ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 24/7 έως 30/7


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

23 Ιουλίου 2017

zodiac-weekly-2.png

Κριός

Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να εξηγήσεις τις αποφάσεις και δράσεις της προηγούμενης εβδομάδας, αφού είναι απαραίτητο να καθίσει η σκόνη που έχει σηκωθεί στον αέρα. Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο θα επαναφέρει κάποιες καθημερινές δραστηριότητες στο προσκήνιο, κάτι που είναι πιθανό να ορθώσει κάποια εμπόδια σε πλάνα και σχέδια που έχεις χαράξει, χωρίς όμως να έχεις μετρήσει σε βάθος τις προοπτικές και τα εμπόδια αυτών των διαδρομών. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να αποτελεί μία δοκιμασία για τα οικονομικά σου, αφού θα κληθείς να μετρήσεις πολύ προσεκτικά κατά πόσο είναι εφικτό να προχωρήσεις σε σκέψεις που γεννήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και μοιάζουν με τολμηρές προκλήσεις. Αν ετοιμάζεις το νέο σου σπίτι, τότε έχεις την ευκαιρία να κάνεις αγορές που σε βοηθούν να συνδυάσεις τη χρηστικότητα των αντικειμένων με τις καλές τιμές, γι αυτό μην αφήσεις μία τέτοια ευκαιρία να πετάξει από τα χέρια σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η αναμέτρηση της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Κρόνο από τον Τοξότη και η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο προμηνύουν μία νέα εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρειαστεί να αναμετρηθείς με ανθρώπους που ζητούν από εσένα να εννοείς αυτά που λες, να αποδεικνύεις όσα υπόσχεσαι, να ολοκληρώνεις αυτά που ξεκινάς. Η εποχή που θα χρειαστεί να ανοίξεις το σπίτι σου και να διώξεις από αυτό αντικείμενα και αναμνήσεις που έχουν παλιώσει και ξεθωριάσει έχει πλέον φτάσει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η νέα εβδομάδα ενδέχεται να κάνει την κούραση ακόμα πιο εμφανή στη ζωή σου, αφού είναι  καιρός να αρχίσεις να κλείνεις υποθέσεις που τρέχουν χωρίς να είναι ορατό πότε θα φτάσουν σε ένα πρώτο στάδιο ολοκλήρωσης. Η καθημερινότητα μπορεί να έχει αρκετές απαιτήσεις και αυτό να σε κάνει να θέτεις την προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Ασφαλώς και κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει συγκρούσεις στην υπάρχουσα σχέση σου και να προκύψουν γκρίνιες και συζητήσεις που εκνευρίζουν, αλλά την ίδια στιγμή θα μπορούσαν να αποτελέσουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να θέσεις προτεραιότητες στη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά αρκετή αποφασιστικότητα ώστε να αποδράσεις από μπερδεμένες κοινωνικές σχέσεις με άτομα του φιλικού αλλά και γενικότερου κοινωνικού σου κύκλου. Μετά από μία κίνηση που έδειξε πως διαθέτεις την πυγμή και διάθεση να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στη ζωή σου, είναι η ώρα που θα ασχοληθείς με αυτά που λέγονται από την απέναντι πλευρά, με αυτά που πρέπει να λυθούν για να τεθούν νέες βάσεις σε υπάρχουσες σχέσεις. Η διάθεση σου να τολμήσεις να ανοιχτείς σε νέα μονοπάτια μπορεί να σε φέρει μπροστά σε γνωριμίες που θα μπορούσαν να σε ιντριγκάρουν ακόμα και ερωτικά, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να μιλήσεις με ειλικρίνεια και σοβαρότητα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας θα αποτελέσει μία τονωτική ένεση σε θέματα πίεσης που δέχεσαι το τελευταίο διάστημα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις, να εξηγήσεις την άποψη σου, να προσπαθήσεις να ακουστείς. Η ύπαρξη δυσκολιών στον εργασιακό χώρο αποτελεί  ένα θέμα που δεν μπορείς να συνεχίσεις να αγνοείς ή να