ΖΩΔΙΑ

20/5 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

18 Μαΐου 2017

ngoi-sao-sang-trong-nganh-chiem-tinh-hoc-the-gioi-chiem-tinh-hoc-the-gioi-1-1456716658-width500height500.jpg

Η ανάγκη για ξεκούραση και παραμονή σε μία διαφορετική εσωτερική κατάσταση, μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο από το μυαλό που βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και βομβαρδίζει με σκέψεις, πληροφορίες και ένα συνεχή θόρυβο. Η ανησυχία σου μπορεί να είναι κάτι που δε βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, που δεν μπορεί να εξηγηθεί και να αποδομηθεί, αφού φαίνεται να κουβαλάς μία έννοια που δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια σε ένα σχέδιο που έχει προετοιμαστεί και η οποία να μετατρέπει την όλη κατάσταση σε άβολη συνθήκη, αφού θα πρέπει να κλείσεις ακόμα και αυτή την πολύ μικρή εκκρεμότητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Η ανάγκη για ξεκούραση και παραμονή σε μία διαφορετική εσωτερική κατάσταση, μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο από το μυαλό που βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και βομβαρδίζει με σκέψεις, πληροφορίες και ένα συνεχή θόρυβο. Η ανησυχία σου μπορεί να είναι κάτι που δε βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, που δεν μπορεί να εξηγηθεί και να αποδομηθεί, αφού φαίνεται να κουβαλάς μία έννοια που δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό σου. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί να υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια σε ένα σχέδιο που έχει προετοιμαστεί και η οποία να μετατρέπει την όλη κατάσταση σε άβολη συνθήκη, αφού θα πρέπει να κλείσεις ακόμα και αυτή την πολύ μικρή εκκρεμότητα. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.