ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 09/4 έως 15/4


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

7 Απριλίου 2018

zodiac-weekly-2.png

ΚΡΙΟΣ

Για ακόμα μία εβδομάδα, ο Ερμής παραμένει ανάδρομος στο ζώδιο σου και σε πιέζει να έρθεις σε αντιπαράθεση με καταστάσεις που πρέπει να λύσεις ώστε να προχωρήσεις παρακάτω. Η επαφή σου με κάποια πρόσωπα είναι πλέον δυσλειτουργική και αυτό σημαίνει πως πιέζεσαι ολοένα και περισσότερο, πως εκνευρίζεσαι και φαίνεται, πως θυμώνεις με λόγια και πράξεις κάποιων που καταφέρνουν να φέρουν στην επιφάνεια ένα κομμάτι του εαυτού σου που θα ήθελες να αποφεύγεις. Χρειάζεται να επιμείνεις σε κάποιες απόψεις σου, να γίνεις αρκετά πιεστικός/η ακόμα και απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να έχουν απάντηση στις αιτιάσεις σου, έχοντας όμως κατά νου πως αυτά που εκφράζεις θα πρέπει να είσαι σε θέση να τα εφαρμόσεις κιόλας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου αποτελεί ένα ισχυρό όπλο στα χέρια σου ώστε να μην περνάς απαρατήρητος/η από τους γύρω σου, αλλά ταυτόχρονα και παγίδα γιατί μπορεί να χάνεις την ουσία καθώς κοιτάζεις τις εντυπώσεις. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να ομορφαίνεις, να προχωράς σε κάποιες αγορές που σε ευχαριστούν, να εστιάζεις στην εικόνα σου και να νιώθεις ολοένα και καλύτερα. Την ίδια όμως στιγμή καλείσαι να αναρωτηθείς αν αισθάνεσαι και εσωτερική πληρότητα, αν νιώθεις καλά και με τα συναισθήματα σου ή μήπως υπάρχουν απωθημένα και εμμονές που σε ενοχλούν τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να μην είσαι έτοιμος/η να χωνέψεις κάτι που έχει συμβεί στον επαγγελματικό τομέα, να παλεύεις ακόμα με μνήμες που σε στοιχειώνουν ή να ξοδεύεις όλη την ενέργεια σου σε ανθρώπους και περιστάσεις που τελικά δε σου αποφέρουν κάτι ουσιαστικό.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τελευταία εβδομάδα του ανάδρομου Ερμή στον Κριό μπορεί να σου προσφέρει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με άτομα του φιλικού σου κύκλου, με πρόσωπα που έχετε χαθεί και θα μπορούσατε να βρεθείτε και πάλι ώστε να λάβεις και κάποιες απαντήσεις για προσωπικά σου ζητήματα. Αυτό που αναζητάς είναι διέξοδο από τα θέματα που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου, έναν τρόπο να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια που έχουν τεθεί στην απόσταση που έχεις από το έτερο ήμισυ. Κάποιο άτομο από τα παλιά θα μπορούσε να σου προσφέρει κάποιες συμβουλές που έχεις ανάγκη να ακούσεις, να σε βοηθήσει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πίεση που θα δεχτείς στον επαγγελματικό ή οικογενειακό τομέα τη νέα εβδομάδα μοιάζει να σε οδηγεί κοντά στα όρια θραύσης της αντοχής σου, να παίζει με τις ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες που κινούνται σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η υπομονή που θα επιδείξεις απέναντι σε αιτιάσεις άλλων δεν είναι και πολύ βέβαιη, με αποτέλεσμα να παλεύεις να μη βγεις εκτός ορίων σωστής συμπεριφοράς και να ζεις κάτω από άγχος ή νεύρα που δεν εκδηλώνονται. Ίσως όμως ταυτόχρονα να συνειδητοποιείς πως ο ρόλος σου μέσα σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον έχει πλέον ολοκληρωθεί, πως είναι καιρός να ανοίξεις την πόρτα και να φύγεις. Αυτό σε αγχώνει, αφού μπορεί να βρεθείς στο κενό, να μην είσαι σε θέση να κουνηθείς αφού θα παγώσεις μπροστά στα άγνωστο, να τρομάζεις επειδή χάνεις τη βεβαιότητα της συνήθειας και της