πιστεύεις πως οφείλονται σε λάθη και  παραλείψεις άλλων, αφού θα κληθείς να εκφράσεις την άποψη σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Οι σκέψεις σου τη νέα εβδομάδα μπορεί να αρχίσουν να αποκτούν ένα ειδικό βάρος με αποτέλεσμα να θελήσεις να απομακρυνθείς από τα φώτα και την κεντρική σκηνή, αφού δε φαίνεται να είσαι έτοιμος/η να μοιραστείς αυτά που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου. Ίσως να αρχίζεις να ανακαλύπτεις εμπόδια και δυσκολίες σε όσα σχεδίασες, συζήτησες και προσπάθησες να θέσεις σε εφαρμογή τις προηγούμενες ημέρες. Ίσως λοιπόν να βλέπεις πως η στήριξη κάποιων προσώπων δεν είναι αυτή που ανέμενες, πως έχεις γύρω σου άτομα που λειτουργούν πολύ πιο εγωιστικά και ατομικά από όσο θα περίμενες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο τη νέα εβδομάδα θα σε βοηθήσει  να μειώσεις την ένταση που έχει μαζευτεί στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα τις τελευταίες ημέρες. Η κουβέντα με άτομα του φιλικού κύκλου μπορεί να κατεβάσει τους παλμούς της καρδιάς σου, αφού θα καταφέρεις από τη μία πλευρά να βγάλεις από μέσα σου θυμό και πίεση που έχεις συσσωρεύσει, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις και μία διαφορετική γνώμη που είναι σε θέση να σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα μέσα από άλλη οπτική. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η αναμέτρηση της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο σου μπορεί να παγώνει τα αισθήματα τη νέα εβδομάδα και να χρειάζεται να δοθούν εξηγήσεις για αυτή την εξέλιξη. Αν αντιμετωπίζεις μία σχέση που δε φαίνεται να μπορεί να ρολάρει, που δεν είναι σε θέση να προσφέρει ευχαρίστηση και όμορφες στιγμές, τότε θα χρειαστεί να κάνεις μία συζήτηση που μπορεί να σου φαίνεται αγχωτική σαν πράξη, αλλά θα καταφέρει να ξεδιαλύνει κάποια πράγματα που καταφέρνουν να γεννούν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η σωματική και πνευματική κούραση των τελευταίων ημερών θα είναι εμφανής τη νέα εβδομάδα, αφού φαίνεται να φτάνεις στα όρια σου, αλλά να επιδιώκεις να συνεχίσεις να κινείσαι με έναν τρόπο που δείχνει πως μπορείς να ξεπερνάς κάθε πιθανό εμπόδιο. Την ίδια όμως στιγμή, η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα και να προγραμματίσεις μία απόδραση, να βρεθείς κάπου μακριά που θα έχεις την ευκαιρία να δεις την καθημερινότητα σου μέσα από νέα σκοπιά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργεί κάποια εμπόδια ώστε να λάβεις ευχαρίστηση από την εξέλιξη της ζωής σου, αφού είναι πιθανό να μην είσαι σε θέση να ανακαλύψεις μικρές, ανέμελες στιγμές που έχεις ανάγκη για να αισθανθείς πως βρίσκεσαι στην καρδιά του καλοκαιριού. Οι ετοιμασίες για μία αλλαγή που ετοιμάζεται να λάβει χώρα μπορεί να καταναλώνουν μέρος από τον προσωπικό σου χρόνο, με αποτέλεσμα να λαμβάνεις κάποια σινιάλα προσωπικής πικρίας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η είσοδος του Ερμή στην Παρθένο στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας αποτελεί μία ένδειξη πως θα πρέπει να συζητήσεις ένα θέμα που σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό με ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι και είναι σε θέση να σε βοηθήσει να ξεμπλέξεις το κουβάρι των σκέψεων σου. Η δυσκολία συνεννόησης ή συνύπαρξης με ένα κοντινό σου πρόσωπο μέσα στο ίδιο σπίτι ή στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται χωρίς να έρθει στην επιφάνεια, οπότε φρόντισε να είσαι έτοιμος/η ώστε να ανοίξει ένας τέτοιος απαραίτητος διάλογος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.