ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που κάνουν τις πιο παθιασμένες σχέσεις


The Jennettes

6 Ιουνίου 2018

photo-1500644813727-ac2ce0ae31f8.jpg

Διαβάστε επίσης: Τα 4 ζώδια που θα έχουν την περισσότερη τύχη τον Ιούνιο

 

Κριός

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το πρώτο ζώδιο της φωτιάς, είναι επίσης το πρώτο που αναφέρεται σε ότι αφορά το πάθος. Αλλά δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό. Ο Κριός είναι ένα εξαιρετικά αγνός στην καρδιά και αφοσιωμένος στον σύντροφό του. Είναι προστατευτικός και ενθουσιώδης -θέλει επίσης να μοιράζεται εμπειρίες με τον σύντροφό του, όσο πιο περιπετειώδεις, τόσο πιο αξιομνημόνευτες για τον Κριό. Όταν ο Κριός ερωτεύεται, κυνηγά την αγάπη άφοβα και με σθένος. 

Λέων

Ένας σύντροφος Λέοντας είναι αρκετά εκφραστικός και ζητά από τον σύντροφό του να το μοιραστεί αυτό μαζί του στη σχέση. Ο Λέων είναι ένα από τα πιο αγαπησιάρικα, ρομαντικά και παθιασμένα ζώδια, ακόμα κι αν τείνει να είναι λίγο δραματικός. Το δράμα είναι ο τρόπος τους για να εκφράζουν πόσο συναρπαστικοί είναι και το πώς νιώθουν για τον άλλον. Κι αν μπορείτε να αντέξετε λίγο δράμα στη σχέση, ο Λέων θα σας επιβραβεύσει με το να εκφράζει τον εαυτό του πολύ ανοιχτά. Οπότε με λίγη υπομονή, μπορείτε να έχετε ένα φανταστικό ταξίδι μαζί.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει εξαιρετικές ικανότητες επιβίωσης, πράγμα που τον κάνει απίστευτα παθιασμένο εραστή, που δουλεύει σκληρά για να ικανοποιήσει τον εαυτό του και τον σύντροφό του. Συν το ότι κάθε φορά που ξεκινά μία διαμάχη, η παθιασμένη ισορροπία στην κατά τ' άλλα τρυφερή πλευρά του βγαίνει προς τα έξω και είναι κάτι που θα αναζωογονήσει τα πράγματα. Ευτυχώς για εσάς, ο Ζυγός σύντροφός σας θα επιστρέψει στην "μαλακή" του πλευρά αρκετά γρήγορα. Είναι αντιδραστικός, αλλά επιστρέφει στο να είναι δίκαιος και τρυφερός αρκετά γρήγορα. Μπορεί να σας εκπλήξει εκεί που δεν το περιμένετε.

Τοξότης

Ο Τοξότης σύντροφός σας θα θέλει η σχέση σας να είναι γεμάτη ενθουσιασμό, αφού διψά για περιπέτεια. Ένας Τοξότης σε μία σχέση θα θέλει να ταξιδέψει τον κόσμο με τον σύντροφό του και να ανακαλύψει άγνωστα εδάφη, κάτι που κρατά τη σχέση ζωντανή. Και είτε αυτό σημαίνει πραγματική, σωματική περιπέτεια ή όχι, ο Τοξότης θα θέλει να σας πάρει μαζί του σε αυτό το ταξίδι. Η πνευματική πλευρά του Τοξότη είναι επίσης ένα κλειδί στο παθιασμένο χαρακτήρα του που μπορεί να μη σκεφτείτε κατευθείαν. Χρειάζονται κάποιον που θα μπορεί να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο πνευματικά και να έχουν τα δικά τους προσωπικά φιλοσογικά debates, αλλά χρειάζονται επίσης να απελευθερώσουν το ζωώδες πνεύμα τους, πράγμα που τους κάνει εξαιρετικά παθιασμένους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα