ΖΩΔΙΑ

Άστρα: Τι θα φέρει η Πανσέληνος στις 2/1


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

1 Ιανουαρίου 2018

zodiac-weekly-2.png

Το ένστικτο είναι παρόν και μπορεί να προσπαθεί  να αναλάβει την οδήγηση ενός οχήματος που θέλει να σπάσει κανόνες της λογικής και των κοινωνικών νόμων και προεκτάσεων. Η ανάγκη να γίνει κάτι που ταράζει την ισορροπία είναι δεδομένη και πιθανότατα να ενεργοποιεί αντιδράσεις που καλό θα ήταν να μη λάβουν χώρα πριν συζητηθούν με ένα άτομο που είναι σε θέση να διαθέτει μία αντικειμενική ματιά απέναντι στα πράγματα. Από την άλλη πλευρά, είναι κρίμα βέβαια να συνεχίσεις να παραμένεις δέσμιος/α κανόνων που δε βρίσκουν εφαρμογή στην υπάρχουσα κατάσταση και να χάνεις χρόνο απέναντι σε μία πρόκληση που είναι σε θέση να σου προσφέρει τεράστια ποσά ευχαρίστησης.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος φαίνεται να ευνοεί τους τολμηρούς  που ακούνε την καρδιά τους, έχοντας βέβαια δείξει πως εμπιστεύονται την έννοια του χρόνου και δεν  προσπαθούν να σπάσουν τα ρολόγια με στόχο να τον παγώσουν ή να τον εξοντώσουν.

Κριός

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σηματοδοτεί μία απόφαση που λαμβάνεις και αφορά το σπίτι και την οικογένεια σου και θα πρέπει να τη διατηρήσεις δείχνοντας εμπιστοσύνη σε αυτό που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι. Η ισορροπία μέσα σε μία διαπροσωπική σχέση μοιάζει να είναι εξαιρετικά δύσκολη και να χρειάζεται να γρατζουνίσεις ευαίσθητες χορδές σου για να βρεις τρόπο να αποδράσεις από παράλογες σκέψεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου μοιάζει να σε βοηθά να μαλακώσεις τις εκφράσεις σου, να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που μπορεί να έχετε απόσταση, αλλά μπορείτε να την καλύψετε μέσα από αμοιβαίες υποχωρήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φαίνεται να κινητοποιεί ζητήματα που παίζουν με την προσωπική σου ασφάλεια και σε βάζουν στη διαδικασία να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις πάνω σε λεπτά σκοινιά σχέσης που σε ενοχλούν και τρομάζουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου είναι αποφασιστικής σημασίας για κάποιες από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα που θεωρούσες πως δεν είναι σε θέση να μεταλλαχθούν. Είναι καιρός να πάψεις να παλεύεις για μία σχέση που δεν έχει ανταπόδοση και να προσπαθείς να κατακτήσεις ένα άτομο που διατηρεί μάτια και αυτιά κλειστά στα καλέσματα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ. 

Λέων

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να ξυπνά φοβίες και δυσκολίες που νιώθεις να έρχονται προς το μέρος σου καθώς βρίσκεσαι μπροστά σε κάποιες σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τη ροή της καθημερινότητας σου. Θα χρειαστεί να είσαι σε θέση να ελέγξεις τις προκλήσεις που δέχεσαι και να μπορέσεις να εντάξεις στη διάρκεια της ημέρας σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η φιλική προς εσένα Πανσέληνος στον Καρκίνο μοιάζει να ξυπνά θέματα ερωτικού περιεχομένου και να σε βάζει στη διαδικασία να αναρωτηθείς ποια είναι τα επόμενα λόγια σου προς ένα άτομο με το οποίο περάσατε κάποιες κοινές ώρες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η επιστροφή από ένα ταξίδι μπορεί να φέρει ανακοινώσεις και να θελήσεις να λειτουργήσεις με τρόπο αποφασιστικό απέναντι σε προκλήσεις που δεν μπορείς να αφήσεις να περάσουν ασχολίαστες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η έντονη Πανσέληνος στον Καρκίνο φαίνεται να ταρακουνά τα θεμέλια του σπιτιού ή της δουλειάς σου και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως πρέπει να κοιτάξεις και λόγο τον εαυτό σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στο φιλικό σου ζώδιο του Καρκίνου φαίνεται να ενεργοποιεί συζητήσεις που είναι σε θέση να φέρουν πολύ πιο κοντά δύο πλευρές που επιμένουν να κοιτάζουν το κάθε δέντρο ξεχωριστά και όχι την απόλυτη ομορφιά του δάσους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο φαίνεται να στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά των οικονομικών σου και να σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα χωρίς αυταπάτες. Μπορεί να αντιληφθείς πως έχεις επιτρέψει να μπουν στη ζωή σου άνθρωποι και καταστάσεις που ξοδεύουν τη δική σου ενέργεια χωρίς να το έχεις κατανοήσει τόσο καιρό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος απέναντι σου αποτελεί μία δυναμική στιγμή για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις αφού καλείσαι να ξυπνήσεις και να αντιμετωπίσεις τη νέα πραγματικότητα με θάρρος. Μπορεί να αισθάνεσαι πως η άλλη πλευρά έχει πλέον την ευχέρεια των κινήσεων και να πρέπει να ακολουθήσεις, αλλά αυτό δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να είναι μία καλή αφορμή για να αντιληφθείς πως πρέπει να ρυθμίσεις καλύτερα θέματα της καθημερινότητας σου που έχουν επίδραση σε σχέσεις με πρόσωπα που δε θα ήθελες να αφήσεις στο περιθώριο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η ερωτική Πανσέληνος στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο τη συνειδητοποίηση σχετικά με τη σχέση σου ή με ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.