XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κέικ με καρότα


3 Νοεμβρίου 2013

Υγιεινό, με ξηρούς καρπούς και αγνά υλικά!

Υλικά:

  • ¼ ποτήρι νερού λάδι
  • ¼ ποτήρι νερό
  • 2 ποτήρια ζάχαρη
  • 1 κ.γ. κανέλλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο
  • 2 ½ ποτήρια αλεύρι
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 4 αυγά
  • 1 ¾ ποτηριού τριμμένο καρότο
  • 1 ποτήρι καρύδια κοπανισμένα

Διαδικασία:

Χτυπάτε το λάδι με το νερό. Προσθέτετε τη ζάχαρη και τα μπαχαρικά. Χτυπάτε λίγο και προσθέτετε το αλεύρι, ανακατεμένο με το μπέικιν, τα αυγά, το καρότο και τα καρύδια. Αναμειγνύετε καλά και ψήνετε το μίγμα στους 200°C για 1 ώρα.

Καλή όρεξη!

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.