ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 8/5 έως 14/5


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

6 Μαΐου 2017

zodiac-weekly.gif

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε κάνει να αποκτήσεις έντονα εγωιστικές τάσεις, οι οποίες όμως δεν είναι απαραίτητο πως κουβαλούν μαζί τους μία υπερβολή ή την τάση πως θα πρέπει να ντρέπεσαι για αυτές. Η ανάγκη σου να νιώσεις πως σε αγαπούν μπορεί να βρει διέξοδο σε νέες γνωριμίες στις οποίες είσαι ανοικτός/η, σε συμμετοχή σε επαγγελματικές προσπάθειες στις οποίες θα ξεδιπλώσεις το προσωπικό σου ταλέντο, στο χρόνο που αποφασίζεις να επενδύσεις στα παιδιά σου ή σε άτομα που δε αποδέχονται για αυτό που είσαι χωρίς περιστροφές.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως τη νέα εβδομάδα θα βρεις απέναντι σου πρόσωπα που είναι έτοιμα να σου ανακοινώσουν αυτά που εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα γίνονται πίσω από την πλάτη σου και ήρθε η ώρα να τα μάθεις. Αν η παραπάνω πρόταση αφορά τον επαγγελματικό τομέα, τότε φρόντισε να αντιληφθείς το κλίμα που αλλάζει και προσπάθησε να χωρέσεις τον εαυτό σου μέσα σε νέα δεδομένα που αρχίζουν να διαμορφώνονται, χωρίς να είναι απολύτως βέβαιο πως σε καλύπτουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναναστροφή σου με κόσμο και η επαφή σου με την κοινωνία στην οποία ζεις είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τη νέα εβδομάδα. Φαίνεται να έχεις μεγάλη ανάγκη να βρεθείς με φίλους και γνωστούς, να συναναστραφείς και να πάρεις πληροφορίες που διαφορετικά δε θα ανακάλυπτες, να συμμετέχεις σε προσπάθειες επαγγελματικής επιτυχίας μέσα από ομάδες, αφού θέλεις να βγεις από την καθιερωμένη σου καθημερινότητα. Ένα ταξίδι μπορεί να αποτελέσει μία εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη για εσένα και να αλλάξει για λίγο τη ροή της ημέρας σου, αφού σε βάζει στη διαδικασία να αφήσεις στην άκρη υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, αλλά αποτελούν μεγάλο βαρίδι στα όνειρα που συνεχίζεις να κάνεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορούσες γρήγορα, αβίαστα και στα ξαφνικά να απαντήσεις στο ερώτημα κατά πόσο υπάρχει ευχαρίστηση στη ζωή σου, κατά πόσο υπάρχουν στιγμές τις οποίες απολαμβάνεις; Μη σε παραξενεύει το παραπάνω ερώτημα, αφού υπάρχει λόγος που τίθεται αυτή την περίοδο. Μετά από μία εποχή κατά την οποία χρειάστηκα να ρυθμίσεις τις σχέσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και να θέσεις σε νέα βάση κάποια δεδομένα, που έπρεπε να γίνουν τομές στον επαγγελματικό τομέα με στόχο να διαχωρίσεις τη θέση σου από άλλα άτομα, που επέβαλες στον εαυτό σου να θέσεις προτεραιότητες που δεν είναι διαπραγματεύσιμες, έρχεται η στιγμή που αναζητάς την ευχαρίστηση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σου στις 9 Μαΐου φαίνεται να αποτελεί το κύριο γεγονός της νέας εβδομάδας, καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως δεν μπορείς να δίνεις άλλη παράταση σε θέματα που είναι πέρα από τις δυνάμεις σου. Η αποφασιστικότητα σου απέναντι σε μία δήλωση που σκοπεύεις να κάνεις είναι το πρώτο βήμα σχετικά με το κατά πόσο μπορεί να γίνει αλήθεια αυτό που εύχεσαι ή υπόσχεσαι, οπότε φρόντισε να εννοείς αυτό που εκφράζεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να αποτελεί τη μετάβαση από μία περίοδο με αρκετά γεγονότα, σε μία εποχή κατά την οποία καλείσαι να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω για να βρεις τις ανάσες σου αλλά και για να αφήσεις άλλους να κρατήσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η έξοδος του Βόρειου Δεσμού από το ζώδιο σου και η είσοδος του στο Λέοντα αποτελεί μία στιγμή που σου λέει πως θα πρέπει να βρεις χρόνο για ξεκούραση, πως χρειάζεται να αποχαιρετήσεις ένα άτομο, μία κατάσταση ή κάτι άλλο χωρίς να μάχεσαι να το διατηρήσεις στη ζωή σου αφού η απόφαση της άλλης πλευράς είναι πλέον οριστική.