ΖΩΔΙΑ

02/04 Τι λένε τα άστρα για σήμερα


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

2 Απριλίου 2018

zodiac-weekly.gif

Μία συνάντηση σήμερα μπορεί να πυροδοτήσει ένα νέο γύρο γεγονότων, να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα ερωτικό θέμα ή μία οικονομική αναμέτρηση που είχε καταφέρει να κρύβεται, να έχει ξεχαστεί, να έχει πέσει σε χειμερία νάρκη. Η αλήθεια όμως είναι πως η νέα τάξη πραγμάτων δεν μπορεί να επιτρέψει σε αυτή την εκκρεμότητα, σε αυτό το συναίσθημα να παραμένει σε διαδικασία ύπνωσης, καθώς θα πρέπει να λυθεί το θέμα που μοιάζει με γόρδιο δεσμό. Θα κληθείς να μιλήσεις τη γλώσσα της αλήθειας, αλλά δεν είναι απαραίτητο να κάνεις το πρώτο βήμα σε μία τέτοια πρόκληση, αφού καλό θα ήταν να γνωρίζεις τι πρόκειται να πράξει και η άλλη πλευρά. 

Αν πάλι η ημέρα ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις για εσένα, τότε καλό θα ήταν να θέσεις προτεραιότητες, να προσπαθήσεις να ιεραρχήσεις τη σημασία των ανθρώπων στη ζωή σου και να πορευτείς αναλόγως. Να έχεις κατά νου πως έχεις ανάγκη από προσωπική επιβεβαίωση, πως χρειάζεσαι χρόνο με ένα πρόσωπο που καταφέρνει να καλύψει την ανάγκη σου για προσωπική ικανοποίηση, οπότε μην απομακρυνθείς από αυτό το πρόσωπο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.