ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 11/6 έως 17/6


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΦΙΑΝΗΣ

9 Ιουνίου 2018

zodia.jpg

ΚΡΙΟΣ

Η παραμονή σου μέσα σε ένα κλειστό περιβάλλον τη νέα εβδομάδα μοιάζει με μία έντονα προκλητική κατάσταση, αφού φαίνεται να είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν συγκρούσεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι για πολύ ασήμαντες ή αστείες αφορμές. Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα στα μέσα της εβδομάδας σε κάνει να αναζητάς την εξωστρέφεια και τη συντροφιά ατόμων που σε βοηθούν να εξωτερικεύσεις αυτά που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι, με αποτέλεσμα όποιος/α προσπαθεί να σε διατηρήσει κολλημένο στην καθημερινότητα να μπορεί να μετατραπεί αυτόματα σε αντίπαλο σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα στα μέσα της εβδομάδας δηλώνει πως είναι καιρός να ασχοληθείς περισσότερο σοβαρά με την ισορροπία ανάμεσα στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό τομέα, να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις σε προβλήματα που δε χρειάζονται φωνές και εντάσεις, αλλά περισσότερη αγάπη για να επιλυθούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα στα μέσα της εβδομάδας αποτελεί μία καλή ευκαιρία για εσένα ώστε να βγεις από το στενό πλαίσιο δράσης της τελευταίας περιόδου και να προγραμματίσεις ή πραγματοποιήσεις κάποια εκδρομή που έχεις μεγάλη ανάγκη. Η παρέα που θα έρθει μαζί σου βέβαια θα πρέπει να είναι ένα άτομο που είναι σε θέση να ακολουθήσει το δικό σου σκεπτικό, να μπορεί να αφήνει πίσω του τις έννοιες της καθημερινότητας και να σε βοηθά να ξεπερνάς τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον οικονομικό τομέα της ζωής σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να φέρει μία δυσκολία στις συζητήσεις με πρόσωπα με τα οποία υπάρχει μία διαφορά ως προς το στάτους, με άτομα που δεν είναι εύκολο να βρεθούν κοινοί τόποι συμφωνίας πολύ εύκολα. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελες να ανοίξεις μία συζήτηση που γνωρίζεις πως δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για όλους, που θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια κάποιες διαφορές που έχουν κρυφτεί εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά δεν είσαι και σίγουρος/η πως θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου στα μέσα της νέας εβδομάδας θα πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο τις εξελίξεις στη ζωή σου, αφού θα βρεθείς πλέον μπροστά σε διλήμματα που ζητούν αποφάσεις που είναι σε θέση να αλλάξουν τη σκέψη σου σχετικά με τα επόμενα βήματα. Μπορεί να προσεγγίσεις βλέμματα που δεν περίμενες να στραφούν προς την πλευρά σου, να προκύψουν κάποιες προτάσεις που είναι σε θέση να σε προβληματίσουν και να σε βάλουν στη διαδικασία να αρχίσεις να κάνεις δεύτερες σκέψεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα εβδομάδα είναι πιθανό να σε κάνει περισσότερο εσωστρεφή, να αισθανθείς πως είναι πιθανό να εκτεθείς με αποτέλεσμα να αναζητήσεις τον τρόπο ώστε να μη βγεις μπροστά, να αποφύγεις να βρεθείς στο προσκήνιο και να θελήσεις να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου. Η καθημερινότητα συνεχίζει να σου προκαλεί αναταράξεις, να σε κάνει να αισθάνεσαι πως δεν είσαι σε θέση να ορίσεις τις επιθυμίες και τις διαθέσεις σου, αφού χρειάζεται να ακολουθείς το πρόγραμμα και τη βούληση άλλων που καταφέρνουν να θέσουν τους κανόνες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Η συμμετοχή σου μέσα σε ένα σχήμα που σου προτείνεται, που θα ήθελες να βρεθείς ή που σε ζορίζει τον τελευταίο καιρό είναι το κύριο θέμα της νέας εβδομάδας. Ίσως να παλεύεις να χωρέσεις μέσα σε παπούτσια και ρούχα που έχουν αποφασίσει κάποιοι άλλοι να σου αγοράσουν. Ίσως πάλι να μην είσαι σε θέση να εγκλιματιστείς μέσα σε ένα περιβάλλον που σε ωθεί  να διατηρήσεις ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που είχες συνηθίσει να διατηρείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαφή σου με πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να δηλώνουν πως έχει κλείσει ο κύκλος τους στη ζωή σου αλλά πρέπει να τα διατηρήσεις ζωντανά, είναι ένα σημαντικό θέμα τη νέα εβδομάδα. Ίσως να ρίχνεις όλο  το βάρος σου στον επαγγελματικό τομέα, εκεί που μπορούν να υπάρξουν εξελίξεις και να γνωρίσεις μία άνοδο που παλεύεις να επιτύχεις, αλλά να μη συνειδητοποιείς πως την ίδια χρονική στιγμή καλείσαι να κάνεις σοβαρά βήματα στην προσωπική σου ζωή και να τολμήσεις να μιλήσεις για αλλαγές που επηρεάζουν με θετικό τρόπο τη διάθεση σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να κουβαλά μαζί της την ευκαιρία για μία αλλαγή σε έναν τομέα της ζωής σου που μοιάζει κολλημένος τον τελευταίο καιρό, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να δοκιμάσεις να μετασχηματίσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και επικοινωνείς αυτά που έχεις κατά νου. Η ευκαιρία για να έρθεις σε επαφή  με κάποιο άτομο που μοιάζει να είναι σε θέση να σε παρασύρει σε νέους ρυθμούς δεν μπορεί να πάει χαμένη, αφού μία συζήτηση μαζί του θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις μία πρόταση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα εβδομάδα μοιάζει να σε επηρεάζει στον οικονομικό τομέα ή ως προς την εκτίμηση που κάποιοι δείχνουν προς το πρόσωπο σου μέσα από τη στάση τους απέναντι σε θέματα που σε αφορούν. Στον οικονομικό τομέα, καλείσαι να εκμεταλλευτείς μία συγκυρία που έχει παρουσιαστεί και μπορεί να αφορά μία καινούργια επαγγελματική πρόταση που φτάνει στα χέρια σου και σε αναγκάζει  να ζυγίσεις την αμοιβή σου σε σχέση με το ρόλο που θα έχεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα τη νέα εβδομάδα θα ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και θα σε κάνει να πρέπει να λάβεις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την ισορροπία ανάμεσα στο σήμερα και το αύριο. Μπορεί να νιώσεις πως είναι η ώρα που θα αναλάβεις τις ευθύνες σου και θα θελήσεις να πάρεις στους ώμους σου μία κατάσταση, κατά την οποία θα πρέπει να κουβαλάς μαζί σου και άλλα άτομα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Η νέα εβδομάδα μπορεί να σε πιέσει αρκετά αφού καλείσαι να ασχοληθείς με θέματα διατροφής και υγείας με στόχο να βελτιώσεις ή ακόμα και  να θεραπεύσεις μία κατάσταση που είναι αρκετά πιθανό να έχει επιρροή στον τομέα της καθημερινότητας σου. Θα πρέπει καταρχάς να βάλει μία τάξη σε έναν τομέα που έχει να κάνει με τον τρόπο που λειτουργείς μέσα στο σύνολο και να προσπαθήσεις να αναλάβεις το ρόλο που σου αναλογεί, ακόμα και αν γνωρίζεις πως αυτό μπορεί να σε πιέσει εγκεφαλικά και συναισθηματικά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.