ΖΩΔΙΑ

18/12 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

17 Δεκεμβρίου 2017

ngoi-sao-sang-trong-nganh-chiem-tinh-hoc-the-gioi-chiem-tinh-hoc-the-gioi-1-1456716658-width500height500.jpg

Έχεις ποτέ νιώσει την αίσθηση του να γνωρίζεις πως αυτό που κάνεις σήμερα, τώρα, αυτή στιγμή, δεν πρόκειται να ξανασυμβεί; Μπορείς να αποχαιρετήσεις χωρίς να το πεις με λέξεις, να το δείξεις με πράξεις, να το κάνεις εμφανές και στους υπόλοιπους εμπλεκομένους; 

Η Νέα Σελήνη της 18ης Δεκεμβρίου στην 26η μοίρα του Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο και την Αφροδίτη και σε τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς, δηλώνει πως μπαίνει μία οριστική τελεία σε μία αμφιταλαντευόμενη κατάσταση που παίζει κρυφτούλι με το χρόνο εδώ και αρκετό καιρό. Αν ανήκεις στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο τότε είναι πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως καλείσαι να δώσεις τις τελικές σου εξετάσεις σχετικά με τις γνώσεις που απόκτησες την τελευταία τριετία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.