ασφάλειας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Οι δεύτερες σκέψεις που κάνεις σχετικά με ένα ταξίδι ή μία περισσότερο μόνιμη μετακίνηση είναι το κύριο θέμα της νέας εβδομάδας που μπορεί να σε αγχώνει περισσότερο από όσο θα περίμενες. Αν όλα τα φώτα έχουν πέσει στον επαγγελματικό τομέα, τότε μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε μία πρόταση που εμπεριέχει μεγάλη δόση πρόκλησης και σε αναγκάζει να αναρωτηθείς αν έχεις ανακαλύψει μία διέξοδο από τη δύσκολη καθημερινότητα ή απλά να επαναλάβεις το σήμερα σε ένα νέο τόπο. Το μυαλό σου φαίνεται να σε ζορίζει και να σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως δεν είναι καθόλου εύκολο να βρεις μαγικές λύσεις, αφού πρέπει καταρχάς να αντιμετωπίσεις με θάρρος τα υπαρκτά προβλήματα. Καλείσαι να απαντήσεις αν ζητάς ένα νέο περιβάλλον εργασίας ή αν αναζητάς μία στροφή στην καριέρα σου, χωρίς να πέφτεις σε αντιφάσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στον Κριό για ακόμα μία εβδομάδα, μέχρι την Κυριακή 15 Απριλίου, δείχνει πως δεν περνάς και τις πιο ευχάριστες ημέρες σου, αφού πρέπει να υπομείνεις καθυστερήσεις και αναβολές σε πλάνα και σχέδια που έχεις κατά νου. Η επαφή σου με το έτερο ήμισυ δείχνει σημάδια δυσκολίας, αλλά την ίδια στιγμή έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τις δυσλειτουργίες που θα σου επιτρέψουν να λύσεις τα θέματα. Καλείσαι να ακούσεις την άλλη πλευρά, να εστιάσεις στο ζήτημα που μοιάζει να αποτελεί τη βάση της κουβέντας και να πείσεις πως μπορείς να αναλάβεις δράσεις για να το επιλύσεις. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία περίοδο που αλλάζεις το χώρο της μόνιμης κατοικίας σου, τότε προσπάθησε να ασχοληθείς με το οικονομικό σκέλος της προσπάθειας αλλά και παράλληλα να αναρωτηθείς αν είσαι έτοιμος/η για να αναλάβεις τις νέες υποχρεώσεις σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η παραμονή του Ερμή σε ανάδρομη τροχιά απέναντι σου και τη νέα εβδομάδα φαίνεται να δημιουργεί μία αναστάτωση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού δεν είναι καθόλου εύκολο να λυθούν θέματα που σε ταλαιπωρούν. Η επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται απέναντι σου θέλει προσοχή, αφού είναι πολύ εύκολο να λεχθούν πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και αυτό να αποτελέσει την αφορμή για παρανοήσεις και παρερμηνείες. Υπάρχει όμως το σοβαρό ενδεχόμενο να πρέπει να λεχθούν κάποια πράγματα που είναι βέβαιο πως θα φέρουν αναστάτωση, που θα προκαλέσουν τριγμούς και διαφωνίες, γιατί είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκολλήσεις από κάποιες καταστάσεις που σε ταλαιπωρούν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται απέναντι σου και να σου τονώνει τις διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά να θυμάσαι πως κάποιες υπερβολές μπορεί να μην αποβούν και τόσο ευχάριστες τη νέα εβδομάδα. Με τον Άρη να επιμένει να βρίσκεται δίπλα στον Κρόνο στον Αιγόκερω, καλά θα κάνεις να προχωρήσεις σε ουσιαστικές εκκαθαρίσεις μέσα από συζητήσεις με πρόσωπα κύρους στον επαγγελματικό τομέα ή του συγγενικού σου πλαισίου. Ίσως πάλι να πρέπει να κάνεις ένα ταξίδι που είναι σε θέση να αλλάξει το επίπεδο της καριέρας σου, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να αποδράσεις από την εργασιακή καθημερινότητα και την κάλυψη που μπορεί να σου προσφέρει και σε κρατά δέσμιο/α του σήμερα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η παραμονή του Ερμή σε ανάδρομη τροχιά στον Κριό