ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 20/11 έως 26/11


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

18 Νοεμβρίου 2017

zodiac-weekly-2.png

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία τη νέα εβδομάδα είναι να μπορείς να καταλάβεις αυτά που σου λένε και να είσαι σε θέση να ακούσεις πολλά περισσότερα από όσα ψιθυρίζουν κάποιοι γύρω σου. Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο προς το τέλος της εβδομάδας  θέλει να σου επισημάνει  τον κίνδυνο του να μιλήσεις περισσότερο από όσο χρειάζεται και να κάνεις σκέψεις που βαθαίνουν απότομα και περισσότερο από όσο απαιτείται. Συνεχίζεις να παλεύεις με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχεις  φορτωθεί, αλλά δεν μπορείς να συνεχίσεις να ρίχνεις όλο το φταίξιμο σε άλλους, να μη βλέπεις και το δικό σου ρόλο σε όλο το θέμα που σε απασχολεί. Αν μία σχέση ή συνεργασία έχει βαρύνει πλέον επικίνδυνα, τότε καλύτερα να ξεκινήσεις να εκφράζεσαι ώστε να διώχνεις από πάνω σου βάρη που μεγαλώνουν και γίνονται πολύ πιο επικίνδυνα από όσο θεωρητικά είναι,  αντί να περιμένεις να γίνει  μία έκρηξη.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε φέρει σε επαφή με σημαντικές αποφάσεις για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού καλείσαι να αποδεχτείς κατά πόσο μπορείς να παραμείνεις μέσα σε ένα περιβάλλον που αποκτά δομή και κανόνες ή δε νιώθεις έτοιμος/η για κάτι τέτοιο. Έχοντας κατά νου πως μπορείς να έχεις αρκετές προτάσεις με ερωτικό ή επαγγελματικό ενδιαφέρον, αυτό που πρέπει να κατανοήσεις είναι πως δε χρειάζεται να δεσμευτείς βιαστικά και χωρίς να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους. Θα πρέπει να έχεις ήδη καταλάβει πως βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που προχωράς σε δομικές αλλαγές στη σχέση, στο σπίτι ή τη δουλειά σου και αυτό μπορεί να δείχνει  πως ξορκίζεις φαντάσματα του παρελθόντος από το μυαλό και την καρδιά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που έχει σημασία τη νέα εβδομάδα είναι οι πράξεις και όχι άλλα λόγια. Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας σηματοδοτεί την εποχή των σημαντικών συζητήσεων και κρίσεων που πιθανότατα να έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σου. Θα χρειαστεί να ασχοληθείς με αρκετά πράγματα, θα συνειδητοποιήσεις πως ο χρόνος σου  είναι περιορισμένος και καλείσαι να θέσεις προτεραιότητες που δεν είναι πολύ απλές και είναι επίσης πιθανό να νιώσεις μία σωματική αλλά και ψυχική κούραση. Η επανάληψη της καθημερινότητας φαίνεται να σε κουράζει,  οπότε φρόντισε να εξηγήσεις αυτά που συμβαίνουν και στα άτομα που είναι γύρω σου, αφού μπορεί κάποιες σιωπές σου να προκαλέσουν αμηχανία σε σχέσεις που έχουν δοκιμαστεί τον τελευταίο καιρό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σου προσφέρει την ευκαιρία να προσπεράσεις θέματα εργασιακού περιεχομένου ή καθημερινότητας, μέσα από συνεννοήσεις που επιτέλους μπορούν να εκφράσουν αλήθειες και να πάψουν να περιστρέφονται γύρω από σχέδια και πλάνα που μπορεί να μην έχουν και καμία ουσία. Θα χρειαστεί να βρεθείς σε κάποιες συναντήσεις που είναι αρκετά πιθανό να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις και ίσως να πρέπει να μιλήσεις με τρόπο που δεν έχεις συνηθίσει ή δεν έχεις πείσει τον εαυτό σου πως θα μπορούσες να το φέρεις εις πέρας. Στον τομέα της υγείας σου, καλό θα ήταν να φροντίσεις το σώμα σου και να προσέξεις να προσφέρεις σε αυτό ότι έχει ανάγκη, χωρίς