ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Δεκέμβριο


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

29 Νοεμβρίου 2017

zodiac-weekly-2.png

ΚΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος είναι μήνας μετάβασης, αφού καταρχάς ο Κρόνος θα περάσει από τον Τοξότη στον Αιγόκερω στις 20 Δεκεμβρίου εκκινώντας μία τριετή περίπου περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας θα χρειαστεί να αλλάξει η δημόσια εικόνα σου μέσα από τις ευθύνες και υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις ή πετάς από πάνω σου. Μετά τις έντονες ταχύτητες των πρώτων ημερών του μήνα, τις ανατροπές που μπορεί να δημιουργούν και ένα έντονα ευχάριστο κλίμα στη ζωή σου, θα περάσεις σιγά σιγά στην εποχή της αφομοίωσης των νέων καταστάσεων και ισορροπιών. Θα χρειαστεί να σκεφτείς πολύ σοβαρά κατά πόσο μπορείς την περίοδο των γιορτών να βρίσκεσαι κάπου μακριά, να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι που φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο στο να προγραμματίσεις, αφού προς το τέλος του μήνα υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αναβάλεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πέρασμα του Κρόνου στον Αιγόκερω στο τέλος του Δεκεμβρίου σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας γόνιμης τριετίας κατά τη διάρκεια της οποίας έχεις την ευκαιρία να μεταφέρεις τη σοφία που έχεις συσσωρεύσει, σε πράξεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή σου. Καταρχάς, είναι η ώρα που θα πρέπει να τολμήσεις να διεκδικήσεις μερίδιο ευτυχίας στη ζωή σου, κάτι που είναι απόλυτα εφικτό προς το τέλος του μήνα, μέσα από την προοπτική εξέλιξης στην προσωπική σου ζωή. Η περιπλάνηση σε σχέσεις χωρίς αποτέλεσμα, σε δουλειές χωρίς ανταπόδοση είναι μία διαδρομή που φτάνει στο τέλος της και μπορείς να δεσμευτείς στο πλάι ενός ανθρώπου που θεωρεί τη σύνδεση σας πολύ πιο ισχυρή από το κάθε προσωπικό σας εγώ. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αποχώρηση του Κρόνου από τον Τοξότη προς το τέλος του μήνα αποτελεί μία είδηση με πολύ θετική χροιά για τη ζωή σου, αφού έχεις την ευκαιρία να πάψεις να αισθάνεσαι πως συνεχίζεις να δίνεις εξετάσεις χωρίς να είσαι σε θέση να παρανομήσεις ούτε κατά το ελάχιστο. Η εποχή της αθωότητας μπορεί να έχει πλέον ολοκληρωθεί για εσένα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα ξεχάσεις πως είναι να υπάρχουν στιγμές που δεν έχεις τι να κάνεις, πως θα πρέπει να ακολουθείς ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, να υπακούς εντολές και κατευθυντήριες γραμμές άλλων. Με τον Ερμή όμως να παραμένει για αρκετό καιρό ανάδρομος το Δεκέμβριο, μέχρι τις 23 του μήνα, θα κληθείς να περάσεις από εξετάσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να αναμένεις ένα αποτέλεσμα που δε χωρά αμφισβήτηση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος πιθανότατα να είναι ένας έντονα κουραστικός μήνας, αφού σε αναγκάζει να ασχοληθείς με πολλά και μικρά ζητήματα που ζητούν επίλυση με στόχο να κλείσουν ανοικτές εκκρεμότητες ή να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα χρειαστείς γερό στομάχι και μία δόση αποστασιοποίησης ώστε να αποφύγεις τις λεκτικές εντάσεις στο χώρο της δουλειάς και τις εξελίξεις που μπορεί να αφορούν θέματα υγείας. Την ίδια όμως στιγμή, η παρουσία του Άρη στο Σκορπιό και η είσοδος του Κρόνου στον Αιγόκερω στο ξεκίνημα και το κλείσιμο του έτους αντίστοιχα, δηλώνουν πως ετοιμάζεις κάτι πολύ μεγαλύτερο, πως έχεις αρχίσει να συνειδητοποιείς πως η ζωή σου θα αλλάξει, οπότε δε χρειάζεται να δίνεις μεγάλη σημασία σε μικρά θέματα καθημερινότητας που ενοχλούν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Ο Δεκέμβριος φαίνεται να ενεργοποιεί τον τομέα της ερωτικής ή οικογενειακής σου ζωής, αφού θα βρεθείς μπροστά σε εξελίξεις που είναι σε θέση να αλλάξουν το ρόλο σου μέσα σε αυτό το περιβάλλον. Η επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σου παρελθόν μπορεί να σε προβληματίσει, αφού δεν είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς αυτό το πρόσωπο στη ζωή σου, ενώ ταυτόχρονα γίνονται συγκρίσεις με την υπάρχουσα δομή. Μπορεί λοιπόν αυτή η παρουσία να λειτουργήσει καταλυτικά και να σε ωθήσει σε αποφάσεις που ενισχύουν την ανάγκη σου να λειτουργείς μέσα σε μία ουσιαστική σχέση με την προοπτική της οικογένειας ή μέσα στην υπάρχουσα οικογένεια σου, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τους δεσμούς σου με τα υπάρχοντα μέλη αυτής. