ΖΩΔΙΑ

Με ποιο ζώδιο ταιριάζετε περισσότερο σεξουαλικά


The Jennettes

14 Φεβρουαρίου 2018

kissing-2353862-960-720.jpg

Φυσικά, το πόσο είναι κανείς ταιριαστός ρομαντικά και σεξουαλικά με κάποιον εξαρτάται από πολλά περισσότερα από απλά την αστρολογία -και είναι πολύ πιθανό να ταιριάξετε με κάποιον σε αυτόν τον τομέα ακόμα κι αν τα ζώδιά σας είναι ασύμβατα. Βέβαια, δεν βλάπτει να έχετε και μία ιδέα για το ποιο ζώδιο μπορεί να σας προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση στο κρεβάτι. Δείτε παρακάτω με ποιο ζώδιο ταιριάζετε περισσότερο σεξουαλικά.

Κριός με Λέοντα

Ο Κριός θέλει να είναι περιπετειώδης στη κρεβατοκάμαρα, οπότε όταν συνδυάζεται με τον παθιασμένο και χαρισματικό Λέοντα, τα αποτελέσματα είναι το λιγότερο εκρηκτικά.

Ταύρος με Παρθένο

Στον Ταύρο τα πράγματα αρέσουν αργά και αισθησιακά, κι όταν συνδυαστεί με τον Παρθένο, εκείνος θα πάρει τον χρόνο να τελειοποιήσει την τέχνη τους και να βεβαιώσει πως η εμπειρία του Ταύρου θα βιώσει την απόλυτη απόλαυση.

Δίδυμος με Ζυγό

Ο Ζυγός θέλει να κρατάει τα πράγματα διασκεδαστικά και παιχνιδιάρικα στη κρεβατοκάμαρα, κι όταν συνδυάζεται με τον Ζυγό, το dirty talk και τα λεκτικά ερωτικά παιχνίδια θα βγουν αβίαστα και θα κρατήσουν και τα δύο ζώδια σε εγρήγορση.

Καρκίνος με Σκορπιό

Για να καταφέρει ένας Καρκίνος να αφεθεί εντελώς στη κρεβατοκάμαρα, χρειάζεται να νιώσει ασφαλής και συναισθηματικά συνδεδεμένος με τον σύντροφό του. Και παρά τη φήμη του Σκορπιού ως το πιο σαγηνευτικό και σεξουαλικό ζώδιο, κι εκείνος προτιμά μία πιο βαθιά σύνδεση με τον σύντροφό του, κάνοντάς τον το τέλειο ταίρι για τον Καρκίνο.

Λέων με Τοξότη

Οι Λέοντες είναι πολύ σεξουαλικοί και θέλουν να είναι στο επίκεντρο της προσοχής όσο περισσότερο γίνεται... και ειδικά στη κρεβατοκάμαρα. Ένας στοργικός και αγαπησιάρικος Τοξότης θα μπορέσει να κάνει τον Λέοντα να νιώσει sexy και ξεχωριστός.

Παρθένος με Αιγόκερω

Ο Παρθένος προτιμάει τα πράγματα απλά στο κρεβάτι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θέλουν να ικανοποιήσουν και να ικανοπoιηθούν -όπως και ο υπομονετικός αλλά και παθιασμένος Αιγόκερως.

Ζυγός με Υδροχόο

Ο Ζυγός λατρεύει να διεγείρεται νοητικά, είτε είναι μέσω της τέχνης, της μουσικής, του καλού φαγητού ή λίγου dirty talk. Ενώ ο Υδροχόος μπορεί να μοιάζει αποστασιοποιημένος μερικές φορές, παραμένει εξαιρετικός εραστής που μπορεί να διατηρήσει το σεξ ενδιαφέρον... ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο Ζυγός.

Σκορπιός με Ιχθύ

Ο σαγηνευτής όλων των ζωδίων, ο Σκορπιός είναι γνωστός για το ότι είναι εξαιρετικά ερωτικός και kinky. Με αυτό κατά νου, ο Σκορπιός είναι στα καλύτερα του όταν νιώθει συνδεδεμένος με τον σύντροφό του, οπότε κάνουν τον τέλειο συνδυασμό με τον ρομαντικό και ευαίσθητο Ιχθύ.

Τοξότης με Λέοντα

Ο Τοξότης είναι αυθόρμητος και λατρεύει να δοκιμάζει νέα πράγματα, ειδικά όταν αυτό σημαίνει να πειραματίζεται στη κρεβατοκάμαρα. Ταιριάζει πολύ με τον δημιουργικό και διασκεδαστικό Λέοντα, που δεν φοβάται να προτείνει κάτι το διαφορετικό.

Αιγόκερως με Ταύρο

Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι λίγο πιο συγκρατημένος, οπότε χρειάζεται έναν σεξουαλικό σύντροφο που να μπορεί να τον βοηθήσει να ανοιχτεί και να βγει λίγο από το καβούκι του -σεξουαλικά μιλώντας. Ο αισθησιακός Ταύρος ξέρει την αξία του να πηγαίνεις τα πράγματα αργά, και μπορεί να χρησιμοποιήσει τη δύναμη των προκαταρκτικών για να κάνει τον Αιγόκερω να λιώσει.

Υδροχόος με Δίδυμο

Ο Υδροχόος μπορεί να μην είναι πολύ εξωστρεφής με την σεξουαλική του ζωή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν την απολαμβάνει. Ένας ομιλητικός και ευθύς Δίδυμος μπορεί να βοηθήσει τον Υδροχόο να ανοιχτεί και να τον διδάξει πως η επικοινωνία στο κρεβάτι δε χρειάζεται να είναι άβολη.

Ιχθύς με Σκορπιό

Ο ρομαντικός, αισθησιακός Ιχθύς θέλει να εντυπωσιάζει και να εντυπωσιάζεται από τον σύντροφό του -και ο παθιασμένος και υπερ-σεξουαλικός Σκορπιός μπορεί να φέρει εις πέρας και τα δύο.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το ένα δώρο που θα θέλατε να σας κάνουν του Αγίου Βαλεντίνου

[gallery-716277]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.