XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δούκισσα ή Ντορέττα;


23 Δεκεμβρίου 2013

IMG_5984.jpg

Ποιά κέρδισε τις εντυπώσεις στο χθεσινό live;

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος, τόσο η αγωνία κορυφώνεται όχι μόνο για τον νικητή του φετινού DWTS αλλά και για τις εμφανίσεις των δύο παρουσιαστριών που θέλουν να λάμψουν όσο ποτέ πάνω στη σκηνή του show. Στο χθεσινό live, εντυπωσιαστήκαμε με την επιλογή της Δούκισσας που είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχει φορέσει μέχρι τώρα, ενώ με την Ντορέττα είχαμε ένα deja vu, μια και την έχουμε ξαναδεί με τέτοιο look στο παρελθόν.

doukissa IMG_5984

Το φόρεμα φτιάχτηκε ειδικά για τη Δούκισσα ενώ ήταν κεντητό όλο στο χέρι.

Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε ένα μάξι, στράπλες φόρεμα σε γοργονέ γραμμή του σχεδιαστικού διδύμου, Konstantinos Melis by Laskos. Η nude τουαλέτα με τους 14.000 μικροί κρυστάλλους που κέντησαν μοδίστρες του οίκου Υψηλής Ραπτικής αναδείκνυε την σιλουέτα της παρουσιάστριας αλλά και την επιδερμίδα της. Για το μακιγιάζ, η μακιγιέζ της, Βάσω Νακοπούλου προτίμησε γήινες αποχρώσεις στα μάτια και έντονες βλεφαρίδες και φούξια κραγιόν στα χείλη. Οι χαλαρές μπούκλες που δημιούργησε ο Στέφανος Βασιλάκης έδιναν φρέσκο αέρα στο look.

doretta

H Ντορέττα Παπαδημητρίου επέλεξε μία μαύρη τουαλέτα με παγιέτες και λεπτομέρειες από δαντέλα Veloudakis. Τα μαλλιά της ήταν σε vague ύφος, δίνοντας retro αέρα στο look ενώ το μακιγιάζ της ακολούθησε neutral τόνους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.