ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα από 23/4 έως 29/4


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

21 Απριλίου 2018

zodiac-weekly-2.png

ΚΡΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα αποτελεί ακόμα μία δοκιμασία ανάμεσα στις επιθυμίες του μυαλού και τις ικανότητες του σώματος, αφού τα εμπόδια είναι παρόντα και καταφέρνουν να ορθώνουν το ανάστημα τους με έναν τρόπο που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Για ακόμα μία εβδομάδα καλείσαι να προσέξεις πολύ τις φωνές που έρχονται από μέσα σου και μπορεί να μοιάζουν με φοβισμένες σκέψεις, με σχέδια αντεκδίκησης, με παρασκηνιακά πλάνα απόδρασης από ένα περιβάλλον που επιμένει να παίζει με τις ανάγκες σου. Ο φόβος του αύριο είναι παρών και έχει περισσότερο να κάνει με την απαίτηση να λειτουργήσεις ατομικά μέσα σε ένα σύστημα που μοιάζει να ξέχασε πως πρέπει να δίνονται ρόλοι σε όλα τα μέλη αυτού. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δυσκολία να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους γύρω σου συνεχίζεται και τη νέα εβδομάδα, αφού μοιάζει να πρέπει να λειτουργήσεις μέσα σε ένα πλαίσιο που άλλοι ορίζουν τους κανόνες χωρίς να είσαι σε θέση να εκφράσεις τις δικές σου διαθέσεις και αντιλήψεις. Η δυσκολία επαφής με την άλλη πλευρά, η αδυναμία να βρεθούν γέφυρες επικοινωνίας και επαφής, θα αρχίσει να αμβλύνεται καθώς περνούν οι ημέρες της νέας εβδομάδας, αφού στο τέλος αυτής η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα σου προσφέρει ένα νέο αέρα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που έχει σημασία τη νέα εβδομάδα είναι να είσαι ειλικρινής με τις επιλογές σου. Με μία σειρά από δύσκολες όψεις μεταξύ πλανητών, είναι πιθανό να θελήσεις να κρυφτείς, να εξαφανιστείς από το προσκήνιο με στόχο να περάσει η καταιγίδα χωρίς να χρειαστεί να εκτεθείς. Αυτό όμως δεν είναι και πολύ χρήσιμο, αφού με αυτό τον τρόπο θα καταστρέψεις την εικόνα που έχεις διαμορφώσει τον τελευταίο καιρό και έχει να κάνει με αυτή ενός ατόμου που είναι σε θέση να κινητοποιήσει τη ζωή του κατά το δοκούν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η νέα εβδομάδα προσφέρει την ευκαιρία να υπάρξει πρόοδος σε θέματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος, να προχωρήσουν κάποια θέματα της δουλειάς σου ακόμα αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να πιεστείς και να οδηγήσεις τον εαυτό σου στα όρια του. Καλό θα ήταν να δείξεις σημάδια συνεργασίας με άτομα που βρίσκονται γύρω σου, να αποδείξεις σε κάποια πρόσωπα πως συνεννοείστε και μπορείτε να προχωρήσετε τα κοινά σας θέματα παρακάτω, να δώσεις εύσημα σε κάποια από αυτά τα πρόσωπα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να κουβαλά μαζί της την ευκαιρία να ξεμπλοκάρεις κάποιες δραστηριότητες που θα πρέπει να λάβουν χώρα στην προσωπική σου ζωή, ώστε να επιλυθούν τα αδιέξοδα που αντιμετώπισες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Καλείσαι βέβαια να βουτήξεις βαθιά μέσα σου, να τολμήσεις να αναμετρηθείς με φοβίες που έχουν να κάνουν με την ικανότητα σου να εκφράζεις τις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες, να σκαλίσεις αμυχές που υπάρχουν μέσα στην καρδιά σου και κατάφερνες μέχρι σήμερα να τις καλύπτεις ώστε να μην μπορούν να ακουστούν. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Για μία ακόμα εβδομάδα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου και τα εμπόδια που θέτεις, τα οποία και βλέπεις μπροστά σου αφού καθρεφτίζονται στους ανθρώπους με τους οποίους διατηρείς άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι εξαιρετικά πιθανό να αντιμετωπίζεις προβλήματα επικοινωνίας στη σχέση σου, τα οποία όμως ξεκινούν από τη σχέση με ένα γονιό σου, τα οποία μπορεί να προέρχονται από ένα παρελθόν που δεν έχεις ακόμα διορθώσει ή ξεπεράσει. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η νέα εβδομάδα θα μπορούσε να σου προσφέρει την ευκαιρία να παγιώσεις κάποια κεκτημένα της τελευταίας περιόδου, να θέσεις τις βάσεις των νέων δεδομένων μέσα από μία επίδειξη των δυνατοτήτων σου. Μπορείς να επηρεάσεις τους γύρω σου μέσα από τον τρόπο που εκφράζεις αυτά που σκέφτεσαι, να προχωρήσεις σε δηλώσεις που έχουν μία έντονη βαρύτητα, να πείσεις χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις έντονη επιχειρηματολογία. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σου τονίζει την ευκαιρία να προχωρήσεις θέματα εργασιακού περιεχομένου, να κάνεις κάποιες κινήσεις που είναι σε θέση να ολοκληρώσουν ζητήματα δουλειάς. Καλό θα ήταν να αποφύγεις να κάνεις κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σου, που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αφορμές για να προχωρήσεις σε κάποιες υπερβολικές κινήσεις που λειτουργούν ως ευκαιρία να αποδράσεις από το πλαίσιο που έχεις βρεθεί. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να σε βοηθά να προχωρήσεις τα θέματα που έχεις κατά νου, να κάνεις κινήσεις που δείχνουν τη διάθεση σου να έρθεις σε οριστικές ρήξεις και να προχωρήσεις παρακάτω βασιζόμενος/η στις ιδέες και πεποιθήσεις σου. Πιθανότατα να βγαίνεις από μία περίοδο που χρειάστηκε να πιεστείς, που έπρεπε να τα βάλεις με τον εαυτό σου και τις αντοχές σου, που ήταν απαραίτητο να μετρήσεις τις δυνάμεις σου απέναντι σε απαιτήσεις που είναι βέβαιο πως θα λύγιζαν κάποιους. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα εβδομάδα φαίνεται να συνεχίζει να σε ζορίζει με θέματα παρασκηνίου και σκιών, να σε κάνει να ανησυχείς ή να μην είσαι σε θέση να λειτουργήσεις με ειλικρίνεια και σαφήνεια και αυτό σε εκνευρίζει, στενοχωρεί ή ακόμα και αρρωσταίνει. Προσπάθησε να φέρεις στην επιφάνεια αυτό που γίνεται στο σκοτάδι, να αρνηθείς να πάρεις μέρος σε ένα παιχνίδι που σε αγχώνει, ακόμα και αν θα πρέπει να εκφράσεις κάποιες σκέψεις σου που θα μπορούσαν να ενοχλήσουν ή να σε απομακρύνουν από πρόσωπα γύρω σου. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΣ

Η νέα εβδομάδα συνεχίζει να είναι ένας αγώνας δρόμου απέναντι σε υποχρεώσεις και ανοικτούς λογαριασμούς, απέναντι σε κάποια θέματα που πιθανότατα να αφορούν και πρόσωπα του φιλικού κύκλου τα οποία και θα πρέπει να επιλύσεις με τον πλέον εύπεπτο τρόπο. Υπάρχουν κάποιοι διαξιφισμοί που θα πρέπει να κλείσουν, που θα πρέπει να οδηγήσουν σε ένα συμπέρασμα, ακόμα και αν αυτά που θα λεχθούν μπορεί να ακουστούν κάπως αιχμηρά και έντονα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.