ΖΩΔΙΑ

Άστρα: Τι θα φέρει η νέα Σελήνη στις 24/6


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

23 Ιουνίου 2017

signs1.jpg

Η ετοιμασία ενός νέου χώρου, σε ερωτικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, μπορεί να γίνει μεγάλος στόχος της επόμενης περιόδου και να ξεκινήσει να λειτουργεί σαν την κινητήριο δύναμη για το παρακάτω. Η συνειδητοποίηση πως κάποιες ισορροπίες έχουν αρχίσει να ταρακουνιούνται με αποτέλεσμα να αντιλαμβάνεσαι την απαίτηση να μετακινηθείς από την υπάρχουσα θέση σου, είναι ένα ζήτημα που δεν μπορείς να αφήσεις στην άκρη. Ίσως λοιπό να έχει φτάσει η ώρα να μετρήσεις τι είναι αυτό που θέλεις να πάρεις στην αποσκευή σου και μετρά πολύ περισσότερο από κάθε άλλο, αφού δεν είναι εφικτό να ανοίξεις πανιά αφήνοντας πίσω σου κάτι που έχει τεράστια σημασία για τη ζωή σου. Και αν αυτό το κάτι είναι έμψυχο, τότε καλύτερα να το φωνάξεις ώστε να το μάθουν οι γύρω σου, αφού δε χρειάζεται να παίζεις πλέον κρυφτό με τα αισθήματα σου.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αποτελεί μία στιγμή που θα θελήσεις να αλλάξεις κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι σου, που θα αναζητήσεις τον τρόπο για να διαμορφώσεις ένα πιο φιλικό προς εσένα επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσει να πάψεις να χάνεις χρόνο σε άσκοπες διαμάχες και συγκρούσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται να αποτελεί μία καλή ευκαιρία για μία κοντινή απόδραση με μέλη της οικογένειας ή με άτομα που σε βοηθούν να νιώσεις την ασφάλεια του γνώριμου περιβάλλοντος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βάλει στη διαδικασία να προχωρήσεις σε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου με στόχο να επιλύσεις θέματα που επιμένουν να σου προκαλούν πονοκέφαλο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε σύνοδο με τον Ερμή αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να τολμήσεις να μιλήσεις με ειλικρίνεια σχετικά με τις ικανότητες σου, για να διαφημίσεις κάποια νέα που αφορούν τον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει εξελίξεις στον εργασιακό τομέα, ειδικά αν βρίσκεσαι σε περίοδο αλλαγής της επαγγελματικής σου ιδιότητας. Αν πρέπει να κινείται στο παρασκήνιο, τότε φρόντισε να διατηρήσεις στο σκοτάδι κάποια πράγματα, αφού υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν τρόπο να ξεσκεπάσουν συνδιαλλαγές και συζητήσεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή αφορμή για να επανασυνδεθείς με άτομα του φιλικού κύκλου που έχετε χάσει την επαφή μεταξύ σας και να περάσεις κάποιο χρόνο σε δραστηριότητες που δε συνηθίζεις να ακολουθείς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται να πυροδοτεί τη σχέση σου με άτομα εξουσίας ή με πρόσωπα απέναντι στα οποία θα πρέπει να βγάλεις την επιφάνεια το ηγετικό προφίλ που μπορείς να φέρεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Καρκίνου θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να προγραμματίσεις ένα ταξίδι σε ένα μέρος που νιώθεις σαν να το γνωρίζεις, σαν να επισκέπτεσαι το σπίτι σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αποτελεί μία καλή στιγμή ώστε να παραδεχτείς την ευεργετική επίδραση που μπορεί να έχει στο συναισθηματικό σου κόσμο ένα άτομο που γνωρίζει την τέχνη του timing και της διαισθητικής λειτουργίας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου μπορεί να αποτελέσει την αφορμή που αναζητούσες ώστε να προχωρήσεις σε ανακοινώσεις που κουβαλούν μαζί τους την έννοια του επόμενου βήματος στη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αποτελέσει μία καλή αφορμή να ασχοληθείς με θέματα διατροφής και υγείας, να ενδιαφερθείς για την εικόνα σου και να κάνεις κάποιες κινήσεις με στόχο να νιώσεις καλύτερα με το σώμα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που σε βοηθά να βγάλεις τον εσωτερικό σου κόσμο στην επιφάνεια, με τρόπο που αποδεικνύει τις ευαισθησίες σου και την ικανότητα να λειτουργείς προστατευτικά για τον άλλο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.