ΖΩΔΙΑ

9/12 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

8 Δεκεμβρίου 2017

ngoi-sao-sang-trong-nganh-chiem-tinh-hoc-the-gioi-chiem-tinh-hoc-the-gioi-1-1456716658-width500height500.jpg

 

Η αναζήτηση της αλήθειας μέσα σε ένα σύννεφο αμφισβήτησης και αδιαφάνειας είναι ένα από τα σημαντικά θέματα της ημέρας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι και μία πολύ απλή διαδικασία. Οι εναλλαγές συναισθημάτων μπορεί να μπερδεύουν το μυαλό και να αυξάνουν την εσωτερική σύγχυση, αφού υπάρχει καταρχάς ένα δίπολο που λειτουργεί αντιθετικά και επιμένει να θέλει να στρέψει τα φώτα προς το μέρος του. Η απόφαση για να κινηθείς προς μία κατεύθυνση είναι σαν τη ζαριά που δε γνωρίζεις τι θα φέρει, αφού τη μία στιγμή θέλεις να πάρεις μέρος στο παιχνίδι πιστεύοντας στην τύχη σου και την άλλη στιγμή θέλεις να φύγεις μακριά από το σκηνικό. 

Η είσοδος όμως του Άρη στο Σκορπιό τη σημερινή ημέρα σηματοδοτεί και την έναρξη της περιόδου που θα πρέπει να πάψουν να υπάρχουν ασάφειες και ανασφάλειες, που είναι ώρα να γίνουν  κινήσεις που μιλάνε για δύναμη ψυχής και σιγουριά καρδιάς. Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις τις αποφάσεις σου, αν αδυνατείς να έρθεις σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου, τότε δεν μπορείς να επιμένεις να βρεις λύσεις που στηρίζονται στις αποφάσεις του εγκεφάλου σου.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.