ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έλκονται από τοξικούς ανθρώπους


The Jennettes

27 Απριλίου 2018

photo-1514480100661-33506ca03fe7.jpg

Ενώ είναι καλό να προσπαθούμε για τη σχέση μας, είναι επίσης σημαντικό να ξέρουμε πότε μία σχέση είναι τοξική και πότε είναι στιγμή να φύγουμε από αυτή. Φυσικά, το ότι το ζώδιό σας μπορεί να είναι στην παρακάτω λίστα, δεν σημαίνει πως θα βρεθείτε σίγουρα σε μία τοξική σχέση. Αντιθέτως, τα χαρακτηριστικά και οι τσάσεις του ζωδίου σας μπορούν να λειτουργήσουν ως οδηγός για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη συμπεριφορά σας και να πλοηγήσετε τις σχέσεις σας αναλόγως, εάν το θελήσετε. 

Κι αν βρεθείτε σε μία τοξική σχέση, το να φύγετε μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Με το να μιλήσετε σε φίλους και οικογένεια για υποστήριξη, μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τη τοξικότητα της σχέσης και τελικά να προχωρήσετε.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το πιο πιστό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και είναι σπουδαίος και υποστηρικτικός σύντροφος. Αλλά έχουν την τάση να πηγαίνουν την αφοσίωσή τους ένα βήμα παραπέρα και συχνά συμπαραστέκονται στον σύντροφό τους ακόμα κι όταν εκείνος δεν το αξίζει. Τους αρέσει η σταθερότητα, οπότε μπορεί να προσπαθήσουν να κάνουν τη σχέση με έναν τοξικό σύντροφο να δουλέψει, μόνο και μόνο επειδή θέλουν να διατηρήσουν μία μακροχρόνια σχέση.

Για να το σπάσουν αυτό, οι Ταύροι πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως πρέπει να είναι κυρίως αφοσιωμένοι στον εαυτό τους. Να εκτιμήσουν την αξία τους και να μην παίρνουν αποφάσεις βασισμένες στον φόβο τους να μην μείνουν μόνοι.

Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει τη συντροφικότητα. Του προσφέρει ισορροπία, οπότε αν χωρίσουν ή πάρουν διαζύγιο, νιώθουν πως χάνουν τη γη κάτω απ' τα πόδια τους. Πράγμα που σημαίνει πως συχνά είναι πρόθυμοι να ανεχτούν πολλά περισσότερα απ' ότι άλλοι σε τοξικές σχέσεις. Προτιμούν να αντιμετωπίζουν απαισιοδοξία και να μένουν εκεί που είναι, παρά να φύγουν και να νιώθουν πως δεν έχουν ισορροπία. Το ενδιαφέρον είναι πως όταν δεν βρίσκονται σε σχέση, οι Ζυγοί είναι πολύ ανεξάρτητοι αλλά μόλις μπουν σε μία με το ζόρι κάνουν πράγματα μόνοι τους.

Για να προχωρήσουν, πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως είναι πολύ, πολύ καλοί στις σχέσεις και δεν θα έπρεπε να κρατούν πίσω τους εαυτούς τους από το να βρουν κάποιον πιο υγιή. 

Ιχθύς

Ο Ιχθύς έχει μερικά χαρακτηριστικά που του το κάνουν εύκολο να παραμένει σε ανθυγιεινές καταστάσεις. Είναι το ζώδιο της θυσίας και οι μαρτυρικές τους πράξεις μπορούν να συγκινήσουν τον οποιονδήποτε. Τείνουν βέβαια να κοιτούν από την άλλη πλευρά όταν ο σύντροφός τους έχει άσχημη συμπεριφορά. Αλλά επειδή μπορούν να αντιμετωπίσουν πιο εύκολα την τοξικότητα, δε σημαίνει πως θα έπρεπε. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως η αχρείαστη προσωπική θυσία δεν τους κάνει καλό -ούτε και τους άλλους. Μπορούν να βρουν το κίνητρο στην επιθυμία τους να γίνουν το καλό παράδειγμα για άλλους.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.