ΖΩΔΙΑ

Άστρα: Τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 3/12


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

1 Δεκεμβρίου 2017

zodiac-weekly-2.png

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος γεμίζει το μυαλό με σκέψεις, ιδέες και εικόνες και μπορεί να φουσκώνει κάποια γεγονότα, να προκαλεί φαντασιώσεις και ουτοπικές προσδοκίες, να μεγαλοποιεί κάποιες προστριβές ή συζητήσεις, να φουντώνει τα σχέδια και τα πλάνα. Η λογική επιχειρηματολογία απέναντι στο ένστικτο φαίνεται να έχουν ανοικτούς λογαριασμούς, οπότε δεν είναι καθόλου εύκολο να συνεργαστούν αυτή τη χρονική περίοδο. Το μόνο που μπορούν να κάνουν  είναι να λειτουργήσουν αυτόνομα και στο τέλος να βγει  ένα πόρισμα που ίσως να μην περιλαμβάνει την αμοιβαία συνεργασία τους πάνω σε ένα θέμα που προβληματίζει.

Κριός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για να αναζητήσεις λογικές εξηγήσεις σε ένα γεγονός που λαμβάνει χώρα χωρίς να μπορείς να έχεις επιρροή πάνω του. Μία συζήτηση που θα κάνεις αυτή την περίοδο μπορεί να σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο, αντί να σε βοηθήσει να ρίξεις φως στα σκοτεινά μονοπάτια, γι αυτό ίσως να είναι καλύτερο να εμπιστευτείς το ένστικτο σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σε ωθήσει να εξετάσεις εκ νέου κάποια οικονομικά δεδομένα που δεν είναι απολύτως σαφή και σε δυσκολεύουν να θέσεις καθορισμένα πλαίσια σε μία πρόταση ή προοπτική που έχεις μπροστά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου αποτελεί μία έντονη στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού μοιάζει σαν να έχουν μαζευτεί σύννεφα στον ορίζοντα και να μην μπορούν να διαλυθούν όσο και αν  προσπαθείς να δείξεις πως τα αγνοείς. Οι τελικές εξετάσεις σχετικά με την τριετή παραμονή του Κρόνου απέναντι σου είναι παρούσες και  πρέπει να επιδείξεις ψυχραιμία και καλή μνήμη ώστε να βγεις νικητής/ρια. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους είναι πιθανό να σε φέρει αντιμέτωπο/η με εκκρεμότητες του εργασιακού τομέα ή με θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου και καλό θα ήταν να ασχοληθείς μαζί τους. Αν βρίσκεσαι σε μία περίοδο που ασχολείσαι με νέα θέματα, που τρέχεις κοιτάζοντας μόνο μπροστά και με σταθερό βλέμμα προς το μέλλον, τότε εδώ κοντά προς το τέλος του έτους καλό θα ήταν να κάνεις μία παύση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Πανσέληνος στους Διδύμους φαίνεται να σε φέρνει σε επαφή με τη γνώμη κάποιων προσώπων του φιλικού ή ευρύτερου κοινωνικού σου κύκλου, κάτι που δε σου αρέσει και πάρα πολύ. Μπορεί να διαταραχθούν σχέσεις με κάποια πρόσωπα, επειδή ακούγονται προτάσεις που είναι διαφορετικές σε σχέση με αυτό που θα προτιμούσες να φτάσει στα αυτιά σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους φαίνεται να προκαλεί εκνευρισμό ο οποίος δεν κρύβεται και μπορεί να εκδηλωθεί όμως προς τις λάθος κατευθύνσεις. Με αρκετά προβλήματα που υπάρχουν μέσα στο σπίτι σου ή που αφορούν τους γονείς σου, είναι φυσικό να βγάζεις ένταση στη δουλειά σου ή σε πρόσωπα που γνωρίζεις πως μπορείς να κριτικάρεις για τις δικές τους ανασφάλειες και ενοχές. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους σε θέλει ετοιμόλογο/η απέναντι σε προκλήσεις που θα δεχτείς και θα έχουν να κάνουν  με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ένα ταξίδι αυτή την εποχή για επαγγελματικό σκοπό μπορεί να σε φέρει μπροστά σε μία μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή στη δουλειά σου, αλλά δεν είναι απαραίτητο να σταθείς μόνο στο οικονομικό σκέλος της πρότασης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στους Διδύμους θα σε αναγκάσει να στρέψεις την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα, αφού απαιτούνται μετρημένες και πλήρως χαρτογραφημένες κινήσεις ώστε να αποφύγεις αγορές και έξοδα που θα σε βάλουν σε μπελάδες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Πανσέληνος απέναντι σου είναι μία εξαιρετικά δυναμική στιγμή για εσένα και τις άμεσες διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού θα ειπωθούν πράγματα που μπορεί να πονέσουν. Βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που ξεκαθαρίζουν οι ανοικτές εκκρεμότητες, που κλείνουν κεφάλαια που παρέμειναν ανοικτά και σε μπέρδεψαν, που θα πρέπει να βάλεις σε μία τάξη τη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να φέρει μία πρόσκαιρη αναστάτωση στον τομέα της καθημερινότητας, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες αυξάνονται και πρέπει να λειτουργήσεις με ταχύτητα. Θα πιεστείς και θα πιέσεις, θα σε εκνευρίσουν και θα θυμώσεις, θα ειπωθούν λόγια που μπορεί να ενοχλήσουν, αλλά είναι απαραίτητο να βγάλεις από μέσα σου ένταση που κρύβεται. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στους Διδύμους μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να δεις τη ζωή μέσα από μία περισσότερη παιδική ματιά, να δώσεις απαντήσεις σε θέματα που σε απασχολούν μέσα από την παρατήρηση του τρόπου με τον οποίο τα μικρά παιδιά λειτουργούν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος στους Διδύμους είναι μία αποφασιστική στιγμή ώστε να αποφασίσεις να ασχοληθείς σοβαρά με θέματα επαγγελματικού και οικογενειακού περιεχομένου και να κατανοήσεις πως κάποιες καταστάσεις πρέπει να προχωρήσουν παρακάτω με κάθε τρόπο. Η απόσταση που θα λάβεις από τις καταστάσεις που εμπλέκεσαι μπορεί να έχει ευεργετική χροιά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν αναλαμβάνεις και τις ευθύνες σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.