ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 5/2 έως 11/2


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

3 Φεβρουαρίου 2018

zodiac-weekly-2.png

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να φέρνει κάποιες συναντήσεις και επαφές στο προσκήνιο που είναι σε θέση να σε βάλουν στη διαδικασία να αναζητήσεις που είναι το παρελθόν και που το μέλλον σου. Αν έχεις μπροστά σου μία εβδομάδα με αρκετές συζητήσεις και συνδιαλλαγές, φρόντισε να βρεις το χρόνο ώστε να ανακαλύψεις αν μένει χρόνος για εσένα, αν υπάρχουν αφορμές να αντιληφθείς πως δε χαραμίζεσαι σε μία σειρά από καταστάσεις που σε φθείρουν ολοκληρωτικά. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα εβδομάδα σε καλεί να συνεχίσεις να προχωράς στο μονοπάτι που άνοιξε πριν από λίγες ημέρες ή εβδομάδες, δείχνοντας συνέπεια και εμπιστοσύνη στις αποφάσεις σου. Μπορεί να προσπαθείς να απαγκιστρωθείς από ένα περιβάλλον που περιλαμβάνει ανθρώπους που φαίνεται να μην υπάρχει κάποιο κοινό πλέον ανάμεσα σας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται μερικές ηλεκτρικές εκκενώσεις που ηλεκτρίζουν έντονα την ατμόσφαιρα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία σου με κάποια πρόσωπα τη νέα εβδομάδα μπορεί να σε φέρει μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες είναι σε θέση να βάλουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε νέα διάσταση. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι να ανοίξεις τα αυτιά σου σε ανθρώπους που μπορούν να σου εξηγήσουν κάποια πράγματα μέσα από έναν τρόπο που είναι αρκετά διαφορετικός από αυτόν που έχεις συνηθίσει να εξηγείς τα διλήμματα σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να αναμετρηθείς με τις προσωπικές σου αγκυλώσεις απέναντι στην αλλαγή της ροής της καθημερινότητας, ακόμα και αν αυτό  προκύπτει ως ανάγκη ώστε να χωρέσεις μέσα σε αυτή  ανθρώπου και καταστάσεις που είναι σε θέση να ανοίξουν νέους δρόμους για το συναισθηματικό σου κόσμο. Ρίχνοντας όλα τα φώτα προς την άλλη πλευρά, αναγνωρίζοντας πως έχεις απέναντι ή δίπλα σου ένα άτομο που είναι σε θέση να τραβήξει ένα μεγάλο κομμάτι από το χρόνο σου, αναγνωρίζεις πως μπορεί να είσαι μπροστά σε μία πρόκληση που δεν μπορείς να αγνοήσεις να την ξεπεράσεις πολύ εύκολα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Οι εξελίξεις φαίνεται να τρέχουν στη ζωή σου τη νέα εβδομάδα και να βρίσκεσαι σε διαδικασία ενσωμάτωσης των νέων δεδομένων μέσα στην πραγματικότητα που είχες διαμορφώσει μέχρι σήμερα. Υπάρχει μία σύγκρουση συμφερόντων αυτή την εποχή, καθώς καλείσαι να εμπιστευτείς κάποια άτομα, χωρίς όμως να είσαι σίγουρος/η πως πρέπει να ακούσεις τις νέες φωνές ή να επιμείνεις να παραμένεις πιστός/η σε άτομα που έχει δοκιμαστεί η σχέση σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τρόπος που θα ολοκληρώσεις κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες είναι το βασικό ζήτημα της νέας εβδομάδας στη ζωή σου. Μπορεί να ζορίζεσαι ώστε να χωρέσεις τα πάντα μέσα στην ημέρα σου, να προσπαθείς να αλλάξεις τις προτεραιότητες σου ώστε να ικανοποιήσεις τους πάντες και να προλάβεις τα πάντα, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό. Καλείσαι να λειτουργήσεις με κριτική ματιά απέναντι στα πράγματα και να εστιάσεις μόνο σε όσα σε ικανοποιούν ή αξίζουν να ασχοληθείς μαζί τους, και να αφήσεις στην άκρη όλα τα υπόλοιπα που απλά θα καταναλώσουν χρόνο από τη ζωή σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η ταχύτητα των εξελίξεων της νέας εβδομάδας ενδέχεται να σε επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό αφού θα κληθείς να κινηθείς με τρόπο που δείχνει πως διαβάζεις τα μηνύματα, πως ανιχνεύεις τις διαθέσεις, πως αναγνωρίζεις τα σημάδια. Στον προσωπικό τομέα καλείσαι να κάνεις μία κουβέντα που θα μπορούσε