ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο η Πανσέληνος στις 29/5


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

27 Μαΐου 2018

ngoi-sao-sang-trong-nganh-chiem-tinh-hoc-the-gioi-chiem-tinh-hoc-the-gioi-1-1456716658-width500height500.jpg

Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία μπορεί να δώσει την ευκαιρία για μία εκδρομή ή απόδραση μακριά από την καθημερινότητα, για μία τομή στην καθημερινότητα που είναι απαραίτητη ώστε να χωνευτούν κάποια κομμάτια που έχουν αλλάξει τις ισορροπίες την τελευταία εποχή. Η αναζήτηση προσωπικής ταυτότητας αυτή την περίοδο συμπίπτει με την πρόκληση για συμμετοχή σε καινούργιες δραστηριότητες, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να γίνει μία αξιολόγηση του προσωπικού χρόνου και της στάθμης των γνώσεων που είναι απαραίτητες για να γίνεις μέλος σε μία ομάδα που προκαλεί να εκφράσεις τη φιλοσοφία σου απέναντι στη ζωή.

Η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί τέλος να αποτελέσει την αφορμή για λεκτικές διαμάχες που θα πρέπει να οδηγήσουν σε αποφάσεις. Κάποιες ισορροπίες είναι πλέον δύσκολο να διατηρηθούν, με αποτέλεσμα να πρέπει να λεχθούν σκέψεις που είναι πιθανό να φέρουν αντίδραση, αντίλογο και κριτική που θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η  να αντιμετωπίσεις.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.