ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 18/9 έως 24/9


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

17 Σεπτεμβρίου 2017

zodiac-weekly-2.png

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θέλει να σου τονίσει ακόμα περισσότερο την απαίτηση να οργανώσεις πολύ καλά την καθημερινότητα σου, αφού σου προσθέτει βάρη και υποχρεώσεις τα οποία δεν υπολόγιζες ή δεν έχεις ακόμα τακτοποιήσει. Στον εργασιακό τομέα είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν νέα και εξελίξεις που δημιουργούν τραυματικές καταστάσεις, αφού είναι φανερό πως δεν μπορούν να μείνουν οι πάντες ικανοποιημένοι. Ίσως να χρειαστεί να λειτουργήσεις μέσα σε αυστηρά καθορισμένο χρονικό πλαίσιο, κάτω από ένα βαρύ χρονοδιάγραμμα που δεν είναι σε θέση να γίνει κάπως πιο ελαστικό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σου να έχεις τα πάντα κάτω από τον έλεγχο σου επανέρχεται τη νέα εβδομάδα, αφού έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο που σου παρέχει την ευχαρίστηση και ικανοποίηση που αναζητάς. Είναι πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, να προχωρά μία νέα σχέση που έχει δημιουργηθεί και αυτό να φέρνει στο προσκήνιο κάποιες αλλαγές στην καθημερινή σου διαβίωση. Αυτό δεν είναι απαραίτητο κακό και δύσκολα διαχειρίσιμο, αλλά θα σε βοηθήσει να βρεις νέα πατήματα που έχεις ανάγκη ώστε να αφήσεις στην άκρη τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον τομέα της δουλειάς ή της κοινωνίας γενικότερα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα εβδομάδα αποτελεί μία καλή στιγμή για να θέσεις νέες σταθερές στη ζωή σου και να προσπαθήσεις να αποδείξεις πως αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν στιγμές που πρέπει να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις στους ώμους σου. Θα ανακαλύψεις μικρά ή μεγαλύτερα ενοχλητικά αντικείμενα και μολυσματικές συνήθειες στη ζωή σου που θα πρέπει να πετάξεις από αυτή, και ακριβώς σε αυτό το σημείο υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα, αφού πρέπει να υψώσεις το ανάστημα σου. Δεν μπορείς να συνεχίσεις απλά να κριτικάρεις και να δείχνεις πως ενοχλείσαι, χωρίς να προχωράς και σε πράξεις, αφού με αυτό τον τρόπο γίνεσαι πλέον γραφικός/η απέναντι σε άτομα που θέλεις να έχουν μία σαφή εικόνα για εσένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία τη νέα εβδομάδα είναι να ρυθμίσεις κάποιες λεπτομέρειες στην επικοινωνία σου, αφού διαφορετικά μπορεί να βρεθείς σε ένα επικοινωνιακό χάος. Έχεις την ευκαιρία να θέσεις νέους κανόνες στον τρόπο που συνδιαλέγεσαι με κόσμο που μπορεί να λαμβάνει τα μηνύματα που στέλνεις με τρόπο που δείχνει πως υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα σας. Θα μπορούσες να λάβεις μέρος σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που σε βοηθά να αντιληφθείς πολύ καλύτερα αυτό που σου λένε, να επικοινωνήσεις πολύ πιο ουσιαστικά αυτό που έχεις στο μυαλό σου, να αναδείξεις με μεγαλύτερη σαφήνεια ένα ζήτημα που πρέπει να επιλύσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Αυτό που έχει σημασία τη νέα εβδομάδα είναι να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα, να βάλεις σε μία σειρά δράσεις και τελετουργίες που βοηθούν να ορίσεις εκ νέου το χρονοδιάγραμμα της ημέρας σου. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με τα έξοδα σου και να φροντίσεις να οριοθετήσεις κάποιες αγορές που έχεις κατά νου και δεν είναι σε θέση να λάβουν χώρα αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Ίσως πάλι να διαπραγματευτείς εκ νέου την αμοιβή σου ή να προσπαθήσεις να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες από χρέη που έχεις, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να πετάξεις από τη ζωή σου συνεργασίες και φιλίες που δεν προσφέρουν κανένα όφελος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε αναγκάζει να λειτουργήσεις περισσότερο ατομικά από όσο έχεις συνηθίσει ή από όσο μπορεί να αντέχεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τομές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Διαθέτεις τη δυναμική να προτείνεις λύσεις και δράσεις, να ηγηθείς σε καταστάσεις στις οποίες κάποιοι αποφεύγουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να φωνάξεις πως έχεις την ικανότητα να δελεάσεις και να προκαλέσεις το ενδιαφέρον τρίτων προς το πρόσωπο σου. Μπορεί επίσης να ενθουσιαστείς με την προοπτική που ανοίγεται σε ένα θέμα που φαίνεται να προσθέτει πόντους στην αυτοεκτίμηση σου, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να εξετάσεις μήπως υπάρχουν παγίδες από την άλλη