ΖΩΔΙΑ

24/4 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

23 Μαρτίου 2018

zodiac-weekly-2.png

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο και η δημιουργία του Τ-τετραγώνου με τον Άρη και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και τον Ήλιο από τον Κριό το Σάββατο 24 Μαρτίου φαίνεται να αυξάνει την ένταση στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η εσωτερική σύγκρουση μπορεί να εκφραστεί ανοικτά προς το περιβάλλον σου, μέσα από τρόπους που δείχνουν εμπάθεια και εμμονή ή μέσα από αποφάσεις που μοιάζουν με το οριστικό γύρισμα της σελίδας και το τέλος της ιστορίας που σε ταλαιπωρεί. Η ημέρα προστάζει για αποφασιστικές κινήσεις, για δράσεις που δείχνουν πως είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις την πρόκληση που έχεις μπροστά σου, για μία αναμέτρηση που δε μοιάζει να έχει εύκολους όρους. Μπορεί να τα βάλεις με μία φιγούρα που θα μπορούσε να μοιάζει με τον Γολιάθ, αλλά θέλεις να τολμήσεις να αναμετρηθείς με τις σκιές σου, που πολλές φορές είναι  πολύ μεγαλύτερες σε μέγεθος και σθένος από το ίδιο σου το ανάστημα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.