να προχωράς  σε υπερβολές ή παραμελώντας τις ανάγκες  σου, αφού ο χρόνος περνά και αυτό μπορεί να φαίνεται πλέον πάνω σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας θα σε βοηθήσει να πείσεις ανθρώπους σχετικά με τις ιδέες και τις σκέψεις σου, να σε εμπιστευτούν και να σου επιτρέψουν να πάρεις στα  χέρια σου θέματα που μέχρι σήμερα βρίσκονταν στην προσοχή άλλων. Είναι επίσης αρκετά σημαντικό να πάψεις να λειτουργείς με όνειρα και φαντασιώσεις, να κοιτάξεις την πραγματικότητα κατάματα και να κατανοήσεις πως χρειάζεται να μιλήσεις τη γλώσσα της αλήθειας, να αποφασίσεις επιτέλους πως  δεν μπορείς να παραμένεις μετέωρος/η σε διλήμματα αλλά θα πρέπει να επιλέξεις τη μία από τις δύο πλευρές. Είναι όμως εξίσου σημαντικό να καταλάβεις πως δεν μπορείς να κερδίσεις κάτι βασιζόμενος/η στην τύχη και πως χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πείσεις πως μπορείς να πραγματοποιήσεις αυτό που υπόσχεσαι ή πως επιθυμείς να δεις πράξεις από την  άλλη πλευρά.. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σοβαρή και ιδιαίτερα σημαντική σύνοδος του κυβερνήτη σου Ερμή με τον Κρόνο στον Τοξότη προς το τέλος της εβδομάδας σηματοδοτεί τη στιγμή που θα κληθείς να λάβεις σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σου και να προσπαθήσεις να τις ανακοινώσεις με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο σε άτομα του περιβάλλοντος σου. Η απόφαση για μία αλλαγή κατοικίας είναι ένα θέμα που σε έχει απασχολήσει, αλλά είναι πλέον ώρα να δείξεις πως μπορείς να διαχειριστείς τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν και να αποφύγεις κινήσεις που μοιάζουν επιπόλαιες. Στον επαγγελματικό τομέα, καλείσαι να μιλήσεις με τρόπο που προσδίδει εμπιστοσύνη και στήριξη σε τρίτους, χωρίς να χρωματίζεις με πανικό και βιασύνη τις λέξεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σου συνεχίζει να αποτελεί μία χειροβομβίδα στα χέρια σου, αφού είσαι σε θέση να κινήσεις τα νήματα με τρόπο που θα μπορούσε να αγχώσει και φοβίσει αρκετό κόσμο γύρω σου. Αποφασίζοντας να εκφοβίζεις τους γύρω σου, χωρίς όμως να είσαι σε θέση να υποστηρίξεις και με πράξεις τα λεγόμενα σου, είναι σαν να φοράς μάσκες που γνωρίζεις πως θα βγάλεις πολύ σύντομα, οπότε απλά κερδίζεις χρόνο σε σχέση με συναντήσεις και συζητήσεις που θα πρέπει να γίνουν. Αποφασίζοντας να παίξεις με τις αντοχές των άλλων, είναι σαν να τεστάρεις τις αντιδράσεις των γύρω σου, χωρίς όμως να λαμβάνεις υπόψη σου πως βρίσκεσαι σε ένα χρονικό σημείο που θα έπρεπε να τεστάρεις τις δικές σου διαθέσεις απέναντι σε πράξεις ουσίας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε προκαλεί να εφαρμόσεις αυτά που έχεις σκεφτεί, αυτά που έχεις ανακοινώσει, αυτά που έχεις σχεδιάσει και περιμένουν να λάβουν σάρκα και οστά. Ακόμα και αν αισθάνεσαι ανεπαρκής για να φέρεις εις πέρας όλα αυτά, ακόμα και αν δε διαθέτεις την αυτοεκτίμηση που θα χρειαζόσουν, είναι η ώρα να τολμήσεις να κάνεις κάτι που θα αποδείξει πως δεν κολλάς σε μικρά ή μεγαλύτερα εμπόδια. Αν βρίσκεσαι σε μία δουλειά που δε σου παρέχει αυτά που έχεις συμφωνήσει ή έχεις ανάγκη, τότε σταμάτα να εύχεσαι να αλλάξουν τα πράγματα ή να σαμποτάρεις το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι και φρόντισε να κάνεις κινήσεις που δείχνουν προσωπική αποφασιστικότητα. Αν πάλι είσαι σε μία σχέση στην οποία δεν υπάρχει η επικοινωνία που θα ήθελες να βρεις, τότε προσπάθησε να εξηγήσεις αυτά που σε ενοχλούν και πάψε