XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Christina Aguilera νιώθει αυτοπεποίθηση με τη σιλουέτα της


23 Σεπτεμβρίου 2013

Το αποδεικνύουν οι δηλώσεις της.

Κάθε γυναίκα οφείλει να αγαπάει τον εαυτό της και να υποστηρίζει την εμφάνισή της. Είναι γνωστό ότι η κάθε μία έχει το δικό της σωματότυπο και δεν υπάρχουν πρότυπα. Οι περισσότερες θέλουν να είναι αδύνατες και ψηλές, ωστόσο αυτό είναι μία λανθασμένη άποψη. Μία γυναίκα με έντονες καμπύλες μπορεί να είναι αρκετά πιο sexy και ποθητή από μία αδύνατη κοπέλα ή και το αντίθετο. Το γούστο είναι υποκειμενικό και δεν υπάρχουν standards. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι αν η κάθε γυναίκα αγαπήσει το σώμα της, τότε θα υποστηρίξει καλύτερα την εμφάνισή της εφόσον θα νιώθει αυτοπεποίθηση. Αυτό συμβαίνει με την διάσημη τραγουδίστρια. Η ίδια είναι μία γυναίκα που δεν έχει αρκετό ύψος και διαθέτει καμπύλες. Είναι αρκετά sexy και τη θαυμάζουν αρκετοί άνδρες και γυναίκες για την εμφάνισή της. Κατά καιρούς διάφορες δηλώσεις της έχουν αποδείξει ότι νιώθει υπέροχα με τη σιλουέτα της:

  • "Έχω νιώσει υπέροχα; Έχω νιώσει ότι περνάω κατάθλιψη; Έχω περάσει το φάσμα όλων των συναισθημάτων με αυτήν την δουλειά", είπε στο περιοδικό Marie Claire .
  • "Είτε αδύνατη είτε πιο παχουλή, έχω επικριθεί και για τις δύο πλευρές της κλίμακας. Αγαπώ το σώμα μου και το αγαπάει και ο σύντροφός μου. Ο γιος μου είναι υγιής και ευτυχισμένος, όλα αυτά είναι σημαντικά και ουσιώδη για εμένα."
  • "Είναι σημαντικό να αγαπήσεις τις λεγόμενες ατέλειες - γιατί κάτι που κάποιος θεωρεί ατέλεια, κάποιος άλλος μπορεί να το θεωρεί όμορφο και εντυπωσιακό", είπε στο περιοδικό Elle.
  • " Το μυστικό είναι πως θα αγκαλιάσεις τον εαυτό σου, τα λάθη σου. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γίνεις ένα καλύτερο πρόσωπο."
  • "Δεν ζυγίζομαι - είναι όλα σχετικά με το πώς νιώθω στα ρούχα μου, ό,τι φαίνεται καλό σε ένα σώμα μπορεί να μην φαίνεται το ίδιο σε έναν άλλο τύπο σώματος" είπε στο περιοδικό Marie Claire .
  • "Σε αυτό το σημείο της ζωής μου , είμαι 32 και νιώθω πιο σέξι από ποτέ , γιατί ξέρω τι θέλω" δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.