ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

30 Μαΐου 2017

signs1.jpg

Για πληρέστερη ανάλυση, μην ξεχνάς να διαβάζεις τις προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιούνιος θα φέρει εξελίξεις στη ζωή σου, αφού από τη μία πλευρά ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο Ζυγό στις 9 του μήνα και από την άλλη πλευρά ο κυβερνήτης σου Άρης θα βρεθεί στον Καρκίνο και θα σε ωθήσει να δώσεις τέλος σε αρρωστημένες καταστάσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος και παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο σου τον Ιούνιο φαίνεται να βοηθά στο να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μετά από μία περίοδο που χρειάστηκε να αναρωτηθείς αν υπάρχει παρασκήνιο, αν μπορείς να βασιστείς σε ανθρώπους που μέχρι πριν από λίγο καιρό αποτελούσαν κοντινά σου πρόσωπα, αν είναι ώρα να βάλεις τέλος σε καταστάσεις που φαίνεται να κολλάνε σε εμπόδια, τώρα είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσεις αν μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα ή όχι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σου το μισό Ιούνιο δηλώνει πως γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός/η και εξωστρεφής, κάτι που όμως μπορεί να σε βάλει και σε έξοδα που ίσως να μην έχεις υπολογίσει. Θα ήθελες να μπορούσες να βγεις από ένα δύσκολο μονοπάτι που βρέθηκες το περασμένο διάστημα, αλλά η ταχύτητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις τα νέα δεδομένα θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο ή παγίδα στο δρόμο σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου και η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο Ζυγό σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου που φαίνεται να φέρνει σαρωτικές αλλαγές στο πέρασμα της. Καταρχάς, να σε προειδοποιήσω πως στο ξεκίνημα του μήνα θα πρέπει να προσέξεις μήπως εξιδανικεύσεις ανθρώπους και καταστάσεις, μήπως βιαστείς να παθιαστείς χωρίς να είσαι βέβαιος/η πως έχεις απέναντι σου μία πραγματική ευκαιρία ή μία ουτοπική πρόσκληση, ένα άτομο που ήρθε για να σε συμπληρώσει ή να σε κάνει να αισθανθείς πως δεν είσαι ολόκληρος/η. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Ο Ιούνιος είναι ένας έντονα απαιτητικός μήνας αφού θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις σε θέματα που μπορεί να σε εκνευρίσουν, να σε θυμώσουν ή απλά να πρέπει να παλέψεις με τον εαυτό σου με στόχο να δείξεις πως τα κατέχεις, τα υποστηρίζεις, τα πιστεύεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ιούνιος φαίνεται να είναι ένας μήνας που θα ήθελες να μπορέσεις να απεγκλωβιστείς από θέματα και καταστάσεις που σε τρόμαξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να επιδιώκεις να κερδίσεις χρόνο σε κάποια χρόνο και να πάρεις τις αποστάσεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας από τους πλέον κρίσιμους μήνες του έτους, αφού με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στις 9 του μήνα, θα πρέπει να ξεκινήσεις να σχηματοποιείς το επόμενο βήμα της ζωής σου. Στον επαγγελματικό τομέα, δεν μπορείς να περιμένεις τις πρωτοβουλίες της άλλης πλευράς, οπότε καλά θα κάνεις να τολμήσεις να ανοίξεις μία κουβέντα που γνωρίζεις πως θα φέρει εξελίξεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που δοκιμάζει τις αντοχές σου απέναντι σε ασκήσεις ισορροπίας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ευχέρεια για να κανονίσεις ένα ταξίδι, μπορεί να λειτουργήσει σαν μία καλή αφορμή για να τεστάρεις τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς, για να δοκιμάσεις να δεις κατά πόσο ζηλεύει ή θα επιδιώξει να βρεθεί κοντά σου ή λειτουργεί εντελώς αδιάφορα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ιούνιος φαίνεται να θέλει να βάλει χέρι στην καρδιά ή την τσέπη σου, χωρίς όμως να σημαίνει απαραίτητα πως σε έχει προηγουμένως ρωτήσει για κάτι τέτοιο. Η άλλη πλευρά μπορεί να προσπαθήσει να επιβάλει κανόνες και διαθέσεις, να θελήσει να σε κάνει να νιώσεις έντονα την παρουσία ή την απουσία της, να επιδιώξει να λειτουργήσει με τρόπο που δείχνει πως μπορεί να συνεχίσει να κρατά το τιμόνι σε ένα όχημα που θεωρούσες πως έμεινες μόνος/η ή που ετοιμαζόσουν να εγκαταλείψεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο και η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο Ζυγό μέσα στον Ιούνιο δημιουργούν ένα έντονα εκρηκτικό κλίμα που θα φέρει ανακατατάξεις τις οποίες δεν μπορείς όμως να ορίσεις εξ αρχής. Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να αισθάνεσαι πως πρέπει να ρίξεις την αυλαία σε μία κατάσταση που έχει κουράσει, πως είναι ώρα να κάνεις μία αυτοκριτική που θα δείξει πως υπερεκτίμησες κάποια πράγματα ή περιστάσεις και τα οποία καλό θα ήταν να θεωρήσεις πως είναι καιρός να πάρουν τη γήινη διάσταση τους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστείς την καθημερινή σου ρουτίνα φαίνεται να είναι η απάντηση σε όσα ερωτήματα θα γεννηθούν αυτό τον Ιούνιο. Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις κάποια θέματα στην ερωτική σου ζωή, αν βρίσκεσαι μπροστά σε ένα δίλημμα το οποίο δεν μπορείς να ξεδιαλύνεις, τότε οι δουλειές της καθημερινότητας σου μπορούν να σε βοηθήσουν να πάρεις τη σκέψη σου από τη σχέση σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιούνιος φαίνεται να σε βάζει και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι, αφού μετά από μία περίοδο που χρειάστηκε να ασχοληθείς με θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού σου έχεις την ευκαιρία να βγεις από αυτό το καβούκι σου. Μία νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να ονειρευτείς και πάλι, να σε βοηθήσει να γεννηθούν φιλοδοξίες και επιθυμίες, που σε κινητοποιούν στον ερωτικό τομέα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.