ακόμα και να προκαλέσει ηλεκτροπληξία στην άλλη πλευρά, αφού είναι καιρός να ταρακουνηθούν κάποιες συνειδήσεις, να ακουστούν κάποια λόγια που πρέπει να αποτελέσουν αφορμή για αποφάσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα δοκιμάσει τις ικανότητες σου να ανταπεξέρχεσαι σε δυσκολίες και συγκυρίες που σε αναγκάζουν να αναλάβεις ρόλους που μπορεί να έχουν δοθεί σε άλλα άτομα. Αν πρέπει να πάρεις στα χέρια σου μία κατάσταση, τότε φρόντισε να είσαι βέβαιος/η για τις επιλογές σου και να μπορείς να εξηγήσεις τα νέα δεδομένα στο πρόσωπο που θα χρειαστεί να κάνει στην άκρη. Έχεις την ευκαιρία να μεγαλώσεις τον κύκλο της επιρροής σου, να κάνεις κάποια κεφάλια γύρω σου να γυρίσουν  προς την πλευρά σου, οπότε μη διστάσεις να αναλάβεις ρόλους που σε κάνουν να φαίνεσαι. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ενεργητικότητα σου και η ανάγκη σου για περισσότερη εξωστρέφεια είναι παρούσες και τη νέα εβδομάδα, αφού προσπαθείς να κερδίσεις χρόνο που έχεις χάσει ή να επιβληθείς απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις που κατάφεραν να σε υπερκεράσουν σε μία δύσκολη στιγμή σου. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως έχεις μπει πολύ δυναμικά σε ένα νέο επαγγελματικό περιβάλλον, πως είσαι σε θέση να εκφράσεις γνώμες και απόψεις που δεν περνούν απαρατήρητες, πως ανακαλύπτεις εκ νέου ερωτικά ερεθίσματα μετά από μία περίοδο που χρειάστηκε να κλειστείς στον εαυτό σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έναρξη της νέας εβδομάδας είναι πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία να αναρωτηθείς τι είναι αυτό που σε προβληματίζει, που σε βαραίνει, που σε κάνει να πιστεύεις πως ξοδεύεσαι χωρίς να υπάρχει ουσιαστικό και ορατό όφελος για εσένα. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι μπροστά σε συζητήσεις επαγγελματικού και οικονομικού περιεχομένου και να προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω σε ένα σκοινί που είναι εύθραυστο, που χρειάζεται τεράστια ικανότητα χειρισμού, που θα μπορούσες όμως και να το κουνήσεις για να δεις αν είναι εύκολο να πέσεις και να λυτρωθείς από την προσπάθεια να ισορροπήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να αποτελεί μία γέφυρα ανάμεσα στο πριν και το μετά, ανάμεσα σε όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες και όσα θα λάβουν χώρα παρακάτω. Η προσωπική σου ανάγκη έκφρασης και εξωστρέφειας είναι αρκετά μεγάλη και αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα φανείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις μέσα σε μία ομάδα που θα προτιμούσες να λειτουργεί άκρως ομαδικά και αλτρουιστικά. Ίσως πάλι να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες πρωτοβουλίες, να πάρεις στα χέρια σου καταστάσεις που χρειάζεται να επιλυθούν και να προχωρήσουν παρακάτω, να αναλάβεις ρόλους που σε ιντριγκάρουν, αλλά παράλληλα δοκιμάζουν ισορροπίες σε καταστάσεις που μπορεί να έχουν παγιωθεί με το χρόνο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επιμονή κάποιων να συνεχίσεις να λειτουργείς μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και με τρόπο που σε περιορίζει και δυσκολεύει, είναι μία δύσκολη διαδικασία τη νέα εβδομάδα με αποτέλεσμα να αναζητάς τον τρόπο να αποδράσεις. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσεις μεγάλη πίεση και θα προσπαθήσεις να σπάσεις δεσμά που σε περιορίζουν, που θα αισθανθείς το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι σου και να πρέπει να αντιδράσεις. Μπορεί πάλι να αισθανθείς πως γίνεσαι ένα θύμα των περιστάσεων, πως θέτεις τον εαυτό σου στη διαδικασία να υπομείνεις κάποια πράγματα που οφείλονται σε λάθη και παραλείψεις άλλων, αλλά δεν μπορείς να αντιδράσεις, τουλάχιστον για την ώρα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.