Με σάλτσα φέτας.
Υλικά για 4 άτομα:3 μεγάλα κολοκυθάκια 1/2 φλιτζάνι φέτα 2 κ.σ. χυμό λεμονιού 1 σκελίδα σκόρδο 1 κ.γ. ξερό βασιλικό ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία:Προετοιμάζεται τα κολοκυθάκια για ψήσιμο. Κόβετε τις άκρες τους και στη συνέχεια κατά μήκος σε λεπτές φέτες. Τα αλείφετε με ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνετε και τα απλώνετε με τη σειρά σε αντικολλητικό ταψί και τα ψήνεται στο φούρνο στους 220 βαθμούς για 8-10 λεπτά περίπου. Όσο ψήνονται τα κολοκυθάκια, ετοιμάζετε τη σάλτσα της φέτας. Βάζετε στο μπλέντερ τη φέτα, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού, το βασιλικό και προσθέτετε 1/3 του φλιτζανιού νερό και 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε και πολτοποιείτε το μείγμα. Σερβίρετε τα κολοκυθάκια στο πιάτο και δίπλα τη σάλτσα της φέτας.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.