ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 11/12 έως 17/12


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

9 Δεκεμβρίου 2017

zodiac-weekly.gif

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βοηθήσει να χωνέψεις γεγονότα της τελευταίας περιόδου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να ακούσεις, να δεις ή να κινηθείς όπως το κάνει πράξη η άλλη πλευρά. Η ησυχία είναι ένα σημαντικό στοιχείο της νέας εβδομάδας αφού καλείσαι να χωνέψεις κάποια δεδομένα, να καταφέρεις να αποδεχτείς σκέψεις και αποφάσεις άλλων, που για την ώρα σου φαντάζουν ξένες προς τα δικά σου standards. Μια κουβέντα με ένα άλλο πρόσωπο θα πρέπει να γίνει στη βάση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και όχι προσπαθώντας να φέρεις στην επιφάνεια στοιχεία που μοιάζουν με την εκδίκηση ως κρύο πιάτο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Τι θα έλεγες να μιλήσουμε με αλήθειες που μπορεί και να ενοχλήσουν αυτή την εβδομάδα; Τι θα έλεγες να φέρεις στο τραπεζάκι που υπάρχει ανάμεσα μας την ανάμνηση του προσώπου που συνεχίζει να σε στοιχειώνει, όσο και να προσπαθείς να πείσεις τους γύρω σου πως το έχεις ξεπεράσει; Τι θα έλεγες να αποφασίσεις επιτέλους να λυγίσεις και να δείξεις πως έχεις και μία καρδιά που δεν μπορεί να πάλλεται συνέχεια με το ρυθμό που έχει αποφασίσει να δίνει το μυαλό σου; Τι θα έλεγες να σπάσεις την προστατευτική μάσκα της αυτάρκειας και να κραυγάσεις πως έχεις ανάγκη από τη στήριξη και αρωγή της άλλης πλευράς, πως υπάρχουν στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας που δεν αντέχεις τη μοναξιά σου; Ναι, όλα τα παραπάνω μπορεί να μοιάζουν κάπως υπερβολικά και πομπώδη σε μία περίοδο της ζωής σου που είναι εξαιρετικά πιθανό να έχεις βρει καλά πατήματα και ευχάριστες συγκυρίες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αναθεώρηση της προσωπικότητας των ανθρώπων που έχεις επιλέξει να έχεις γύρω σου συνεχίζεται και τη νέα εβδομάδα και μάλιστα μπορεί να αρχίσει να αποκτά και διαστάσεις οριστικής εκκαθάρισης του τοπίου. Με την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή να συνεχίζουν να φέρνουν προσκλήσεις στην πόρτα σου, καλύτερα να εξετάσεις αν υπάρχει χώρος στη ζωή σου ώστε σε περίπτωση αποδοχής αυτών, να είσαι σε θέση να διαχειριστείς και το χρόνο και χώρο που θα απαιτήσουν. Μία νέα γνωριμία αυτή την εποχή θα σε μπερδέψει, αφού θα μπεις στη διαδικασία συγκρίσεων με το παρελθόν, θα αισθανθείς πως ετοιμάζεσαι να επαναλάβεις επιλογές και αποφάσεις ενός παρελθόντος που δε φαίνεται να σε έχει οδηγήσει εκεί που σχεδίαζες. Η προσπάθεια να αποχωρήσεις από ένα επαγγελματικό περιβάλλον που μοιάζει σαν να μην καλύπτει τις δημιουργικές σου ανάγκες είναι μία πράξη που σε ενθουσιάζει, αλλά ταυτόχρονα σε προβληματίζει αφού θα πρέπει να δώσεις απαντήσεις σχετικά με το όραμα για τη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει αρκετά κουραστική, αφού καλείσαι να φέρεις εις πέρας ένα έντονα απαιτητικό πρόγραμμα. Θα χρειαστεί μεγάλη μαεστρία για να χωρέσεις στη διάρκεια της ημέρας σου όλες τις δραστηριότητες και υποχρεώσεις που έχουν προκύψει ή θα ήθελες να εντάξεις, αφού εκτός της έλλειψης χρόνου, μπορεί να αισθάνεσαι πως υπάρχει και έλλειψη κινήτρου. Η επαναλαμβανόμενη καθημερινή ρουτίνα είναι μία πράξη που σε στεγνώνει, που σε κάνει να θεωρείς κάποιες σχέσεις σχεδόν δεδομένες και μόνιμες, με αποτέλεσμα να χάνεται το ενδιαφέρον σου για κάποια πρόσωπα. Από την άλλη βέβαια πλευρά, η παρουσία του Άρη και του Δία στο Σκορπιό μπορεί να έχει μετατοπίσει το ενδιαφέρον σου σε ένα πρόσωπο που έχει καταφέρει να προσθέσει συναίσθημα στη ζωή σου, που μπόρεσε να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει εκ  νέου, με αποτέλεσμα να έχει περάσει η δουλειά σου σε δεύτερη μοίρα.