XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα 3 looks της Δέσποινας Βανδή στο Eurosong


12 Μαρτίου 2014

231.jpg

Ποιο μας άρεσε περισσότερο;

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ο ελληνικός τελικός διαγωνισμός της Eurovision για τη συμμετοχή που θα μας εκπροσωπήσει τον Μάιο.Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην παρουσίαση της βραδιάς.

Η Δέσποινα Βανδή άλλαξε 3 φορέματα καθ'όλη τη διάρκεια ενώ φαίνεται πως έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στο λευκό χρώμα, όπως άλλωστε έκανε και πέρυσι.

kagia

Η τραγουδίστρια, καλωσόρισε το κοινό, φορώντας ένα λευκό φόρεμα από διαφάνεια και δαντέλα. Αν και αναδείκνυε τις αναλογίες της, η δαντέλα έδινε την αίσθηση του νυφικού, θυμίζοντας το look της Βίκυς Καγιά στον γάμο της, το 2010.

βανδή

Αργότερα, επέλεξε να φορέσει ένα wrap φόρεμα σε έντονο, μπλε χρώμα και με βαθύ σκίσιμο στο πλάι ενώ από μέσα φαινόταν ένα μπιστιέ-lingerie από δαντέλα που το έκανε ακόμα πιο sexy. Το χρώμα έκανε αντίθεση με τη σταρένια επιδερμίδα της Δέσποινας Βανδή και ομολογουμένως της πήγαινε πολύ!

βανδή

Τέλος, για το τελευταίο μέρος της βραδιάς, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα bohemian φόρεμα σε ρομαντικό ύφος, επίσης με βασικό χαρακτηριστικό του την δαντέλα. Ήταν ίσως το look που της πήγαινε περισσότερο και αναδείκνυε και το προσωπικό της στιλ αν και θύμιζε και αυτό wedding style. Και τα τρία φορέματα επιμελήθηκε το σχεδιαστικό δίδυμο Mi-Ro, τους οποίους αργότερα η Δέσποινα Βανδή ευχαρίστησε μέσα από το Instagram.

Ο Στέφανος Βασιλάκης δημιούργησε ανάλαφρες μπούκλες που χάιδευαν τους ώμους και η Βάσω Νακοπούλου δημιούργησε το χαρακτηριστικό smokey make up look της Δέσποινας Βανδή. Αν και θα την προτιμούσαμε πιο ελαφριά βαμμένη, αφού η έντονη τερακότα παρέπεμπε σε πιο ζεστούς μήνες, η συνολική εικόνα της παρουσιάστριας ήταν εξαιρετική!

[gallery-315531]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.