για ακόμα μία εβδομάδα φαίνεται να δοκιμάζει τις αντοχές σου απέναντι στην τύχη, να τεστάρει κατά πόσο θα ήσουν διατεθειμένος/η να ρισκάρεις πράγματα ακόμα και με το φόβο μήπως απολέσεις κεκτημένα. Είναι πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως καλείσαι να κάνεις οικονομία δυνάμεων αλλά και υλικών κεκτημένων, να μην προσπαθήσεις να περπατήσεις πέρα από το χώρο που μπορείς να νιώθεις ασφάλεια, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν προκλήσεις τις οποίες δεν μπορείς να αφήσεις ανεκμετάλλευτες. Να έχεις βέβαια κατά νου πως κάθε πρόταση για κάτι νέο δε σημαίνει απαραίτητα πως αυτό θα έχει και διάρκεια και πως μπορεί στην πορεία να μη φανεί και τόσο ενδιαφέρουσα εμπειρία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τελευταία εβδομάδα με τον Ερμή ανάδρομο στον Κριό και με τον Άρη να έχει μπλεχτεί στα χνάρια του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιο σου, μοιάζει με μία εβδομάδα απαιτήσεων και τεράστιας ικανότητας να αντέξεις τα πολλαπλά χτυπήματα. Η παραμονή σου στο σπίτι απαιτεί από εσένα αντοχές ως προς τις αιτιάσεις άλλων, αφού μπορεί να προκύπτουν συζητήσεις που δε σε βοηθούν να αισθανθείς άνετα. Κάποιες κουβέντες χρειάζονται κρύο αίμα για να οδηγήσουν σε ουσιαστικό αποτέλεσμα, ενώ κάποιες παρανοήσεις καλό θα ήταν να παραβλεφθούν ώστε να μη δημιουργήσουν αντιπαλότητες χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να νιώσεις πως κάποιοι σε κοιτάζουν περίεργα, πως δε λένε αυτά που σκέφτονται, οπότε συνέχισε να παρατηρείς παρά να δίνεις πατήματα για να μαθαίνουν περισσότερα για εσένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό που καλείσαι να αντιληφθείς τη νέα εβδομάδα, είναι πως μπορεί να υπάρχουν παρασκηνιακές σκέψεις και κινήσεις, τις οποίες αν δεν μπορείς να αποφύγεις ή να ξεσκεπάσεις, καλό θα ήταν τουλάχιστον να μην τις στρέψεις εναντίον σου. Στον εργασιακό χώρο μπορεί να λαμβάνουν χώρα ζυμώσεις που δε φαίνονται και δεν ακούγονται, που είναι πιθανό να αφορούν τεράστιες αλλαγές, που κινητοποιούν καταστάσεις που είναι σε θέση να μεταμορφώσουν αυτά που έχουν λάβει χώρα τον τελευταίο καιρό. Θα πρέπει να προσέξεις μήπως είσαι μέρος αυτών των αλλαγών χωρίς να το γνωρίζεις, να μιλήσεις στους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να μάθεις προς τα που κινούνται τα πράγματα. Από την άλλη πλευρά, αν ανήκεις στην ομάδα που σχεδιάζει χωρίς να μιλά, τότε φρόντισε να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα να μιλήσεις εκεί που δε χρειάζεται, να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από συζητήσεις που γίνονται και έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε αυτό που είναι σε διαδικασία γέννησης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να πιέζει εντονότερα τον τομέα των οικονομικών σου και να σε αναγκάζει να κάνεις βήματα προς τα πίσω σε σχέση με πλάνα που έκανες και αφορούν κάποιες αγορές ή τη συμμετοχή σου σε νέες δραστηριότητες. Συνεχίζεις να βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που καλείσαι να κάνεις προσεκτικές επιλογές των ανθρώπων που θα παραμείνουν γύρω σου και αυτό σημαίνει πως κάθε πρόθεση να αυξήσεις τον κύκλο της επιρροής σου, μοιάζει με χαμένη υπόθεση. Επειδή όμως νιώθεις να αποκόβεσαι από φίλους και την κοινωνική σου συμμετοχή στα δρώμενα, μπορεί να κάνεις κάποιες σπασμωδικές κινήσεις, που εμπεριέχουν την έννοια των εξόδων και αγορών που θα ζορίσουν τα οικονομικά σου.  Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.