πλευρά που δεν είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις με την πρώτη ματιά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να λειτουργεί έντονα παρασκηνιακά και να είναι σε θέση να δυσκολέψει εργασιακές σου υποχρεώσεις αν δεν αντιληφθείς πως υπάρχουν σχέδια και πλάνα που γίνονται από πρόσωπα που δεν μπορείς να αντιληφθείς τον ακριβή τους ρόλο. Προσπάθησε να αφουγκραστείς τις διαθέσεις συναδέλφων σου και εξέτασε μήπως δημιουργούνται συμμαχίες τις οποίες δεν μπορείς να ελέγξεις. Αν αναζητάς δουλειά, φρόντισε να κινηθείς στο σκοτάδι, χωρίς να ανοίγεις τα χαρτιά σου σε άτομα που μπορεί να κυνηγούν τις ίδιες ευκαιρίες με εσένα, αφού θα λειτουργήσουν έντονα ανταγωνιστικά απέναντι σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε βάζει στη διαδικασία να αυξήσεις τον αριθμό των δραστηριοτήτων της καθημερινότητας σου, να προσθέσεις στη ζωή σου δράσεις και στόχους που σε ενθουσιάζουν, αλλά ταυτόχρονα βαραίνουν τους ώμους σου χωρίς όμως να το αντιλαμβάνεσαι για την ώρα. Η συναναστροφή σου με κόσμο που δε γνωρίζεις μπορεί να αποτελεί μία ευχάριστη διέξοδο στην προσπάθεια που κάνεις ώστε να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να μεγαλώσεις τις ευκαιρίες που δημιουργείς ώστε να βγεις από το κλειστό σύστημα που έχεις διαμορφώσει γύρω σου και άρχισε να σε εγκλωβίζει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύμβαση που καλείσαι να κάνεις με το σύστημα στο οποίο εισέρχεσαι, ανήκεις ή από το οποίο αποχωρείς είναι μάλλον το μεγάλο θέμα της νέας εβδομάδας. Μπορεί να ξεκινάς τα νέα σου επαγγελματικά καθήκοντα σε ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο καλείσαι να διαβάσεις καλά ώστε να κατανοήσεις τον τρόπο με τον οποίο έχουν μοιραστεί οι ρόλοι, να καταλάβεις την ιεραρχία ώστε να μην πέσεις σε σφάλματα που μπορεί να οφείλονται σε παγίδες που στήνουν άλλοι προς εσένα. Ίσως πάλι να βρίσκεσαι στο σημείο που αποχωρείς από μία κατάσταση και πρέπει να αφήσεις πίσω σου τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού δεν είναι καθόλου χρήσιμο να δημιουργήσεις έχθρες και αντιζηλίες με ανθρώπους που θα μπορούσαν να βρεθούν και πάλι στο δρόμο σου στο μέλλον. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία για μία εκδρομή σε ένα μέρος που είναι σε θέση να αλλάξει τις παραστάσεις που έχεις μπροστά στα μάτια σου, να αποτελέσει την ευκαιρία για να ξεφύγεις από τις σκέψεις που κάνεις τον τελευταίο καιρό και μπορεί να έχουν φτάσει και στο σημείο της εμμονής. Η ευκαιρία που σου παρουσιάζεται ώστε να αλλάξεις το περιβάλλον σου είναι πολύ σημαντική και καλό θα ήταν να τολμήσεις να κάνεις κάτι που θεωρείς πως μπορεί να σε ξεβολεύει, γιατί με αυτό τον τρόπο θα κατορθώσεις να απλώσεις το βλέμμα σου πέρα από εκεί που έχεις συνηθίσει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να κουβαλά μαζί της νέα στον τομέα των οικονομικών που δεν προέρχονται από τη δική σου βούληση, που στηρίζονται στις αποφάσεις άλλων τις οποίες καλείσαι να εξετάσεις, εκλογικεύσεις και αναλύσεις. Αν υπάρχουν αποφάσεις που σχετίζονται με την αμοιβή από τη δουλειά σου, τότε μπορεί να αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να αισιοδοξείς και πάρα πολύ, αλλά πως πρέπει να συμμαζέψεις κάποια σχέδια που έχεις κάνει και αφορούν επενδύσεις και υποχρεώσεις σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία περίοδο διακανονισμού χρηματικών σου οφειλών, τότε φρόντισε να εξυγιάνεις την τσέπη σου, κυρίως μέσα από την ολοκλήρωση κάποιων υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει, ώστε να είσαι πλέον σε θέση να γνωρίζεις πως ακριβώς μπορείς να κινηθείς παρακάτω. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η συγκέντρωση ολοένα και περισσοτέρων πλανητών στην Παρθένο τη νέα εβδομάδα σηματοδοτεί μία έντονη περίοδο για τη ζωή σου, αφού θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις σχετικά με το μέλλον των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αν συγκεντρώνονται απέναντι σου άτομα που έχουν βαλθεί να μιλήσουν μία γλώσσα που θα πρέπει να αναγνωρίσεις και να αποκρυπτογραφήσεις, τότε φρόντισε να δώσεις σημασία σε λεγόμενα που έχουν τη δυναμική να ανοίξουν νέους δρόμους στη ζωή σου. Αν ένα άτομο κριτικάρει και σχολιάζει κομμάτια των επιλογών σου, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μείνεις στην επιφάνεια της πράξης, αλλά να εξετάσεις μήπως έχεις απέναντι σου κάποιον/α που έχει βαλθεί να σε βοηθήσει να επιλύσεις σε βάθος θέματα που κάτω από άλλες περιστάσεις μοιάζουν με παγίδες για τη λογική σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.