ΖΩΔΙΑ

Άστρα: Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στις 20/9


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

18 Σεπτεμβρίου 2017

signs1.jpg

Η δοκιμασία του 2017 φαίνεται να κορυφώνεται και να φωνάζει πως πρέπει να αρχίσει να φαίνεται το αποτέλεσμα της τριετούς προσπάθειας, οπότε είναι καιρός να καθαρίσει το τοπίο. Διώξε ότι περιττό, από άνθρωπο μέχρι αντικείμενο, καθάρισε το μυαλό σου από ότι σε στοιχειώνει, από μνήμη μέχρι ανασφάλεια, και φρόντισε το σώμα σου ώστε να μπορεί να στηρίζει την προσπάθεια να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Μία νέα σύμβαση καθημερινότητας σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με τη θυσία που καλείσαι να κάνεις, αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος αν θέλεις να βγεις σε λεωφόρο και όχι να παραμείνεις σε ένα στενό μονοπάτι που σε περιορίζει.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα προσπαθήσει να σε ξυπνήσει απότομα και να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν καταφέρνεις να συνδέσεις την πραγματικότητα με τη φαντασία σου. Υπάρχουν εξελίξεις στον εργασιακό τομέα και αυτό πιθανότατα να σημαίνει πως θα πρέπει να συνεργαστείς με άτομα που δεν καταφέρνεις να βρεις σημείο επαφής. Ίσως όμως πάλι να μένεις εκτός πλάνου με στόχο να αποδείξεις κατά πόσο μπορείς να διεκδικήσεις αυτό που σου κλέβουν ή να κερδίσεις κάτι ακόμα ανώτερο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με άτομα του κοινωνικού σου κύκλου σχετικά με μία επιλογή που έχεις κάνει ή επιδιώκεις να κάνεις και μοιάζει να έρχεται σε αντιπαράθεση με γνώμες και σχόλια των γύρω σου. Καλείσαι να επιμείνεις ώστε να κερδίσεις αυτό που έχεις στο νου σου, να πολιορκήσεις το άτομο που θέλεις να κατακτήσεις ή να λειτουργήσεις με υπομονή και λογική σε ένα θέμα εργασιακού περιεχομένου ώστε να κερδίσεις την αντίπαλη γνώμη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σημάνει την ώρα των αλλαγών σε επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, κάτι βέβαια που κουβαλά μαζί του και την έννοια της θυσίας για να μπορέσει να υπάρξει εξέλιξη. Από τη μία πλευρά καλείσαι να λάβεις λογικές αποφάσεις, να επιχειρηματολογήσεις για τη γνώμη και τις απόψεις σου, να εξηγήσεις με σαφήνεια και με λεπτομέρειες αυτά που εκφράζεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να ανοίξει ένα νέο κύκλο επικοινωνίας και σκέψης με στόχο να αποδράσεις από ένα περιβάλλον που θεωρείς πως σου ταιριάζει, αλλά στην πραγματικότητα σε εγκλωβίζει. Θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τον εαυτό σου, αφού σώμα και μυαλό δε συμβαδίζουν, αλλά μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταφέρεις να δώσεις τη μάχη σου για να δεις σε ποιο μέρος του εαυτού σου θα πρέπει να στηρίζεσαι περισσότερο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να θέσεις σε νέα βάση κάποια οικονομικά δεδομένα της ζωής σου. Μπορεί να έχεις στα χέρια σου μία νέα χρηματική πρόταση, η οποία όμως περιλαμβάνει και νέα βάρη στους ώμους σου, και θα πρέπει να αναλογιστείς αν είσαι σε θέση να αναλάβεις αυτό το ρίσκο. Σε κάθε πιθανή κουβέντα που θα κάνεις, να έχεις στο μυαλό σου πως βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο που θα ήθελες να εντάξεις στη ζωή σου κάποιες στιγμές προσωπικής ευχαρίστησης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου αποτελεί μία σημαντική στιγμή για να θέσεις σε εφαρμογή υποσχέσεις που δίνεις στον εαυτό σου και ποτέ δεν ακολουθείς. Αποφάσισε να διώξεις από γύρω σου ανθρώπους και καταστάσεις που μολύνουν τον αέρα που αναπνέεις, διαφορετικά θα πέσεις σε μεγαλύτερη παγίδα αφού θα εμπλακείς σε περιστάσεις που δεν έχεις τον έλεγχο των κινήσεων. Μία αναπάντεχη κίνηση από την άλλη πλευρά μπορεί να σε τρομάξει, αλλά ταυτόχρονα θα αποτελέσει εξαιρετική αφορμή ώστε να αντιληφθείς και τη δική σου δυναμική. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φαίνεται να έχει βάλει ως στόχο την υγεία σου, τονίζοντας σου πως θα πρέπει να εξαφανίσεις από τη ζωή σου ότι τη γεμίζει με τοξίνες και περιττά στοιχεία. Αν αισθανθείς μία αδιαθεσία, αν νιώσεις πως δεν είσαι και πολύ καλά, αν δεις πως το σώμα σου αντιδρά περίεργα σε ερεθίσματα του εξωτερικού περιβάλλοντος, τότε είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή ώστε να δεις με σοβαρότητα την κατάσταση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου περίγυρο και να βρεθείς σε ένα περιβάλλον στο οποίο μπορείς να δημιουργήσεις νέους φίλους. Φρόντισε να αποφύγεις να λειτουργήσεις ατομικά και να ενδιαφερθείς ώστε να αναμιχθείς με κόσμο που θα μπορούσε βέβαια να σκέφτεται και λειτουργεί με τρόπο που δεν ταιριάζει με τις δικές σου διαθέσεις. Παρόλα αυτά, έχεις την κριτική ικανότητα να αποφασίσεις ποιους θα κρατήσεις γύρω σου και ποιους όχι, γιατί πρέπει να εκλογικεύσεις κάποια πράγματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο προσφέρει την ευκαιρία να βγεις από το καβούκι σου και να διεκδικήσεις κάτι που θεωρείς πως είναι αδύνατο να κατακτήσεις λόγω του βάρους που κουβαλάς και δε σου επιτρέπει να κινηθείς όπως θα ήθελες. Μία νέα αρχή στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σημαίνει πως θα μετακινηθείς από το χώρο που έχεις συνηθίσει να ζεις τον τελευταίο καιρό και αυτό μπορεί να αναστατώσει κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε αναγκάσει να εκφραστείς με τρόπο που μπορεί να σε τρομάζει ή να αγχώσει τους γύρω σου, αλλά θα πρέπει να βγάλεις από μέσα σου αυτά που κουβαλάς και σε βαραίνουν. Μία λύση για να αποφύγεις την παραπάνω αντιπαράθεση θα μπορούσε να είναι η απόδραση μακριά από την περίσταση που σε φοβίζει, αλλά κάτι τέτοιο δεν προσφέρει καμία ουσιαστική επίλυση του προβλήματος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί μία στιγμή που καλείσαι να προχωρήσεις σε επιδιορθώσεις και αλλαγές στον τομέα των οικονομικών σου. Θα χρειαστεί να αλλάξεις την προτεραιότητα των υποχρεώσεων σου και να συμβαδίσεις με τα έσοδα που λαμβάνεις και δεν εξαρτώνται πάντα από εσένα. Θα πρέπει ίσως πάλι να κάνεις μία κουβέντα στον επαγγελματικό τομέα για να ρυθμίσεις κάποιες αδικίες, χωρίς όμως να τραβάς το σκοινί στα άκρα και να θέτεις σε κίνδυνο την παραμονή σου σε μία δουλειά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να προχωρήσεις σε μία αναδιάταξη των δεδομένων στην προσωπική σου ζωή. Αναμένοντας τις εξελίξεις από την άλλη πλευρά και αποφασίζοντας να αποφύγεις κάθε είδους δράση, είναι σαν να παραδέχεσαι πως δεν έχεις το πάνω χέρι στις καταστάσεις και γίνεσαι έρμαιο των διαθέσεων των άλλων. Αν αυτό ισχύει, τότε θα πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω από τις διεκδικήσεις σου, θεωρώντας πως άλλοι αποφασίζουν για εσένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.