να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σου είναι μία ευκαιρία να μπορέσεις να μιλήσεις και να ανοίξεις τα χαρτιά σου, να πάψεις να θεωρείς πως δεν έχεις την ευχέρεια των κινήσεων και της λήψης αποφάσεων. Το γεγονός όμως πως προς το τέλος της εβδομάδας η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο αποκτά μία έντονη δυναμική, θα πρέπει να σε κάνει προσεκτικό/η στις εκφράσεις και ιδιαίτερα παρατηρητικό/η ως προς τις προθέσεις των άλλων γύρω σου. Μπορεί να γίνεις περισσότερο σκληρός/η από ότι συνήθως ως προς την κριτική σου απέναντι σε πρόσωπα του περιβάλλοντος σου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προστριβές, οι οποίες όμως δε σημαίνει πως δεν έχουν καμία βάση ύπαρξης. Μπορεί πάλι να αισθανθείς πως δεν προσέχεις τον εαυτό σου, αφού στηρίζεις και προσφέρεις στους γύρω σου, χωρίς όμως να διεκδικείς ένα μερίδιο κέρδους για τον εαυτό σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να ξεπεράσεις τη σωματική και πνευματική κόπωση, χωρίς όμως αυτή η πράξη να είναι κάτι απλό και εύκολο. Με τον Άρη να συνεχίζει να σε ηλεκτρίζει και να σε προκαλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες κάθαρσης σε σχέσεις σου, είναι φυσικό να συναντάς μπροστά σου ανθρώπους και καταστάσεις τα οποία σε εμποδίζουν να είσαι ο εαυτός σου. Μέσα από συγκρούσεις και διαμάχες είναι πολύ πιθανό να βλέπεις μπροστά σου και δικά σου κομμάτια προσωπικότητας, να συναντάς τείχη που κουβαλάς και εσύ ο/η ίδιος/α και τα οποία θεωρείς αδιαπραγμάτευτα στοιχεία του εαυτού σου. Προς το τέλος όμως της εβδομάδας, η απομόνωση που θα νιώσεις ή θα αναζητήσεις, είναι σε θέση να σε βάλει στη διαδικασία να ψάξεις τις ρίζες κάποιων αγκυλώσεων που κουβαλάς και επιμένεις να τις θεωρείς χρήσιμες και ουσιαστικές άμυνες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να αποτελεί μία καλή αφορμή για να εξετάσεις θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε δραστικές λύσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα τους. Πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως κάποια πράγματα που τα θεωρούσες με ένα συγκεκριμένο τρόπο δεν είναι έτσι ακριβώς όπως έλεγες, πως υπάρχουν δεδομένα που δεν μπορείς να παραβλέψεις και καλό θα ήταν να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι πολύ χρήσιμο να κάνεις όνειρα και σχέδια, αλλά είναι και πολύ ουσιαστικό να εστιάζεις στην πραγματικότητα και να μην προσπαθείς να αγνοήσεις τα σημάδια που τη διαμορφώνουν. Επικεντρώσου στη δουλειά σου, στόχευσε στο να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και βάλε σε δεύτερη μοίρα τα πλάνα που καταστρώνεις και μπορεί να απαιτούν πολύ χρόνο και κόπο.Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η παρουσία του Ερμή στον Τοξότη και η σύνοδος με τον Κρόνο προς το τέλος της εβδομάδας σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου ενάμισι περίπου μήνα κατά τη διάρκεια της οποίας θα δώσεις τις τελικές σου εξετάσεις σε σχέση με την τελευταία τριετία της ζωής σου. Τη νέα εβδομάδα καλείσαι να παρουσιάσεις τις ιδέες σου που μπορεί να αφορούν ένα σοβαρό θέμα επαγγελματικού περιεχομένου, μπροστά σε ένα κοινό με απαιτήσεις και με τρόπο που δείχνει πως πιστεύεις αυτά που λες. Ίσως πάλι να κάνεις το πρώτο βήμα απογαλακτισμού από το οικογενειακό περιβάλλον, να παρουσιάζεις το πλάνο σου που σε μεταφέρει σε ένα νέο μέρος όπου και θα πρέπει να είσαι σε θέση να ορίσεις και ικανοποιήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.