ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η Νέα Σελήνη στις 16/4


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

14 Απριλίου 2018

zodiac.jpg
Κριός

Η έντονα ανατρεπτική Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει να προσφέρει την ευκαιρία να προκαλέσεις έκπληξη και ηλεκτρισμό σε πρόσωπα που είναι γύρω σου και θεωρούν πως σε καταπλακώνουν τα βάρη των υποχρεώσεων χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Η ανάγκη να ακουστείς μπορεί να γίνει κραυγή που ξαφνιάζει ή ακόμα και τρομάζει τους γύρω σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Η δύσκολη Νέα Σελήνη θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν άτομα που είναι σε θέση να σε ξαφνιάσουν με τις επιλογές και τις αποκρίσεις τους. Στον εργασιακό χώρο, είναι πιθανό να υπάρξουν νέα που αλλάζουν τη δομή ενός περιβάλλοντος που θεωρούσες πως θα παραμείνει όπως το γνώρισες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Κριού μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να ξεκινήσεις από την αρχή κάποιες δραστηριότητες με άτομα του φιλικού κύκλου, να μπεις σε ένα νέο πρόγραμμα που έχεις ανάγκη ώστε να νιώσεις και πάλι δραστήριος/α. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να αποτελέσει την έκρηξη στον τομέα της ζωής σου που μοιάζει να έχει βαλτώσει τον τελευταίο καιρό. Μοιάζεις έτοιμος/η  να προκαλέσεις τους γύρω σου με τα νέα που έχεις μοιραστεί και να προχωρήσεις σε δράσεις που θα μπορούσαν να σημαίνουν πως αναζητάς μία διέξοδο από ένα πρόγραμμα που έχει πέσει πολύ βαρύ στους ώμους σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η φιλική προς εσένα Νέα Σελήνη στον Κριό θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για να ανοίξεις τον κύκλο σου, να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή που βάζει στη ζωή σου και κάποια νέα δεδομένα, να τολμήσεις να μιλήσεις έξω από τα δόντια ώστε να αλλάξει η συμπεριφορά όλων γύρω σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα μπορούσε να αποτελέσει μία σημαντική στιγμή στον τομέα της σχέσης σου, αφού μπορεί να φέρνει εξελίξεις στην προσπάθεια να υπάρξει το επόμενο βήμα σε αυτή. Η αντίδραση σου απέναντι στις διαθέσεις και αιτιάσεις της άλλης πλευράς θα πρέπει να είναι όσο το δυνατό περισσότερο αιτιολογημένη και να είσαι σε θέση να αποτρέψεις τις εκρήξεις εκεί που δεν είναι απαραίτητες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία να πραγματοποιηθεί αυτή η νέα αρχή σε μία σχέση που πέρασε από Συμπληγάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καλείσαι να κάνεις κάποια επιλογή που θα πρέπει να κουβαλά μαζί της την αιτιολόγηση, αφού αν επιμείνεις απλά να ακολουθήσεις το δρόμο που σου προτείνουν, τότε είναι πολύ πιθανό να βρεθείς και πάλι σε ένα αδιέξοδο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα σου θυμίσει πως είναι καιρός να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την υγεία σου, να εστιάσεις σε εσένα και όσα συμβαίνουν πάνω σου επειδή επιτρέπεις να περνούν από τη ζωή σου άνθρωποι που φαίνεται να μην υπολογίζουν τις διαθέσεις σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φαίνεται να είναι σε θέση να βάλει φωτιά στην προσωπική σου ζωή, αφού μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία νέα γνωριμία που αναταράσσει υπάρχουσες ισορροπίες. Μπορεί να αποφασίζεις να ακολουθήσεις την πρόκληση της στιγμής, να αφήσεις πίσω σου δεδομένα που σε έχουν κουράσει και εξαντλήσει, να τολμήσεις να μιλήσεις με τρόπο που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η για εκκινήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

 Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι σε θέση να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις στη ζωή σου, κυρίως μέσα από επιθυμίες άλλων που χαλάνε την ισορροπία σου. Κατανοείς όμως πως βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία καλείσαι να αναλάβεις στα χέρια σου κάποιες καταστάσεις, που θα πρέπει να στηρίξεις δεδομένα που έχεις κατά νου, αλλά γνωρίζεις πως όταν εφαρμοστούν στην πράξη θα προκαλέσουν ρήγματα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η εκρηκτική Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να ξεκινά μία νέα επαγγελματική συνεργασία που σε αναγκάζει να βρίσκεσαι σε κίνηση και επικοινωνία, που σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις του ρυθμούς σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ασχοληθείς με την ισορροπία του μυαλού και του σώματος σου, να τολμήσεις να κάνεις κάποιες τομές στην καθημερινότητα σου με στόχο να ισορροπήσεις καλύτερα στα νέα δεδομένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει μία αναστάτωση στον οικονομικό τομέα και να σε αναγκάσει να δεις κάπως καλύτερα κάποια πλάνα που είχες κατά νου και πρέπει να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.