XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τί φόρεσαν Δούκισσα και Ντορέττα στο χθεσινό DWTS4;


16 Δεκεμβρίου 2013

Και οι δύο προτίμησαν Έλληνες σχεδιαστές.

Τόσο η Δούκισσα Νομικού όσο και η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης σε νέους Έλληνες σχεδιαστές. Φυσικά έπραξαν σωστά κατά τη γνώμη μας αλλά μάλλον χρειαζόταν περισσότερο προσοχή στην επιλογή. Για ακόμα μία φορά η Ντορέττα φαίνεται να έχει καλύτερη αίσθηση στιλιστικά αν και το φόρεμα δεν ήταν αντιπροσωπευτικό του στιλ της. Ωστόσο, το beauty look της μας άρεσε αφού δεν ήταν καθόλου υπερβολικό, αφήνοντας τα φυσικά της χαρακτηριστικά ανεπιτήδευτα, όπως εξάλλου της ταιριάζει.

DOUKISSA1

Το μπλε φόρεμα ήταν ειδικά σχεδιασμένο από την Αφροδίτη Παπαξένου, Serendipity. Τα booties ήταν Giuseppe Zanotti και το δαχτυλίδι Kessaris.

Η Δούκισσα από την άλλη για ακόμα μία φορά έμοιαζε με κακέκτυπο παλαιάς δεκαετίας. Για να μην είμαστε άδικη, η νεαρή παρουσιάστρια παραμένει όμορφη ότι κι να φορέσει, οι επιλογές της όμως δεν συμφωνούν με την φυσική της ομορφιά. Ναι μπορεί το μπλε να είναι ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν, αλλά το συγκεκριμένο δεν την κολάκευε. Και τα παπούτσια μάλλον είχαν την ίδια λογική με το φόρεμα. Ίσως η Δούκισσα δεν χρειάζεται προσπάθεια και κόπο, απλά μία έμφαση στη φυσικότητα και τη φρεσκάδα της, που καθόλου δεν φάνηκε ούτε αυτή την Κυριακή με το beauty look που επέλεξε για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της.

doretta-dancing-

Το φόρεμα ήταν Insomniac by Spiros Stefanoudakis και τα κοσμήματα Ελευθερίου.

Ενώ η Ντορέττα Παπαδημητρίου μας έχει συνηθίσει να είναι λαμπερή και να μας ικανοποιεί αισθητικά, εχθές δεν μας έκανε το χατίρι. Με ένα μακρύ φόρεμα δίχρωμο που κάλυπτε τα γυμνασμένα πόδια της, η Ντορέττα φαινόταν να είναι έξω από τα "νερά" της. Συμφωνούμε με τα rock στοιχεία του φορέματος αλλά διαφωνούμε με το μάκρος και το υπόλοιπο ύφος του. Υπήρχε ένας διχασμός στο στιλ του φορέματος που δεν μας άρεσε πολύ. Καλύτερα να γυρίσει στα προηγούμενα ιδιαίτερα ή sexy looks.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.