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να αποτελέσει την είσοδο σου σε μία νέα εποχή, η οποία μπορεί να έχει να κάνει με θέματα προσωπικού περιεχομένου, αφού φαίνεται να λαμβάνεται μία απόφαση πάνω σε ένα δίλημμα που έχει κρατήσει εδώ και περίπου δύο μήνες. Η είσοδος του Βόρειου Δεσμού στο Λέοντα θα σε βοηθήσει να στραφείς προς πρόσωπα που κουβαλούν μία έμφυτη λάμψη και σε ωθούν στο να λάβεις αποφάσεις που σε σπρώχνουν προς καταστάσεις που ομορφαίνουν τη ζωή σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, αφού πρέπει να δείξεις πυγμή και αποφασιστικότητα απέναντι σε προσκλήσεις που είναι σε θέση να σε αγχώνουν ή ιντριγκάρουν. Το παιχνίδι των εντυπώσεων έχει πάψει πλέον να έχει ενδιαφέρον και είναι πιθανό να στραφείς προς την ουσία των πραγμάτων, να δράσεις αποφασιστικά μπροστά σε ένα θέμα που απαιτεί ηγετική ικανότητα διαχείρισης και ειλικρινή συναισθήματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσωπική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται στο προσκήνιο της προσοχής σου, αφού είναι πιθανό να είσαι μπροστά σε δύσκολες αποφάσεις τις οποίες δεν μπορείς να διαχειριστείς αφού φοβάσαι μήπως κάνεις το λάθος βήμα. Από τη μία πλευρά, συνεχίζεις να βιώνεις το τέλος μίας εποχής που σου αφήνει πικρή γεύση, αφού δεν κατάφερες να επιβεβαιώσεις τον αρχικό ενθουσιασμό που είχες πριν από μερικά χρόνια σχετικά με μία επιλογή που είχες κάνει.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κούραση της νέας εβδομάδας θα αρχίσει να φαίνεται πάνω σου, είτε στο πρόσωπο σου είτε στις κινήσεις σου και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν γύρω σου. Η επανάληψη της καθημερινότητας αποτελεί μία μεγάλη παγίδα, αφού φαίνεται να αναζητάς κάτι που θα την ανατρέψει, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να περιμένεις άλλους για να σου προτείνουν κάτι τέτοιο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Νότιου Δεσμού στο ζώδιο σου, και κατ επέκταση του Βόρειου Δεσμού στο Λέοντα, στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα πρέπει να σε βάλει στη διαδικασία να αντιληφθείς πως είναι η στιγμή που θα αρπάξεις την ευκαιρία να αλλάξεις ταχύτητα σε καταστάσεις της ζωής σου. Καλά θα κάνεις να κοιτάξεις καλά απέναντι σου και να αναγνωρίσεις το πρόσωπο που υπάρχει προς τα εκεί, αφού είναι πιθανό να βλέπεις ένα άτομο που έχει έρθει για να μείνει και όχι έναν/μία απλό/η περαστικό/η. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έξοδος του Νότιου Δεσμού από το ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να αναζητήσεις τρόπους ώστε να διώξεις από πάνω σου βάρη και ευθύνες που σε έχουν βαρύνει τον τελευταίο καιρό. Η ώρα που θα πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με την καθημερινότητα σου έχει πλέον φτάσει και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα στραφείς σε θέματα της υγείας σου, πως θα θελήσεις να βελτιώσεις την ευεξία του οργανισμού σου, μέσα από την άσκηση ή τη διατροφή σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.