ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

30 Οκτωβρίου 2017

signs1.jpg

ΚΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν σαμποτέρ στη ζωή σου αφού μπορεί να αποφασίσεις να θέσεις απέναντι σου ένα πρόσωπο που θέλεις να το μετατρέψεις σε αντίπαλο, χωρίς όμως να έχεις ακόμα συνειδητοποιήσει πως δεν είναι απαραίτητο να θέλεις να κερδίσεις αυτή τη μάχη. Θέτοντας απέναντι σου αυτό το συγκεκριμένο άτομο μπορεί να αναζητάς έναν τρόπο ώστε να αξιολογήσεις τα όρια της ελευθερίας σου, να αναζητήσεις κατά πόσο καταπιέζεσαι σε ένα σύστημα που θέλεις να αλλάξεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Νοέμβριος φαίνεται να είναι ένας ιδιαίτερα καθοριστικός μήνας αφού θα αρχίσει να φέρνει στην επιφάνεια τις αλλαγές στις άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις, οι οποίες ξεκινούν να υλοποιούνται μετά από μία μακρά περίοδο ζύμωσης. Η ένταξη σου σε μία νέα σχέση ή συνεργασία μοιάζει να είναι μία επιβεβλημένη πλέον πράξη, φαίνεται να κουβαλά μαζί της την απαίτηση να παρουσιάσεις τα νέα δεδομένα σε έναν ευρύτερο κύκλο. Μία καινούργια σχέση θα αρχίσει να αποκτά πλαίσιο και καθημερινότητα, αφού φαίνεται να μπαίνει με κάθε επισημότητα στη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Νοέμβριος φαίνεται να σηματοδοτεί το μήνα κατά τη διάρκεια του οποίου θα κληθείς να αφυπνιστείς και να παρακολουθήσεις την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Μπορεί να συνεχίζεις να ζεις το μήνα του μέλιτος στη σχέση σου ή να έχεις εστιάσει στις αλλαγές που έχουν συμβεί στον οικογενειακό τομέα, με αποτέλεσμα να μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία στα επαγγελματικά σου. Ίσως πάλι να έχεις βρει τον τρόπο να ζεις σε μία παράλληλη ερωτική διάσταση, να καταφέρνεις να κρύβεσαι από ανθρώπους τους οποίους θέλεις να αποφύγεις, χωρίς όμως να έχεις καταλάβει πως κάποιοι σε παρακολουθούν και καταγράφουν κινήσεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μία πλευρά του Νοεμβρίου περιλαμβάνει αρκετή κούραση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή απαιτήσεων που υπάρχουν μέσα στο σπίτι σου και πρέπει να τις φέρεις εις πέρας. Μία ανακαίνιση ή μία μετακόμιση μπορεί να σε βαρύνει αυτό το μήνα και να αντιληφθείς πως δεν έχεις αρκετές αντοχές για να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις αναλάβει. Ταυτόχρονα, η καθημερινότητα μπορεί να γίνει δύσκολη και απαιτητική, ειδικά προς το τέλος του μήνα, με αποτέλεσμα να νιώσεις την ανάγκη να βγεις  από τη ρουτίνα σου, χωρίς όμως αυτό να είναι κάτι πολύ εύκολο και απλό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Το πέρασμα από τη θεωρία στην πράξη, από το σχεδιασμό στην υλοποίηση, από τις νουθεσίες στις αποφάσεις φαίνεται να υλοποιείται μέσα από το Νοέμβριο. Το μυαλό σου συνεχίζει να κινείται με έντονο τρόπο, να προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες λύσεις στις επαγγελματικές προκλήσεις, να παλεύει να δώσει εξηγήσεις σε θέματα που μοιάζουν άλυτα χωρίς αυτό να οφείλεται απαραίτητα στη δική σου στάση απέναντι στα πράγματα. Καλό θα ήταν όμως να αρχίσεις να εξωτερικεύεις τις σκέψεις σου, να επικοινωνείς για να στήσεις γέφυρες και όχι να δυναμιτίσεις υπάρχουσες ισορροπίες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Νοέμβριος φέρνει μαζί του αρκετή κινητικότητα στον τομέα των οικονομικών θεμάτων, ιδιαίτερα αν έχεις βρεθεί σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον και προσπαθείς να πατήσεις καλύτερα πάνω στα καινούργια δεδομένα. Καλό θα ήταν να έχεις ξεκαθαρίσει το θέμα της αμοιβής σου και να μην αφήνεις στην τύχη τους χρέη ή οφειλές που υπάρχουν ή μπορεί να δημιουργηθούν αν είσαι πολύ ελαστικός/η με τη στάση σου απέναντι στους άλλους. Ίσως πάλι να χρειαστεί  να κάνεις κάποιες επενδύσεις σε αγορές ή ανανέωση του σπιτιού σου, με αποτέλεσμα να προκύπτουν πλάνα που καλείσαι να συζητήσεις με πρόσωπα που μοιράζεστε τον ίδιο χώρο ή που θα ήθελες να έχουν άποψη για τις ιδέες σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σου για όλο το Νοέμβριο σηματοδοτεί μία περίοδο έντονης κινητικότητας και διάθεσης να κινηθούν διαδικασίες που είναι σε θέση να φέρουν αλλαγές σε διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως είναι καιρός να κλείσει ένας κύκλος σχέσεων που λειτούργησαν και σαν  σχολείο για εσένα, να προχωρήσεις στην αποφοίτηση χωρίς να χρειάζεται να δώσεις όρκους αιώνιας αφοσίωσης σε ανθρώπους που απλά βρεθήκατε στην ίδια τάξη. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ταρακουνήσεις τη σχέση σου και να δοκιμάσεις τις διαθέσεις της άλλης πλευράς μέσα από πράξεις που δείχνουν πως είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις ακόμα και μία ισορροπία που έχεις καταφέρει να χτίσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στις αρχές του μήνα θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας περιόδου, που εκτείνεται μέχρι και το ξεκίνημα του επόμενου έτους, κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να αναζητήσεις και να ανακαλύψεις στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Ακόμα και αν συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε μία κατάσταση που μπορεί να χαρακτηριστεί ως μουδιασμένη ή χρειάζεται να λειτουργήσεις στο παρασκήνιο, αν θα πρέπει να προσέξεις τις ισορροπίες σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που έχει αλλάξει ή βρίσκεται υπό διαμόρφωση, αν προσπαθείς να αποδράσεις από ένα ερωτικό παρελθόν που σε τσακίζει, ο νέος αυτός μήνας σε ωθεί να βγεις λίγο πιο μπροστά και να μιλήσεις ή να εκφραστείς περισσότερο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα τελευταία μέτρα του 2017, ξεκινώντας από το Νοέμβριο, συμπίπτουν με τις τελευταίες ημέρες παρουσίας του Κρόνου στο ζώδιο σου που μοιάζουν αποφασιστικές ώστε να φέρουν στο προσκήνιο το νέο σου εαυτό. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σου  το Νοέμβριο μπορεί να σε βοηθά να γίνεσαι περισσότερο εξωστρεφής και να προχωράς σε γνωριμίες και αρκετές συζητήσεις, αλλά προς το τέλος του μήνα η επαφή του Ερμή με τον Κρόνο θα σε ωθήσει να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω και να αποφύγεις να ανοίξεις υπερβολικά τα χαρτιά σου. Ίσως πάλι να λαμβάνεις μία σημαντική απόφαση που έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου και σε μετακινεί σε ένα καινούργιο πόστο εργασίας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Νοέμβριος φαίνεται να είναι ένας ιδιαίτερος μήνας σχετικά με την εικόνα που θέλεις να βγάλεις προς τους γύρω σου, αφού έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε τομές που θα παραξενέψουν, όχι απαραίτητα αρνητικά, κάποιους ανθρώπους γύρω σου. Βρίσκεσαι στο τέλος μίας τριετούς διαδρομής κατά τη διάρκεια της οποίας είδες αρκετά να συμβαίνουν γύρω σου, χωρίς να είναι βέβαιο πως σε έχουν επηρεάσει άμεσα, αλλά σε έβαλαν στη διαδικασία να δεις το τέλος κύκλων. Αν λοιπόν θεωρείς πως θέλεις να έχεις μία διαφορετική ματιά απέναντι στα πράγματα, αν πιστεύεις πως μπορείς να αλλάξεις την προσωπικότητα σου, τότε είναι η ώρα να μιλήσεις και να εκφράσεις αυτές τις σκέψεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μία πλευρά του Νοεμβρίου περιλαμβάνει τον τομέα της δημόσιας εικόνας σου, όπως αυτή διαμορφώνεται μέσα από τον τομέα της καριέρας ή της οικογένειας. Στον επαγγελματικό τομέα είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξουν προκλήσεις ανόδου και καλείσαι να αποφασίσεις αν αποδέχεσαι ένα ρίσκο που μπορεί να σε βγάλει εξαιρετικά ενισχυμένο/η και καλοπληρωμένο/η ή θα μπορούσε να σε φορτώσει με βάρη που δε θα καταφέρεις να διαχειριστείς στην πορεία. Αν πάλι βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο όσον αφορά τη σχέση σου, τότε το παρακάτω βήμα δεν είναι μία απλή υπόθεση, αφού σε κάνει να κουβαλάς ευθύνες που θα σε βαρύνουν, αλλά την ίδια στιγμή αντιλαμβάνεσαι πως ανακαλύπτεις μονοπάτια προσωπικής εξέλιξης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Νοέμβριος φαίνεται να σε οδηγεί στην τελική ευθεία της τελευταίας τριετίας κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις κληθεί να λάβεις αποφάσεις που σε έχουν οδηγήσει σε αλλαγή πορείας της ζωής σου. Έχοντας ξεκινήσει και αφήσει στη μέση προκλήσεις, έχοντας δοκιμάσει να βγεις από τη σκιά σου και να τεστάρεις τις ηγετικές σου ικανότητες, έχοντας πειστεί πως υπάρχουν σχέσεις που δεν κουβαλούν δράκους, φτάνει η ώρα να ξεκινήσεις να γράφεις τον επίλογο του βιβλίου. Η παρουσία του Ερμή στον Τοξότη φαίνεται να σε βάζει στη διαδικασία να πρέπει να εξηγήσεις το ρόλο που έχεις μέσα σε ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό σχήμα, με τρόπο που όμως είναι κατανοητός από όλα τα υπόλοιπα μέλη. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.