ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 15/5 έως 21/5


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

13 Μαΐου 2017

zodiac-weekly.gif

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να ξεκινά με ταχύτητα και διάθεση να πειραματιστείς, να δοκιμάσεις τα όρια σου, να τεστάρεις τις διαθέσεις των άλλων, αλλά στην πορεία θα καταλάβεις πως δεν μπορείς να παίζεις παιχνίδια στα οποία δεν είσαι έτοιμος/η να δεσμευτείς ως προς τους κανόνες τους. Το τέλος της εβδομάδας θέλει προσεκτική διαχείριση της ενέργειας σου και ικανότητα να πειθαρχήσεις ή να επιβάλεις την πειθαρχία σε πρόσωπα που φαίνεται να είναι διατεθειμένα να βγουν εκτός πλαισίου.   Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας φαίνεται να σε κάνει περισσότερο προσεκτικό/η ως προς τις εκφράσεις σου και να κατεβάζει ταχύτητα στις αποκρίσεις και κινήσεις σου. Την ίδια στιγμή άλλωστε, θα πρέπει να καταλάβεις πως πρέπει να πάψεις να ξοδεύεσαι σε ανθρώπους και περιβάλλοντα που απλά καταφέρνουν να αποσπάσουν την προσοχή σου, που είναι πολύ εύκολο να σε κάνουν θύμα των διαθέσεων τους χωρίς να προσφέρουν και κάποια σιγουριά για το μέλλον.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα θέλει προσοχή, καθώς κουβαλά μαζί της ένα δυναμικό τελείωμα που θα μπορούσε να κρίνει πολλές ζυμώσεις και συζητήσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Η εξωστρέφεια που σε έχει διακρίνει τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει φέρει γύρω σου νέα πρόσωπα, τα οποία όμως δεν είναι βέβαιο πως λειτουργούν με αθώο τρόπο.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αναμετρήσεις στον εργασιακό σου χώρο φαίνεται να μεγαλώνουν και να γίνονται ένα πεδίο πάνω στο οποίο μπορούν να ξεδιπλωθούν τακτικές και μεθοδεύσεις, ένα έδαφος όμως που αρχίζει να σείεται και αυτό δε σημαίνει πως περνάς και πολύ καλά. Καλείσαι να προσέξεις να ισορροπήσεις πάνω σε σκοινιά που είναι έτοιμα να κοπούν, που μπορεί να συνδέουν μεταξύ τους ανθρώπους που διατηρούν αποστάσεις και δεν είναι διατεθειμένοι να τις γεφυρώσουν. Ίσως όμως πάλι να έχεις την ευκαιρία να διαχωρίσεις τη θέση σου από πρόσωπα που επιμένουν να λειτουργούν χωρίς την απαραίτητη ειλικρίνεια και διάθεση να επιτρέψουν στην πραγματικότητα να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα πιθανότατα να φέρει μαζί της κάποιες συγκρούσεις με πρόσωπα που αντιλαμβάνεσαι πως βλέπετε το ίδιο θέμα από διαφορετική οπτική. Με την ανάγκη να αποδράσεις από μία καθημερινότητα που σε εγκλωβίζει να είναι μεγάλη τον τελευταίο καιρό, φαίνεται να μπαίνεις στη διαδικασία να εκφραστείς με τρόπο που εγείρει αντιδράσεις από άτομα που μέχρι πριν από λίγο διάστημα σε γνώριζαν με διαφορετικό τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα κουβαλά μαζί της μία αποφασιστική αναμέτρηση σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο που έχει ως στόχο να ξεκαθαρίσει το ρόλο σου σε ένα περιβάλλον που αλλάζει δομή. Καλείσαι να εξετάσεις τις επιλογές σου που έχουν να κάνουν με μία εργασιακή μετακίνηση κάπου μακριά ή με την πιθανή μετακόμιση λόγω ανάγκης να λάβεις αποστάσεις από ένα γνώριμο περιβάλλον και μάλιστα να δεις κατά πόσο μπορείς να υποστηρίξεις τέτοιες αποφάσεις σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα χρειάζεται κάποια προσοχή σε θέματα επικοινωνίας με πρόσωπα που φαίνεται να έχεις αποφασίσει πως θα μείνουν κοντά σου, αφού είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν διαφωνίες που δεν είναι σαφές πως θα μπορούσαν να επιλυθούν. Κάποιος νέος συνεργάτης μπορεί να εγείρει θέματα επαγγελματικού περιεχομένου που θα σε θυμώσουν, που θα σου υπενθυμίσουν όμως κιόλας πως μπορείς να έχεις το πάνω χέρι αρκεί να διατηρείς μία στάση που δείχνει συνέπεια λόγου και πράξης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να οδηγεί σε μία κορύφωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων αφού θα βρεθείς σε ένα περιβάλλον στο οποίο υπάρχουν αντιμαχόμενα πυρά ή στο οποίο θα πρέπει να λειτουργήσεις σαν το ξυπνητήρι σχετικά με επισήμανση δικών σου προθέσεων και διαθέσεων. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να συνεννοηθείς με κάποια άτομα που έχουν μάθει να αμύνονται με στόχο να μη χάσουν τα κεκτημένα τους, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα υπάρξουν και κάποιοι που επιμένουν να ανοίξεις το πορτοφόλι σου, την καρδιά σου ή την ψυχή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι πως προς το τέλος αυτής θα ξεκινήσεις να βρίσκεσαι σε μία κατάσταση κατά τη διάρκεια της οποίας καλείσαι να μιλήσεις ειλικρινά και αποφασιστικά απέναντι σε περιστάσεις στις οποίες θεωρείς πως αδικείσαι ή απειλείται η προσωπική σου κυριαρχία και αυτοεκτίμηση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα θα φέρει αρκετή κινητικότητα γύρω σου με αποτέλεσμα να αισθανθείς πως πρέπει να απολογηθείς για κάποια πράγματα ή να συναναστραφείς με κόσμο που δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του. Στον εργασιακό τομέα, οι σχέσεις σου με άλλα άτομα είναι τεταμένες, αφού δε φαίνεται να βρίσκεται λύση σε ένα πρόβλημα που ισορροπεί επικίνδυνα κάποιες συνεργασίες, κάτι που σημαίνει πως κάποιες αθώες ή μικρές λεκτικές εξάρσεις, μπορούν πολύ εύκολα να μετατραπούν σε συγκρούσεις ολκής. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα σου προσφέρει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι σου ή να φροντίσεις να διευθετήσεις σχέσεις μέσα σε πλαίσια συνεργασίας στον επαγγελματικό σου χώρο. Ίσως να καταλάβεις πως πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για το σπίτι σου, να βρεθείς μπροστά στην προοπτική κάποιων αγορών που θα μπορούσαν να σε βγάλουν ακόμα και εκτός χρηματικού πλαισίου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κλιμακώνει την ένταση που υπάρχει στο χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς, με αποτέλεσμα να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που θα πρέπει να λεχθούν πράγματα που οδηγούν σε σοβαρές αποφάσεις. Η αντίληψη πως πρέπει να υποστηρίζεις τους πάντες είναι κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς πλέον, με αποτέλεσμα να ξεσπάσεις απέναντι σε περιστάσεις που θεωρείς πως αδικείσαι. Το θέμα όμως είναι κατά πόσο ξεσπάς απέναντι σε ανθρώπους που όντως υπάρχει ένα ζήτημα που απαιτεί επίλυση ή μήπως επιλέγεις τον εύκολο στόχο και απλά πετάς από πάνω σου απωθημένα και εμμονές. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.