ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στις 17/1


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

15 Ιανουαρίου 2018

zodiac.jpg

Η αρχή του τέλους θα μπορούσε να είναι ένας τίτλος βιβλίου ή ταινίας που μοιάζει εξαιρετικά ανάλαφρος στο ξεκίνημα τους, αλλά πολύ διδακτικός στο τέλος τους. Η μεγάλη πρόκληση είναι να καταλάβεις τα όρια των ευκαιριών που σου προσφέρονται και να μην προσπαθήσεις να ανοίξεις τα χέρια και τα πόδια σου σε μεγαλύτερη διάσταση από αυτή που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή επιτρέπεται. Έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις να βάζεις θεμέλια σε μία προσπάθεια οικοδόμησης ενός ασφαλούς περιβάλλοντος μέσα στο οποίο κινείσαι, αρκεί να έχεις επιλέξει το έδαφος που θα χτίσεις το κτίριο.

Αν πάλι κουράστηκες να βρίσκεσαι σε ένα μέρος που έχει καταντήσει φυλακή, τότε δεν μπορείς να εξεγερθείς ή να προσπαθήσεις να αποδράσεις, αφού δεν έχεις τις σωματικές και πνευματικές αντοχές για κάτι τέτοιο. Μπορείς όμως να αρχίσεις να αλλάζεις την εικόνα και το μυαλό σου, ώστε σε λίγο καιρό από σήμερα να είσαι παράταιρος/η με το περιβάλλον σου, με αποτέλεσμα να σε απορρίψει το ίδιο το σύστημα.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μοιάζει να θέλει να σε προειδοποιήσει πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να εστιάζεις σε περισσότερα από ένα ταμπλό, πως καλό θα ήταν να διαχωρίσεις τη θέση σου από ένα περιβάλλον που μπορεί να υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που κουβαλούν τοξικότητα και όχι δημιουργική ματιά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μοιάζει με την κατάλληλη στιγμή ώστε να μιλήσεις πλέον ανοικτά απέναντι σε άτομα που πρέπει να διαμορφώσετε μία νέα δυναμική σχέση μεταξύ σας. Μπορεί να έχει έρθει η ώρα ώστε να κάνει το επόμενο βήμα της μία συνεργασία που αλλάζει περπατησιά, κάτι που βέβαια μπορεί να σημαίνει πως λύνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλεί αλλαγή στον επαγγελματικό σου ρόλο ή να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως πρέπει να προχωρήσεις με μία αναδιαμόρφωση των οικονομικών σου δεδομένων. Η στήριξη που λαμβάνεις από την άλλη πλευρά δεν είναι πλέον δεδομένη και χρειάζεται να κάνεις μία κουβέντα που σε ζορίζει και ενοχλεί, με στόχο να λυθούν σκιές που πέφτουν στην καθημερινότητα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου αποτελεί μία σημαντική στιγμή για να μπουν νέες βάσεις σε μία σχέση ή συνεργασία που θα πρέπει να αρχίσει να βαδίζει με περισσότερο σταθερά βήματα. Μπορεί να αναγνωρίσεις κάποιες νέες προσκλήσεις που φτάνουν στα αυτιά ή στα χέρια σου και θα χρειαστεί να τολμήσεις να ταράξεις τα νερά της ζωής σου, με στόχο να ανακαλύψεις την ευτυχία που αναζητάς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να θέσεις εκ νέου κάποιους κανόνες στο επαγγελματικό σου πλαίσιο και να βάλεις προτεραιότητες οι οποίες είναι απαιτούμενες για να καταφέρεις να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου. Μπορεί βέβαια να αντιδράσεις με τρόπο που μοιάζει απότομος σε πρόσωπα που είναι γύρω σου ή να εκφραστείς με δυνατή φωνή και αποφασιστικότητα και να ταράξεις ισορροπίες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μοιάζει να ξεκαθαρίζει ένα ζήτημα με το έτερο ήμισυ ή με τα παιδιά σου. Είναι καιρός να πάψει να υπάρχει ομίχλη, να σταματήσεις να λειτουργείς σε ένα πλαίσιο χωρίς ξεκάθαρες γραμμές και να αποφασίσεις να δώσεις τέλος σε καταστάσεις που οδηγούν πάντα στο ίδιο σημείο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Νέα  Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να είναι κάπως δύσκολη αφού σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως είναι καιρός να θέσεις όρια και βάσεις σε μία ζωή που έχει πάψει προ πολλού να κινείται χωρίς πλάνο. Θα χρειαστεί να γίνει μία κουβέντα με το πρόσωπο που περνάς χρόνο μαζί του και να συζητήσετε κάποια θέματα που αφορούν το σπίτι ή τον κοινό σας χρόνο σε σχέση με τις επαγγελματικές σας ασχολίες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να εξασκήσει την ικανότητα να σου να βλέπεις στο σκοτάδι, να ακούς προσεκτικά μέσα σε φασαρία, να επιλέγεις διαδρομές που δε θα επέλεγαν πολλοί και να σε βγάζουν στον προορισμό σου. Είναι καιρός να αποδείξεις πως μπορείς να χαρακτηριστείς ηγέτης στον τρόπο που λειτουργείς τη στιγμή που το βάρος πέφτει στους ώμους άλλων, αφού αντέχεις να πάρεις τις ευθύνες που άλλοι θα προσπεράσουν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε κάνει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός/η ως προς τα οικονομικά σου αφού παραμονεύουν κίνδυνοι τους οποίους ίσως να μην μπορείς να αναγνωρίσεις με μη προσεκτική ματιά. Κάποιες αγορές που έχεις κάνει μπορεί να σε αγχώσουν αφού τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί σε πιέζουν. 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου φαίνεται να λειτουργεί σαν την επίσημη εκκίνηση μίας νέας κατάστασης που φαίνεται να έχει έρθει για να θεμελιώσει τη ζωή σου. Η αποφασιστικότητα σου ώστε να κινήσεις τα νήματα σε μία ζωή που δεν μπορεί να οδηγείται χωρίς να έχεις τον έλεγχο στα χέρια σου είναι ένας κρίσιμος παράγοντας σε μία συνάντηση και συζήτηση με άτομα που θα ήθελες να ξεκαθαρίσει ο ρόλος τους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να λειτουργήσει παρασκηνιακά για εσένα και να αποτελέσει την απαρχή του ξεδιπλώματος του νήματος σε μία κατάσταση που δεν είναι όπως θα την ήθελες. Αν προσπαθήσεις να ακούσεις τον εαυτό σου σε στιγμές απόλυτης ησυχίας μπορεί να λάβεις απαντήσεις σε ερωτήματα που τόσο καιρό προσπαθείς να επιλύσεις μέσα από θορυβώδεις αλλά άγονους διαλόγους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα μπορούσε να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να κάνεις μία σοβαρή εκκαθάριση στη ζωή σου, πετώντας από αυτή ανθρώπους και δραστηριότητες που απλά τη φορτώνουν. Αν επιμείνεις να μην καθαρίζεις το τοπίο που υπάρχει γύρω σου, τότε κάποιοι άνθρωποι θα σου χτυπήσουν ένα καμπανάκι σχετικά με τις προτεραιότητες που θέτεις και τις επιλογές σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.