Εξαιρετική συνταγή για να αξιοποιήσετε το κοτόπουλο που σας έχει μείνει από την προηγούμενη μέρα.
Υλικά για 4 άτομα:250 γρ. φιδές 1 κιλό κοτόπουλο βρασμένο 4 φλιτζάνια ζωμού λαχανικών 1 κ.σ. τζίντζερ φρεσκοτριμμένο 1 μικρή καυτερή πιπεριά 1 κ.γ. σόγια 1 κ.γ. fish sauce 1 κ.σ.πολύ ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
Διαδικασία:Βγάζετε την πέτσα από το κοτόπουλο και τα κόκαλα και το κόβετε σε ακανόνιστες λωρίδες. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ζωμό λαχανικών, το τζίντζερ και την πιπεριά (ολόκληρη). Αφήνετε να πάρει μια βράση. Στη συνέχεια προσθέτετε τη σόγια, το fish sauce και το κόλιανδρο. Χωρίς να χαμηλώσετε τη φωτιά προσθέτετε το φιδέ κα το κοτόπουλο και βράζετε για 1-2 λεπτά ακόμη. Σερβίρετε με φρέσκο ψωμί φρυγανισμένο με ελαιόλαδο και δεντρολίβανο.
Πηγή: Συνταγές της Ημέρας