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να περιπλέξει τη ζωή σου στο ερωτικό κομμάτι, αφού είναι αρκετά εύκολο να πέσεις στην παγίδα υποσχέσεων που δε θα πραγματοποιηθούν, από άτομα που επανέρχονται στη ζωή σου ή εμφανίζονται την πλέον ακατάλληλη στιγμή. Αν συνεχίζει να υπάρχει μία αμφιβολία στη ζωή σου σχετικά με μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος, τότε τη νέα εβδομάδα είναι αρκετά πιθανό να πέσεις πάνω στο άτομο που έχεις απωθήσει από τη μνήμη σου ή που ακόμα προσπαθείς να ξεπεράσεις και να δοκιμάσεις τις αντοχές σου απέναντι στις δεσμεύσεις σου. Αν πάλι έχεις μία σταθερή σχέση ή οικογένεια, τότε θέματα που αφορούν παιδιά θα έρθουν στην επιφάνεια και μπορεί να αλλάξουν τις προτεραιότητες σου, με αποτέλεσμα να αντιληφθείς πως χρειάζεται να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εσωτερικό σου κόσμο για να βρεις εκ νέου τα πατήματα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία συνειδησιακής σύγκρουσης με στόχο να προσπαθήσεις να διαχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα, την πραγματικότητα από τη φαντασία, την  προτεραιότητα από την πολυτέλεια. Θα κληθείς να ασχοληθείς με ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας και είναι πιθανό να πρέπει να αφήσεις στην άκρη τον εαυτό σου, αφού οι προτεραιότητες σου αλλάζουν. Κάποιο κοντινό πρόσωπο φαίνεται  να σε έχει ανάγκη και να πρέπει να περάσεις  χρόνο μαζί του/ης, να βγεις από το καθημερινό σου πρόγραμμα και να ζήσεις με ένα διαφορετικό ρυθμό. Στον επαγγελματικό τομέα, θα χρειαστείς γρήγορα αντανακλαστικά ώστε να ξεπεράσεις εμπόδια και δυσκολίες που εμφανίζονται σε στιγμές ασυνεννοησίας, κάτι που σημαίνει πως κάποιες σχέσεις θα περάσουν δύσκολα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να φέρει αναστάτωση στο πρόγραμμα σου, αφού φαίνεται να υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε όσα είχες συνεννοηθεί και κανονίσει όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστεί να επαναλάβεις συζητήσεις με κοντινά σου πρόσωπα σχετικά με κάποια ταξίδια ή μετακινήσεις σας, αφού είναι πιθανό να μην είναι εφικτό να ακολουθήσετε ένα αρχικό πρόγραμμα που αντιμετωπίζει ανατροπές. Ίσως πάλι να μην είσαι σε θέση να φέρεις εις πέρας την καθημερινότητα σου, αφού μία σειρά από ασυνεννοησίες και καθυστερήσεις θα φέρουν αναστάτωση και αρκετά νεύρα στις συνομιλίες σου. Αν πάλι έχεις μπροστά σου μία σειρά από υποχρεώσεις που αφορούν τον εκπαιδευτικό τομέα, τότε φρόντισε να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες σου, αφού θα πρέπει να ρίξεις μεγαλύτερο βάρος σε κάποια διαβάσματα ή σεμινάρια σε σχέση με αυτό που υπολόγιζες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εκκρεμότητες τις οποίες θα πρέπει να καλύψεις σε δεύτερο χρόνο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς αρκετά με τα οικονομικά σου και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις καταστάσεις που είναι πολύ εύκολο να βγουν εκτός πλαισίου. Κάποιες καθυστερήσεις σε πληρωμές που αναμένεις μπορεί να προκαλέσουν εκνευρισμό, τον οποίο δεν μπορείς να εκτονώσεις σε παρορμητικές πράξεις. Απόφυγε να μιλήσεις έντονα και άσχημα σε άτομα που συνεχίζετε να έχετε σχέσεις και δε χρειάζεται να τις διαλύσετε, ενώ προσπάθησε να προστατέψεις τον εαυτό σου από νέες αγορές που φορτώνουν ακόμα περισσότερο τον τομέα των εξόδων. Στον ερωτικό τομέα, τα μεγάλα λόγια είναι χαμένος χρόνος και λανθασμένη  στρατηγική για να κατακτήσεις το πρόσωπο που επιθυμείς να βρεθεί στη ζωή σου, γι αυτό συνέχισε να πολιορκείς με σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παρουσία τόσο του ανάδρομου Ερμή  όσο