrev

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.