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τελευταία ανάδρομη πορεία του Ερμή για το έτος είναι γεγονός, αφού σχεδόν όλο το Δεκέμβριο θα παραμείνει ανάδρομος στον Τοξότη, προσφέροντας σου την ευκαιρία να κάνεις τις τελευταίες εκκαθαριστικές κινήσεις στον άξονα σπίτι/καριέρα. Αν επιμένεις να μην αλλάζεις τη ζωή σου, τότε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τις επιλογές κοντινών σου προσώπων, που φαίνεται να έχουν αποφασίσει να μετακινηθούν ή να προσαρμόσουν τις ζωές τους σε νέα δεδομένα, κάτι που επηρεάζει και εσένα. Αν όμως νιώθεις την ανάγκη να κάνεις βήματα στη ζωή σου, τότε ξεκίνα κλείνοντας σε κούτες ή πετώντας ότι μοιάζει με παλιό και άχρηστο για εσένα, αφού μόνο με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσεις χώρο ώστε να κάνεις τα επόμενα βήματα χωρίς να σκοντάφτεις σε εμπόδια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δεκέμβριος μοιάζει να είναι ένας μήνας έντονης συνειδητοποίησης μίας τριετίας που θα πρέπει να έχεις  δει  πολλά γύρω σου να συμβαίνουν, να μπορείς να τα κριτικάρεις, να μαθαίνεις από αυτά, να παραξενεύεσαι και τελικά να πρέπει να τα αποδεχτείς και χωνέψεις, ώστε να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου την επόμενη τριετία. Η έξοδος του Άρη από το ζώδιο σου μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα σε βοηθήσει να βγεις από την πρίζα στην  οποία έχεις μπει και σε αναγκάζει να τρέχεις χωρίς να είσαι σε θέση να πατήσεις φρένο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος και του Άρη στο ζώδιο σου μετά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, σε συνδυασμό με την παρουσία του Δία, σημαίνει πως ο τελευταίος μήνας του έτους μοιάζει ιδιαίτερα αποφασιστικός σχετικά με τους στόχους που έχεις θέσει και την κατάκτηση αυτών. Η επιμονή προς το στόχο και η προσήλωση για το αποτέλεσμα είναι στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τη διάθεση να τα παρατήσεις όταν παρατηρήσεις πως μπορεί να υπάρξουν αστοχίες ή καθυστερήσεις  από την πλευρά σου. Καλά θα κάνεις να παρατηρήσεις όσο το δυνατό καλύτερα το περιβάλλον μέσα στο οποίο καλείσαι να κινηθείς πριν να προχωρήσεις σε επένδυση χρήματος, χρόνου και συναισθήματος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας έντονος μήνας αφού εκτός της παρουσίας του ανάδρομου Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου, ο Κρόνος αποχωρεί από αυτό μετά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, προσφέροντας την ευκαιρία να ξεκινήσεις να κάνεις το ταμείο της τελευταίας τριετίας. Τα πρώτα δύο δεκαήμερα όμως έχουν αρκετή κινητικότητα και θα χρειαστεί να εμπλακείς σε αρκετά θέματα, που μπορεί να αφορούν τη δουλειά σου οπότε θα φέρουν και κάποια σωματική και ψυχική κούραση. Θα προσπαθήσεις να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές σου σχέσεις και συνεργασίες, χωρίς όμως αυτό να είναι άμεσο και γρήγορο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος μοιάζει με το μήνα που αποφασίζεις να κάνεις μαζικές και ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στη ζωή σου, πετώντας από το σπίτι, το γραφείο ή όποιο άλλο χώρο θεωρείς ζωτικής σημασίας, αντικείμενα και μνήμες που δεν έχουν θέση στη νέα σου ζωή. Φρόντισε να ασχοληθείς σοβαρά με τη δουλειά σου και να παραδώσεις κάποιες εργασίες που εκκρεμούν ή να ξεφορτωθείς ότι έχεις διατηρήσει αλλά αναφέρεται σε μία περίοδο της ζωής σου που έχει κάνει τον κύκλο της. Αποφάσισε να μιλήσεις ανοικτά σε ανθρώπους από τους οποίους θα πάρεις αποστάσεις, αναφέροντας πως θα ακολουθήσεις ένα διαφορετικό μονοπάτι,  με αποτέλεσμα ο διαθέσιμος χρόνος για επαφή μαζί τους να είναι πλέον ελάχιστος έως ανύπαρκτος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Δεκεμβρίου φαίνεται να αυξάνει τις απαιτήσεις των γύρω σου από εσένα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οργανώσεις το χρόνο σου με ένα διαφορετικό πλέον τρόπο. Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος μεγάλο μέρος του μήνα, καλό θα ήταν να αποφύγεις να δώσεις πολλές υποσχέσεις  για συναντήσεις και επαφές με κόσμο, να μη βιαστείς να δεσμευτείς σε κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες θα μπορούσαν να καταναλώσουν μεγάλο τμήμα του χρόνου σου, και να είσαι προσεκτικός/η με τις εκκρεμότητες σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η  παρουσία του ανάδρομου Ερμή στον Τοξότη για ένα μεγάλο τμήμα του Δεκεμβρίου σημαίνει πως είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις κάποιες λανθασμένες αντιλήψεις που υπάρχουν σχετικά με εσένα και τη σχέση σου με άλλα πρόσωπα γύρω σου. Αν υπάρχουν ανοικτά θέματα με το αφεντικό στη δουλειά ή με άλλα άτομα εξουσίας στη ζωή σου, προσπάθησε να επιλύσεις τις διαφορές μεταξύ σας, χωρίς να χρειάζεται να γίνετε σκληροί και απότομοι. Μπορεί βέβαια να χρειαστεί να ειπωθούν  κάποιες αλήθειες που δεν είναι και πολύ κομψές ή ευχάριστες, αλλά καλύτερα να γνωρίζεις την αλήθεια παρά να συνεχίσεις να ζεις στο δικό σου παράλληλο σύμπαν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.