και της Αφροδίτης στο ζώδιο σου τη νέα εβδομάδα μπορεί να περιπλέξει κάπως τα πράγματα στη ζωή σου, αφού θα υπάρξουν προσκλήσεις που δεν ανέμενες ή που θα κάνεις προς κατευθύνσεις που θεωρούσες πως δεν είχαν θέση στη ζωή σου. Κάτι πέρα από τη λογική σου όμως φαίνεται να έχει αναλάβει δράση και να προσπαθεί να κινήσει τα νήματα με τρόπο που σε παραξενεύει και ξαφνιάζει. Κάποιες προσπάθειες  να κατακτήσεις στόχους που θεωρούνται εφικτοί μπορεί να πέσουν στο κενό, αφού μοιάζει σαν να μην μπορείς να ακουστείς, να μην είναι εύκολο να πεις αυτό που σκέφτεσαι, να μη συναντάς το πρόσωπο που επιδιώκεις να κατακτήσεις. Κάποιες δυσκολίες συνεννόησης στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να φέρουν  στην επιφάνεια την πιθανότητα να μη βρίσκεσαι στο χώρο που σου ταιριάζει, κατανοώντας πως είσαι και πάλι μπροστά σε μία κρίση καριέρας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος μοιάζει με το μήνα που αποφασίζεις να κάνεις μαζικές και ουσιαστικές εκκαθαρίσεις στη ζωή σου, πετώντας από το σπίτι, το γραφείο ή όποιο άλλο χώρο θεωρείς ζωτικής σημασίας, αντικείμενα και μνήμες που δεν έχουν θέση στη νέα σου ζωή. Φρόντισε να ασχοληθείς σοβαρά με τη δουλειά σου και να παραδώσεις κάποιες εργασίες που εκκρεμούν ή να ξεφορτωθείς ότι έχεις διατηρήσει αλλά αναφέρεται σε μία περίοδο της ζωής σου που έχει κάνει τον κύκλο της. Αποφάσισε να μιλήσεις ανοικτά σε ανθρώπους από τους οποίους θα πάρεις αποστάσεις, αναφέροντας πως θα ακολουθήσεις ένα διαφορετικό μονοπάτι,  με αποτέλεσμα ο διαθέσιμος χρόνος για επαφή μαζί τους να είναι πλέον ελάχιστος έως ανύπαρκτος. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος του Άρη στο Σκορπιό στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Δεκεμβρίου φαίνεται να αυξάνει τις απαιτήσεις των γύρω σου από εσένα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να οργανώσεις το χρόνο σου με ένα διαφορετικό πλέον τρόπο. Με τον Ερμή να είναι ανάδρομος μεγάλο μέρος του μήνα, καλό θα ήταν να αποφύγεις να δώσεις πολλές υποσχέσεις  για συναντήσεις και επαφές με κόσμο, να μη βιαστείς να δεσμευτείς σε κοινωνικές και αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες θα μπορούσαν να καταναλώσουν μεγάλο τμήμα του χρόνου σου, και να είσαι προσεκτικός/η με τις εκκρεμότητες σου. Πλησιάζει μία περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα αντιληφθείς την απαίτηση να πάψεις να σπαταλάς χρόνο, φαιά ουσία και συναισθήματα σε ανθρώπους που δεν υπάρχει ουσιαστική ανταλλαγή μεταξύ σας, κάτι που βέβαια μπορεί να σε αγχώσει, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί μία καλή αφορμή να ιεραρχήσεις εκ  νέου τις προτεραιότητες σου .Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΕΙΣ

Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να εκπαιδευτείς σε μία νέα γλώσσα την οποία όταν καταφέρεις να μιλήσεις θα νιώσεις να μπορείς να έρθεις κοντά με πρόσωπα που μέχρι σήμερα μοιάζουν με αντιπάλους σου. Ξεκινώντας από το γεγονός πως στον επαγγελματικό τομέα βλέπεις μπροστά σου εχθρούς και άτομα που προσπαθούν να σου επιβάλουν γνώμες και συμπεριφορές που δε σου ταιριάζουν, θα πρέπει να καταλάβεις πως το πρόβλημα είναι το έλλειμμα επικοινωνίας και όχι απαραίτητα η προσωπικότητα της άλλης πλευράς. Καλείσαι να ακούσεις καλά τα λεγόμενα που φτάνουν στα αυτιά σου, να δώσεις προσοχή στον τρόπο που οι άλλοι εκφράζονται απέναντι σου και να ακούσεις αυτά που δε λέγονται. Θα πρέπει να πείσεις ανωτέρους σου πως είσαι σε θέση να διορθώσεις κακώς κείμενα και να βελτιώσεις πρακτικές και να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας αποστολές που μοιάζουν με βόλτα μέσα σε λαβύρινθο.. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.