Λαχανόρυζο

Παρασκευή 18 Οκτώβριος 2013

Ιδανική μέρα η σημερινή για να το μαγειρέψετε!

Υλικά:

  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 λάχανο μικρό
  • 1 ½ φλιτζ. πολτό τομάτας
  • 2 ποτήρια νερό
  • 2 φλιτζ. ρύζι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία:

Σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Προσθέτετε το λάχανο ψιλοκομμένο, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνετε τον πολτό της τομάτας και τα δύο ποτήρια νερό. Όταν ψηθεί το λάχανο, ρίχνετε το ρύζι, προσέχοντας να υπάρχει αρκετό νερό. Αν χρειαστεί προσθέτετε κι άλλο. Αφήνετε να σιγοβράσει και να μείνει με το λάδι του.

Καλή όρεξη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.