ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Οκτώβριο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

29 Σεπτεμβρίου 2017

signs1.jpg

ΚΡΙΟΣ

Φαντάσου να πρέπει να δώσεις επαγγελματικές εξετάσεις για τις πρώτες 15 ή 20 ημέρες του Οκτωβρίου, να πειθαρχήσεις σε ένα πλαίσιο που δε σε βρίσκει σύμφωνο/η αλλά καλείσαι να αποδεχτείς, να χρειαστεί να ακολουθήσεις τις διαταγές άλλων έχοντας αμέτρητες ευκαιρίες να τους αποδομήσεις και να σπάσεις αυτή τη συμφωνία, και εσύ να ξυπνάς κάθε ημέρα και να ξεχνάς την πίεση της προηγούμενης, αφού στο τέλος του μήνα υπάρχει ένα μεγάλο έπαθλο. Φαντάσου πάλι να θέλεις να ζήσεις τον έρωτα σου, να αναζητάς το χρόνο που θέλεις να περάσεις με το παιδί σου, να φλέγεσαι να φωνάξεις πως είσαι και πάλι ερωτευμένος/η, αλλά να πρέπει να βάλεις στον πάγο τα σχέδια σου γιατί δεν πρέπει να προκαλέσεις τους γύρω σου με τις στιγμές ευτυχίας που θέλεις να περάσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου θα σε κάνει να αντιληφθείς ακόμα πιο έντονα πως βρίσκεσαι μπροστά στην προοπτική του να δώσεις νέα διάσταση στη ζωή σου, μέσα από τη σύνδεση με ένα άτομο ή έναν οργανισμό που σε τυλίγουν με ένα αίσθημα ασφάλειας και ζεστασιάς. Η έναρξη μίας νέας σχέσης αυτό το μήνα μοιάζει με ένα δώρο που ανέμενες πολύ καιρό, γι’ αυτό και μπορεί να αποφύγεις να μιλήσεις και να εκφραστείς ανοικτά εξ αρχής, αφού θέλεις να επιτρέψεις στο χρόνο να κάνει τη δουλειά του. Η είσοδος σου σε ένα καινούργιο επαγγελματικό περιβάλλον είναι μία πράξη που μπορεί να σε τρομάζει στην αρχή, αφού βρίσκεσαι σε ένα χώρο που δε γνωρίζεις πως να κινηθείς και συμπεριφερθείς, οπότε καλύτερα να ανιχνεύσεις καταρχάς το έδαφος και να ανοίξεις τα χαρτιά σου στη συνέχεια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Οκτώβριος μοιάζει να είναι ένας μήνας που θα σε αναγκάσει να ασχοληθείς με θέματα που μπορεί να σε ενοχλούν, να σε  πιέζουν, να σε βγάζουν από τη διαδικασία της επένδυσης στο μέλλον και όχι στην άμεση αντιμετώπιση τους σήμερα. Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να σου δοθούν νέες αρμοδιότητες και ευθύνες οι οποίες μπορεί να σε ενοχλούν, να σε προβληματίζουν και ταυτόχρονα σε ωθούν ώστε να συναναστραφείς με κόσμο που μπορεί να μην είχες και πολλές επαφές μαζί του μέχρι σήμερα. Ίσως πάλι να είναι πλέον φανερή η αλλαγή της ισορροπίας μέσα στο σπίτι σου, να χρειαστεί να δώσεις περισσότερο χρόνο σε κάποια μέλη της οικογένειας και να πάψεις να θεωρείσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Οκτώβριος είναι  ένας καθοριστικός μήνας σχετικά με την παραμονή σου σε ένα χώρο που έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι. Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό στις 10 του μήνα θα αλλάξει τις προτεραιότητες σου, καθώς θα αρχίσεις να αναζητάς ουσιαστικούς λόγους για να ανήκεις σε μία σχέση, σε μία συνεργασία ή σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Η επαφή με τον πυρήνα σου θα γίνει μεγαλύτερη και θα νιώσεις πως έχεις φτάσει στο χρονικό σημείο που θα τολμήσεις να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου, κυρίως μέσα από την ανάγκη να εκφράσεις το συναισθηματικό σου κόσμο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Υπάρχει άραγε τερματισμός στην κούρσα αντοχής που δίνεις τον τελευταίο καιρό ώστε να νιώσεις πως βγήκες νικητής, πως κατέπληξες τα πλήθη που σε παρακολουθούν, πως κατάφερες να κάνεις τους πάντες να σε παραδεχτούν και θαυμάσουν; Υπάρχει το απόλυτο οικονομικό αντάλλαγμα που θεωρείς πως σου αξίζει ως ανταμοιβή του κόπου σου στον επαγγελματικό τομέα; Υπάρχει άραγε ταβάνι στις φιλοδοξίες σου ή μήπως καταφέρνεις να εφευρίσκεις ολοένα και περισσότερες ώστε να βρίσκεσαι σε μία διαρκή εγρήγορση; Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι πρώτες είκοσι περίπου ημέρες του μήνα φαίνεται να κουβαλούν μαζί τους αρκετή κινητικότητα και δυναμικές διαπροσωπικές σχέσεις, αφού η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σου σε κάνει ετοιμοπόλεμο/η. Θα χρειαστεί όμως να κάνεις και κάποιες εκκαθαρίσεις στη ζωή σου, να πάψεις να λειτουργείς σε πολλά ταμπλό χωρίς να γνωρίζεις ποιο  είναι το μέλλον της