XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δούκισσα vs Ντορέττα


13 Ιανουαρίου 2014

DOUKISSA_NTORETTA.jpg

Ποια ήταν καλύτερη αυτή την Κυριακή;

Η σαφέστερη ερώτηση θα ήταν “Ποια ολόσωμη φόρμα ήταν πιο ωραία;”. Για πρώτη φορά η Δούκισσα Νομικού παίρνει προβάδισμα λόγω εμφάνισης στο Dancing With the Stars 4. Καθώς φαίνεται έπρεπε να περάσουν 11 live για να δούμε τη Δούκισσα με ένα ρούχο που της ταιριάζει απόλυτα και δεν προσπάθησε να κάνει “copy the look” από τις εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη στα καλλιστεία του ’90. Η όμορφη Δούκισσα επανήλθε στο σήμερα με μία ωραία ολόσωμη φόρμα από τη Celia Kritharioti, που –επιτέλους!- ανέδειξε τα φυσικά προσόντα και δεν υπερκάλυψε την φρέσκια ομορφιά της. Με ωραία μαλλιά και μακιγιάζ που δεν επισκίαζε την νεανική της λάμψης, η παρουσιάστρια έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της στο show.

DOUKISSA

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου που και αυτή την Κυριακή περίμενε του διαγωνιζόμενους στο green room, είχε μία μάλλον αδιάφορη εμφάνιση. Κι αυτή επέλεξε ολόσωμη φόρμα σε μαύρο χρώμα της Ourania Kay, κάτι όμως έλειπε από το σύνολο αν και ο όγκος στα μαλλιά υπερκάλυπτε το κενό. Ένα πιο απλό ponytail ίσως θα της ταίριαζε καλύτερα. Ωστόσο, το μακιγιάζ της ήταν όπως έπρεπε: smokey eyes με φυσικά, σχεδόν άβαφα χείλη.

ntoretta

Αυτή την Κυριακή λοιπόν η Δούκισσα έκανε τη διαφορά, ενώ η Ντορέττα απλά δεν μας εντυπωσίασε όπως έκανε συνήθως. Ας περιμένουμε λοιπόν το επόμενο live: Θα συνεχίσει η Δούκισσα τις πετυχημένες εμφανίσεις; Θα επανέλθει η Ντορέττα στα μικρά στιλιστικά ρίσκα που τελικά απογειώνουν τα outfits της;

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.