κάθε κατάστασης, αφού είναι πιθανό να μαζέψεις πολλά δεδομένα που δεν κολλάνε μεταξύ τους. Μπορεί να πείθεσαι πως πρέπει να εμπιστευτείς, αλλά θα πρέπει να έχεις και πρακτικά δεδομένα για να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Το μυαλό σου παίζει περίεργα παιχνίδια το πρώτο μισό του Οκτωβρίου, αφού φαίνεται να φουσκώνει κάποιες σκέψεις σου και να μεγαλοποιεί κάποιες φοβίες ή ανασφάλειες που υπάρχουν στο παρασκήνιο και παλεύεις να αποφύγεις να έρθουν στο προσκήνιο. Με την αποχώρηση όμως του Δία από το ζώδιο σου στις 10 Οκτωβρίου, καλείσαι να επιστρέψεις στην εποχή της πραγματικότητας και να αντιμετωπίσεις δαίμονες που μέχρι σήμερα τύχαινε να λοξοδρομήσουν μόλις ένιωθες την παρουσία τους κοντά σου. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στα μέσα του μήνα, θα γίνει περισσότερο εμφανές το γεγονός πως δε χωράς σε μία σχέση ή συνεργασία που άλλοι επιμένουν να ορίζουν με τρόπο που δε συμβαδίζει καθόλου με τις προτεραιότητες σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο σου στις 10 Οκτωβρίου είναι σαφώς το γεγονός του μήνα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα μετατραπείς αυτόματα στον/ην πρωταγωνιστή/ρια μίας σκηνής που γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν είναι καθόλου εύκολο να σταθείς όρθιος/α πάνω της αν δεν είσαι διατεθειμένος/η να εκτεθείς. Αυτό λοιπόν που αρχίζεις να κατανοείς τον Οκτώβριο είναι πως μπορείς και πάλι να ξεκινήσεις να κινείς τα νήματα της ζωής σου, αφού καταρχάς καθαρίσεις το τοπίο της ζωής σου χωρίς να φοβάσαι να  φανείς στους γύρω σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μεγαλύτερο κομμάτι του Οκτωβρίου εμπεριέχει την έννοια της δοκιμασίας απέναντι σε υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις εις πέρας ή σύγκριση απέναντι σε άτομα που θέλουν να κατευθύνουν τη σκέψη και τη δράση σου. Η εικόνα σου προς τα έξω φαίνεται να αλλάζει για ακόμα μία φορά, αφού καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες που μπορεί να σε βαραίνουν, όχι επειδή δεν έχεις την αντοχή να τις φέρεις εις πέρας, αλλά επειδή αναγκάζεσαι να ασχοληθείς με ζητήματα που ζητούν από εσένα να βουτήξεις βαθιά μέσα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η στιγμή της προσωπικής σου έκθεσης απέναντι στις νέες προκλήσεις που έχεις αναλάβει, φαίνεται να φτάνει τον Οκτώβριο αφού θα κινηθούν διαδικασίες στις οποίες δεν μπορείς να παραμένεις αμέτοχος/η. Μπορεί το πρώτο μισό του μήνα να συνεχίζεις να διαμορφώνεις τη σκέψη σου, να παλεύεις ώστε να διαχωρίσεις το εφικτό από το ανέφικτο, να προσπαθείς να διαχωρίσεις την πληροφορία από τη φήμη, αλλά το δεύτερο μισό του μήνα θα πρέπει να μπορείς να ζυγίσεις τα δεδομένα και να αναλάβεις δράση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Οκτώβριος φαίνεται να ξεκινά με προϋποθέσεις αλλαγής στον οικονομικό ή ερωτικό τομέα, που έχουν όμως να κάνουν με την απόφαση της άλλης πλευράς να αναλάβει δράση που σε θέτει σε δεύτερη μοίρα ή στη θέση του/ης συνοδηγού. Καλείσαι να παρατηρήσεις όσο καλύτερα μπορείς το άτομο που έχεις απέναντι σου και να προσπαθήσεις να αποσαφηνίσεις τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει να αλλάξει στη ζωή του/ης, με αποτέλεσμα να επηρεάζει τη μεταξύ σας σχέση. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις κατά μέτωπο επιθέσεις και συγκρούσεις, αφού θα έρθει στην επιφάνεια μία ξεκάθαρη διάσταση απόψεων, αλλά να προσπαθήσεις να κερδίσεις χρόνο επενδύοντας στη συζήτηση και την εκλογίκευση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μιλήσεις ειλικρινά  τον Οκτώβριο ή θα συνεχίσεις να κρύβεσαι και να αποφεύγεις να ακουστείς; Συνεχίζεις να έχεις απέναντι σου ένα άτομο που σε προκαλεί να εκφραστείς, να δηλώσεις πως μπορείτε να συνεργαστείς, συμβιώσετε, γνωριστείτε καλύτερα και εσύ δεν μπορείς να συνεχίσεις να αποφεύγεις αυτή την πρόσκληση. Αν θεωρείς πως υπάρχει σημείο σύνδεσης, τότε  πάψε να υπεκφεύγεις και μίλησε ανοικτά, αναφέροντας και τις φοβίες σου που μπορεί να έχουν να κάνουν με ένα παρελθόν που δεν έχεις ξεπεράσει, αφού δεν έχεις καταφέρει να εξηγήσει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.